štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 3. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 3. AUGUSTA

BARAN

Dariť sa bude po každej stránke, najmä ak milujete tvorivosť, Venuša je nachystaná so svojimi fantáziami, ale i Merkúr vám vnukne zaujímavé myšlienky, ktoré vás posunú správnym smerom, isto si pôjdete zašportovať, nezabudnite na prospešné plávanie prípadne cyklistiku. Svojej duši pripravte pekný program, kultúrne leto je v plnom prúde, núdza oň isto nebude.

BÝK

Zíde sa vám energetická podpora Marsu, budete potrebovať dostatok fyzickej sily na to, aby ste zvládli rôzne zavádzanie Luny, ale aj niektoré vlastné menej pozitívne úvahy. Sústreďte sa najmä na svoj program, určite si vyhraďte čas i na niektorý šport, prospela by vám joga a plávanie, myslite na svoje záľuby, napíšte si niečo, nakreslite, a večer pri hudbe chvíľu meditujte.

BLÍŽENCI

Niektorí známi, možno aj blízki vám dajú riadne zabrať. Neutápajte sa v sebaklame, čo by vyhovovalo chaotickej Lune, nepodliehajte ani Uránu, ktorému pôjde o rozbitie domácej harmónie. Venujte sa tomu, čo vás povznáša a čo vás drží vo vnútornej harmónii. Isto máte nejakú peknú záľubu alebo milujete niektorý šport. To je to, čo vás udrží pohromade.

RAK

Zrejme vás poriadne naštve Mars so svojimi trápnymi konfliktami, ale nedajte sa stiahnuť tam, odkiaľ sa ťažko vracia späť, veď vám za chrbtom stojí usmievavý Jupiter, váš úžasný strážca a nositeľ šťastia i dobrej nálady. Toto asi nie je čas vhodný na romantické vyznania, no určite vás zaujme pozvanie priateľov do niektorej záhrady, k pivu alebo vínu, či iba ku káve.

LEV

Budete potrebovať citovú oporu po tom, čo vám Saturn siahne na sebavedomie a Luna vás presvedčí, že nejaké klamstvo je vlastne pravdivé. Dokážte sami sebe, že ste pánmi seba samých a dokážete rozlíšiť to prijateľné od neprijateľného. Jupiter postráži vaše materiálne hodnoty, Venuša vás obdarí zaujímavými fantáziami, z ktorých môžete čerpať pre vlastnú sebarealizáciu.

PANNA

Už ráno pocítite priazeň a jemnosť Luny, ku ktorej Merkúr pridá nádherné myšlienky, ktorým bude treba venovať istú pozornosť. I keď sa bude Saturn snažiť prekaziť niektoré vašu idylku, Neptún to nepripustí a všetko otočí duchovným smerom. Rozhodne pôjdete na niektorý koncert alebo operu v niektorom kameňolome a prežijete skutočné povznesenie svojej duše.

VÁHY

Bude sa vám dariť v rámci rodiny, v kruhu vašich priateľov, kde i vďaka Lune zažiarite ako rodený romantici, vyjadrujúci sa poetickými formami a ladnou hudbou. Napokon zakotvíte na niektorom večierku so živou hudbou a tancom, kde zo seba zhodíte všetky pochybnosti, neistoty a váhanie. Všetko budete vnímať ako niečo trochu prikrášlené, ale práve to vás poteší.

ŠKORPIÓN

Nedovoľte, aby ste si pod kritikou Saturna oslabili sebadôveru, potom by ste sa horšie a ťažšie rozhodovali o dôležitých rodinných záležitostiach. Popri domácich prácach si doprajte športové poludnie v niektorom bazéne, možno sa vám bude páčiť aj cyklistika alebo výlet do hôr, na niektorý starodávny hrad s krásnym kultúrnym programom alebo koncertom.

STRELEC

Niektorí budú mať problém s chaotickou Lunou, no optimizmus a energia Slnka si s tým veľmi múdro poradia. Rozhodne nerozoberajte nedôležité nezmysly, radšej sa niekam utiahnite s dobrou knihou, najlepšie k vode, kde si môžete ničím nerušení aj poriadne zaplávať, premyslieť si svoje nápady, myšlienky a plány. Môžete si tu i niečo napísať alebo nakresliť.

KOZOROŽEC

Luna zvýrazní vašu intuíciu, preto ju nikde a v ničom neodsúvajte na vedľajšiu koľaj. Bude vám na dobrej pomoci, rovnako ako praktický a neúplatný Saturn, síce trochu kritik, ale spravodlivý. Pozitívny bude aj Neptún s myšlienkami na záležitosti medzi nebom a zemou, nudiť sa isto nebudete. Zájdite do lesa, skúste i plávať, jedzte primerane a pite dostatok vody.

VODNÁR

Držte sa fantázie farebnej Venuše, bude prospešná pri tvorivých aktivitách, ktoré si isto opätovne naplánujete. Človek, ktorý nič netvorí – vlastne ani nežije, ale pre Vodnárov to isto neplatí. Je čas na ladný pohyb, tanec, ale i plávanie, či niečo iné. Zbavíte sa protichodných energií Slnka, potešíte svoje vnútorné dieťa, nájdete svoju vnútornú harmóniu, veď to je poklad.

RYBY

V prípade, že sa niečo nepodarí podľa vašich predstáv, nebuďte smutní, neobviňujte sa z nejakého zlyhania, berte to ako ukážku – že tadiaľto cesta nevedie. Urán zvýši vašu samostatnosť, Neptún zase duchovné vnímanie tohto sveta, preto sa odreagujte či pri hudbe v zaujímavých tanečných kreáciách alebo si pustite večer niektorý krásny, romantický film a pokojne snívajte.

DNES MÁ MENINY JERGUŠ

Meno Jerguš je slovanského pôvodu.

Tento muž je plný pozitívnej energie a je narodený pre úspech. Má nadanie, je inteligentný, vnímavý a chápavý. Nikdy pri rozhodovaní dlho neváha. Vie si rýchlo stanoviť svoje priority aj v pracovnej oblasti, ba aj v oblasti lásky.

Vždy si tvrdohlavo stoji za svojimi činmi. Nenechá sa ovplyvňovať svojím okolím. Ak chce niečo dosiahnuť, tak ide priamo za tým, bez toho aby zaváhal. Jeho rýchle reakcie a odhodlanie mu prinesú v živote mnoho úspechov, ako uvádza portál kvety.sk.

Okolo seba má mnoho priateľov, ktorí sa v jeho spoločnosti cítia dobre a uvoľnene. Vždy im je ochotný pomôcť. Priateľom je tak oddaný, že občas zanedbáva svoju partnerku, či rodinu. Na takéto konanie je potrebné ho upozorniť, pretože on sám si to nevšimne. Ľahko by sa mohlo totiž stať, že pre priateľov, by prišiel o rodinu.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie