štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 4. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 4. AUGUSTA

BARAN

Vyhľadáte zaujímavé príležitosti, NOV bude na vás pôsobiť mimoriadne pozitívne. Je vhodný čas na oslavy, posedenie s priateľmi, dôverné rozhovory. Zároveň sa vo vás upevní nejaké veľmi vážne rozhodnutie, ktoré časom podstatne zmení váš život /či k lepšiemu, to ukáže ďalšia budúcnosť.) Stretnete sa s niekým, koho ste už dávno nevideli.

BÝK

Tento NOV môžete hodnotiť ako niečo negatívne pre váš odpočinok, ktorý vám niečo obráti na ruby. Agresívny Mars hovorí o konfliktoch, komplikáciách, nepriatelia vystrčia rožky a budú hádzať smerom k vám ironické poznámky, nepríjemné osočenia, mnohé iba tak, sebe „pre radosť“. Lepšie a dôslednejšie kontrolujte, kde koľko a začo zaplatíte. Mohlo by ísť o podvod. Dovolenkujúci sa tomuto vyhnú.

BLÍŽENCI

Veľmi priaznivý NOV poteší nielen vašu dušu, ale aj citový život, dodá vám optimizmus, spolu s Venušou sa zvýrazní vaša fantázia, ak máte vo vzťahu dlhotrvajúce problémy, pozriete sa okolo seba, a vaša intuícia presne napovie, že TENTO alebo TÁTO. Zmena na ceste. Kvadratúra Uránu môže spôsobiť, že zaváhate, lebo skočiť z jedného chomúta do nového a neznámeho – to sa vám zase chcieť nebude.

RAK

Zdá sa, že nielen NOV Luny, ale aj Jupiter vám prinesú skutočné pocity šťastia, ba i šťastie ako také, či budete mierne pokúšať toto šťastie malým, nezávislým hazardom, alebo zrazu príde niekto a iba tak vyrieši niektorý váš otravný problém. Neptún vám na všetko poskytne až ezoterický pohľad, a tak budete premýšľať, domýšľať si možno aj malé bludy, ale cítiť sa budete skvelo.

LEV

Zdá sa, že nielen NOV Luny, ale aj Jupiter vám prinesú skutočné pocity šťastia, ba i šťastie ako také, či budete mierne pokúšať toto šťastie malým, nezávislým hazardom, alebo zrazu príde niekto a iba tak vyrieši niektorý váš otravný problém. Neptún vám na všetko poskytne až ezoterický pohľad, a tak budete premýšľať, domýšľať si možno aj malé bludy, ale cítiť sa budete skvelo.

PANNA

Vašu samostatnosť si vezme pod patronát Urán. NOV Luny, pre vaše znamenie neutrálny vám prinesie zvýšenú citlivosť na vzťahy. V tomto prípade vás nikto neoklame. Tu bude asistovať aj Neptún či šarmantná Venuša. Hoci sa konkrétny problém nevyskytne, všetko si budete brať k srdcu, niektoré rozhovory vás až psychicky zaťažia. Uvedomte si, že nie ste zodpovední za všetky hriechy sveta.

VÁHY

Poteší vás, že nielen priaznivý NOV Luny, ale aj štedrý Jupiter stoja na vašej strane. Ak zájdete do herne a skúsite šťastie, niečo sa na vás prilepí, no pozor, aby ste nepreháňali, pôjde o menšiu finančnú injekciu, nie o rozbitie banku. Okrem toho sa zamerajte na svoje dôležité vzťahy a snažte sa dať do poriadku to, čo sa dávnejšie pokazilo; nikdy neviete, kedy a načo budete takéhoto človeka potrebovať.

ŠKORPIÓN

Hoci nepôjde o finančné straty, Jupiter je na vašej strane, no vo vzťahoch sa môže niečo prevaliť až na dno. To zasa spôsobí nebezpečný NOV Luny. Nedôverujte len tak, hocikomu, priateľov nenápadne preverujte. Mohlo by ísť o citový podraz, z ktorého vám pomôže len anjel z neba. Pod citovým podrazom považujeme aj neposkytnutie pomoci v kritickom či ohrozujúcom okamihu.

STRELEC

Môžete experimentovať, skúšať, vymýšľať, čo sa vám bude chcieť. NOV Luny je pre vaše znamenie vynikajúcou pomocou, napriek tomu, že sa Jupiter dostal do opozície a nebude sledovať, kde a načo miniete peniaze. Takže pozitíva Novu Luny budú niekde inde ako na materiálnej úrovni. Na jednej strane pôjde o rozvoj osobnosti, na tej druhej, o rozvoj vzťahov.

KOZOROŽEC

Spravodlivý Saturn vás posunie k zaujímavým pravdám, Neptún podrží citovú rovinu života. NOV Luny bude pre vás neutrálny, teda nepoškodí, ale ani nepomôže. Rozhodne sa nesnažte za každú cenu prekonávať náročné prekážky, dokonca ani v športoch nie. Načúvajte svojej intuícii, venujte sa niektorej tvorivej aktivite. Určite nerobte žiadne radikálne zmeny ani rozhodnutia.

VODNÁR

Vo vás zavládne značný nepokoj. Nič neriešte, všetko by sa do večera otočilo proti vám, dokonca i to veľmi dobre mienené. Agresívny Mars vás bude pokúšať k nekontrolovaným odvetám a NOV Luny bude na strane klamstiev a agresivity, teda nie na tej vašej. Robte všetko preto, aby ste sa ovládli a jednali s inými maximálne diplomaticky. V tom bude vaša výhra

RYBY

Zamerajte sa na svoje vzťahy, všetko bude prebiehať podľa vašich plánov. Akurát v niektorých partnerských vzťahoch môžu nastať problémy, k nim značne prispeje i kvadratúra Uránu. Nedajte si radiť inými, ani sa podľa toho neskúšajte správať, ich pohľad môže byť chybný – hoci dobrý pre nich samých. Načúvajte svojej intuícii, zájdite na niektorú výstavu, pekný koncert.

DNES MÁ MENINY DOMINIK

Pôvod tohto mena je z latinského Dominicus, čo znamená pán.

Dynamizmus, dobrodružstvo a adrenalín, to sú tie správne charakteristiky, ktoré vystihujú tohto muža. Málokedy sa pred niečím zastaví. Stačí, ak to len trochu zaváňa zábavou a už sa stáva spoluúčastníkom akejkoľvek lumpárne.

Je spoločenský, zábavný, stále ma čo povedať a svojmu okoliu vždy veľmi rád pomôže. Jeho slabou stránkou je zodpovednosť. V prípade, že sa rozhodnete mu dohovoriť, alebo poradiť, musíte sa obrniť riadnou dávkou trpezlivosti, pretože Dominik vás dokáže riadne potrápiť, poprípade vás bude mať doslova na „saláme“.

Prehnané reakcie akými vás zaskočí vôbec nikdy neľutuje, jeho životnou ideológiou je: „Žiť každý deň na 100%“.

Má dokonalé technické myslenie a mohol by sa uplatniť ako výborný technik, ale on často krát dá prednosť nebezpečenstvu a dobrodružstvu. Ak sa zamiluje, tak verte, že dá do toho celé svoje srdce a osôbka, ktorá si ho získa bude sa mať pri ňom ako v nebi. No, ak zažije sklamanie zmení sa na nepoznanie. Z človeka plného života, flegmatizmu a optimizmu sa stane agresor, ktorý nič a nikoho nepotrebuje, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Osobnosť: Muž, ktorý prichádza.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie