štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 1. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 1. AUGUSTA

BARAN

Mars a Saturn vás poriadne nahnevajú, ale nepodliehajte tomu, zbytočne si pokazíte náladu a vyhliadky na niečo príjemné. Je tu ešte usmievavý Jupiter, a večer prinesie svojou úžasnou fantáziou niečo pekné i Venuša. Vyhnite sa pochybnostiam, radšej všetko obracajte na humor, no nepodliehajte ničomu nepríjemnému. Láska vás posunie k tomu krásnemu.

BÝK

Od rána vás bude prenasledovať podráždený Urán a prepálené Slnko. Schlaďte sa. Najlepšie bude minimálne hodinové kondičné plávanie alebo poriadny tréning v posilňovni. Nedajte sa ničím negatívnym odradiť od naplnenia svojich plánov, povinností či predsavzatí. Ak vám chýba tvorivá aktivita, píšte, študujte. kreslite. Po nejakom čase zistíte, že je všetko také, ako má byť.

BLÍŽENCI

Môžete zle reagovať na výčiny pre vás zle postaveného Marsu a Jupitera. Lepšie si všímajte, čo sa okolo vás deje, pozornejšie sledujte okolie, aby ste mohli včas vyhodnotiť jednotlivé situácie a zachovať sa správne. Slnko vás obdarí optimizmom, ktorý bude všetko vidieť pozitívnejšie, a tak bez strachu urobíte to, čo budete považovať za to najlepšie. Neváhajte, netrápte sa.

RAK

Rozhodne sa nenechajte zdeptať prísnym a kritickým Saturnom. Využite zasnenú Lunu a výrečný Merkúr na to, aby ste sa venovali najmä tvorivým činnostiam – je jedno v akej rovine. Prospeje vám práca s farbami, môžete v záhrade ladiť kvety tým najkrajším spôsobom a čisto podľa seba. Niektoré veci budú zastrené nejasnosťami, preto buďte trpezliví a rozlúskate to.

LEV

Ak organizujete nejaké dôležité stretnutie, pomôže vám Merkúr, ale i fantázia Venuše. Na všetko pôjdete zanietene, s radosťou. Blízkym, prípadne kolegom dokážete, nakoľko ste schopní zastať aj úlohu manažéra a ako si viete zachovať rešpekt i tam, kde by sa to nezdalo až také prirodzené. Podporí vás aj partner či partnerka, pomôžu priatelia.

PANNA

Hoci sa vám bude dariť v rôznych tvorivých činnostiach, ako vás nasmeruje vaša Venuša, horšie to budeš financiami. Jupiter nebude dobrým spoločníkom a radcom, naopak, tu zvýšte pozornosť a dobre počúvajte intuíciu. Jednak by ste mohli zle investovať, prerobiť na nejakom obchode, ale aj prísť o peniaze, ak by ste požičali niekomu nespoľahlivému, hoci milému.

VÁHY

Môžete sa pustiť do hocijakej činnosti, obchodu alebo aj rizika, vyjde vám to. Ochranca ako je Jupiter nedovolí, aby ste pohoreli. Neptún ochráni vaše vzťahy, Mars vám dodá dostatok energie na to, aby ste si poradili aj s fyzicky náročnými úlohami. Venujte sa však aj niečomu tvorivému, čo vás prenesie do iného sveta myšlienok, čo pohladí vašu netrpezlivú dušu.

ŠKORPIÓN

Hoci nebude Venuša veľmi spoľahlivá, môžete sa s dôverou oprieť o Mars a Neptún. Držte sa viac pri zemi ako obyčajne, neskúšajte nič nové, čo by nebolo dostatočne overené. Najlepšie bude venovať sa popri bežných povinnostiach rodine, deťom, svojim polovičkám a tiež niektorým svojim ušľachtilým záľubám. Nezabudnite na kondičné plávanie, to osvieži.

STRELEC

Možno budete trochu náladoví, ale ak si uvedomíte energiu Slnka a k tomu priebojnosť Marsu, môžete to ovládnuť a venovať sa svojim aktivitám s vnútorným pokojom. Určite si vytvorte priestor na šport, najlepšie jogu v prírode a následne kondičné plávanie. To vám vyrovná všetky energie tým najlepším spôsobom a potom prežijete príjemný večer v dobrej spoločnosti.

KOZOROŽEC

Ak vám niečo nevyjde a skočíte na lep roztržitému Uránu, nerobte si prehnané výčitky, je to nezmysel. Skôr si vezmite ponaučenie, aby ste sa inokedy takejto chyby vyvarovali. I Saturn bude na vašej strane a bude sa snažiť podporiť vaše sebavedomie. Prospeje vám dlhšia vychádzka lesom, možno popritom i meditácia, dokonca i počas chôdze, a zmenia sa vaše myšlienky.

VODNÁR

Nevšímajte si klamstvá nespokojnej Luny, ale ani pokusy o malé zákernosti – Pluta. Pustite si hudbu a tancujte. Zatvorte oči a zostaňte v tom požehnanom svete, ktorý vám ukáže krásne obrazy, nové možnosti a celkom vás odvedie od nastupujúceho strachu. Zistíte, že ste jedineční, originálni – napokon, kto by sa vám vyrovnal? Podvečer nastúpi spokojnosť.

RYBY

Luna vás svojím zasneným pohľadom odvedie od manipulatívneho Pluta, obráti váš záujem ku kráse, kreativite a pocitu naplnenia. Budete oporou slabým, pomôžete dezorientovaným, poradíte tam, kde o to budú stáť. Určite sa vyhnete problematickým rozhovorom, konfliktným stretnutiam. Vaše stretnutia s priateľmi budú krásne, plné pochopenia a empatie.

DNES MÁ MENINY BOŽIDARA. KRÁSNE, NO MÁLO FREKVENTOVANÉ MENO

Meno je slovanského pôvodu, ktorého význam je boží dar.

Táto žena by mohla rozdávať optimizmus. Tá sa teší aj z maličkostí a vo všetkom zlom vidí aj niečo dobré. Ak by mohla viesť hnutie boja proti niečomu, tak by to bol práve boj proti pesimizmu. Rada obdarúvava nielen svojich blízkych, ale aj svoje okolie dobrou náladou a radosťou zo života. Životné tragédie zvláda s ľahkosťou, pretože vždy si vie udržať minimálny odstup, ktorým sa bráni pred „zrútením“.

Pre priateľov je vždy záchrannou sieťou, ale aj „injekciou“ optimizmu. Svojím prístupom ich podporí, pretože pre ňu neexistuje neprekonateľná prekážka, vie, že všetko sa dá riešiť a nedá jej aby aj svojich blízkych o tom nepresvedčila, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie