štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 2. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 2. AUGUSTA

BARAN

Zrejme podľahnete provokáciám Venuše, možno v niečom karty zamieša aj zle postavený Urán. Nezačnite nikoho podozrievať, otravovať výčitkami či trúchlením o tom, čo nie je. Zamerajte sa na tých, ktorí trpia, a skúste im nejako pomôcť. Hlavne to robte kvôli sebe – tak sa všeličomu naučíte, mnoho pochopíte. Vytvorte si čas i na obľúbený šport, večer relaxujte.

BÝK

Pocítite vrtkavosť Jupitera, na ktorého sa v jednu chvíľu budete môcť spoliehať, no zrazu nastane zmena- otočí sa vám chrbtom. Venuša, vaša patrónka, vás však nezradí. Prinesie vám zaujímavé nápady, dodá vám šarm, zvýrazni vašu krásu po každej stránke, takže kam prídete, tam si vás všimnú, lebo doslova zažiarite. Svojou osobnosťou potešíte mnohých smutných.

BLÍŽENCI

Zrejme sa zameriate na tie duchovné záležitosti, tým smerom vás bude ťahať Neptún. Merkúr to celé osvieti múdrosťou a zaujímavou filozofiou a vy do toho vložíte čaro svojej osobnosti. V povznesenej nálade rýchlejšie splníte svoje povinnosti, a ak ste na dovolenke, budú si vás všímať rôzne typy, preto buďte opatrní, aby ste niekomu nenaleteli. Držte sa svojich priateľov.

RAK

Niektorí budú bojovať sami so sebou, iní sa pustia do tých, čo sa budú vymykať z ich predstáv. S podráždeným Marsom si najlepšie poradíte buď niektorou účinnou jogovou predstavou alebo hodinovým plávaním. Intelektuálnejšie typy si pokojne môžu otvoriť svoj denník a napísať niečo hlboké, veď Merkúr bude po celý čas k dispozícii. Pite dostatok vody.

LEV

Levi sa postarajú o seba s optimizmom Slnka, že je tu dostatok iných ľudí, aby urobili všetko, čo treba. Buďte opatrní pri obchodovaní, lebo Jupiter nebude dobrým radcom, ktorý by pomohol v momente rozhodovania sa. Lepšie kontrolujte toky svojich financií, neverte hocikomu. Využite svoju intuíciu, i Luna ju rozjasní, a v každom okamihu budete vedieť, o čo ide.

PANNA

Bude vám vyhovovať nezávislosť Uránu a kreativita Venuše. S radosťou sa pustíte do svojich plánov, načrtnete si svoje predstavy aj na papier či do svojho denníka a pustíte sa do toho. Všeličo vám vyjde podľa vašich predstáv, najmä ak sa skutočne nenecháte ovplyvniť názormi svojho okolia. Vyvarujte sa zbytočného prešľapovania na jednom mieste. Znížilo by vám to normálne sebavedomie.

VÁHY

Do všetkého sa vrhnete s optimizmom a s elánom Slnka, a všetko vám i bude vychádzať. Nič nepríjemné sa vás nedotkne, naopak, i Jupiter bude pri vás, ak sa pokúsite o riskantný krok alebo náročný športový výkon. Ak pracujete, dosiahnete viac ako obyčajne, ak ste na dovolenke, zažijete možno i to, o čom sa vám ani nesnívalo. Vo vzťahoch pocítite spolupatričnosť a lásku.

ŠKORPIÓN

Priveľa energie Slnka bude treba spotrebovať v niektorom ohnivom športe, napríklad v bojových umeniach alebo aj v náročnom tréningu atletiky, či posilňovaním. Ak však fyzicky pracujete – i tam sa takáto energia zíde. Neskôr to dá i Mars do patričnej rovnováhy a Merkúr vás obráti k celkom zaujímavým úvahám, z ktorých môže byť i neskôr poriadny úžitok.

STRELEC

Možno bude niekto do vás niečím narážať, ale nevenujte tomu pozornosť, iba by ste si ublížili. Radšej si zaplávajte alebo ak pracujete, chvíľu zhlboka dýchajte a dajte najavo, že tu proste „nie ste“. A určite tu „nebudete“ preto, aby ste sa rozladili nezmyselnými úvahami iných. Na všetkom pracujte s radosťou a tvorivo, Venuša ukáže ako. Myslite na svojich blízkych a prekvapte ich pekným programom na večer.

KOZOROŽEC

Potešíte sa fantáziou Venuše, doprajete si vôňu lesa, mnohí i šum mora a všetko, čo k tomu máte radi. Ak vás aj niekto sklame, nebudete to brať ako tragédiu, skôr myknete plecom, že asi si vašu dôveru nezaslúžil(a). Ženy sa budú venovať skôr práci na svojej kráse, prospeje plávanie i tanec, muži sa zamyslia nad svojou duchovnou podstatou. Prospejú vám pekné kultúrne zážitky.

VODNÁR

Nijako sa vás nedotknú manipulácie Pluta, využijete fantáziu Venuše, jemnosť a nádheru Luny, od rána sa zameriate na to, čo je krásne, lahodné duši aj uchu, čo dostáva vaše telo do harmónie a kvôli čomu ste vy, Vodnári ochotní usmievať sa. Všetko čo vytvoríte – bude až magicky príťažlivé, nuž sa nečudujte, že bude navôkol aj niekoľko závistlivcov. Nevšímajte si ich.

RYBY

Nasrdený Mars vás prekvapí menšími konfliktmi, čo vás okamžite vyvedie z miery, preto zhlboka dýchajte a hlavne: mlčte. Čím neskôr niečo poviete, o to to bude rozumnejšie a konštruktívnejšie. Kontrolujte aj svoje financie, Jupiter nebude vo forme, mohli by ste buď prerobiť alebo požičať hazardérovi, ktorý by vám nikdy nič nevrátil. Venujte sa svojim záľubám.

DNES MÁ MENINY GUSTÁV

Pôvod mena Gustáv je zo švédskeho Gosta, čo znamená opora.

Tento muž berie život, tak ako prichádza. Nevyvíja množstvo energie na to aby dosiahol úspech. Tiež si radšej počká na, pre neho vhodnejšiu chvíľu, aby uskutočnil nejaký ten krok. Neustále potrebuje dávku sebadôvery, hoci býva pomerne optimistický. V jeho živote vládne pomerná rovnováha. Svojou predvídavosťou vie odhadnúť ľudí okolo seba a aj dôvody ich činov.  V kruhu priateľov sa nechá rýchlo ovplyvniť. Vnímajú ho ako „polepetka“, čo popletie všetko. Nikdy nenadväzuje dlhodobé vzťahy. Občasné zaváhania spôsobia, časté zmeny zamestnaní. To v ňom vyvoláva silnú nervozitu.

Zväčša uplatnenie hľadá v tom, čo ho v danej situácií baví. Keďže ohnisko jeho záujmu sa neustále mení, tak aj dráha jeho štúdia je dramaticky nepravidelná. No vďaka svojej chytrosti zvládne nie jednu skúšku. Za pomoci rodičov by si mal čím skôr ujasniť akým smerom sa vlastne chce vybrať, lebo sa môže stať, že bude celý svoj život bezcieľne tápať, uvádza portál kvety.sk.

Osobnosť: Človek stojací pevne na oboch nohách.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie