štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 5. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 5. AUGUSTA

BARAN

Slnko v Levovi vám praje, ale je tu niečo, čo vás škrie. Je to práca, v ktorej by ste mohli uspieť, len treba chcieť. Možno šéf pustí perie, alebo doma objavíte skryté rezervy. Treba sa zharmonizovať, napríklad meditáciou na tému: Som pokojný človek, plný lásky a harmónie. Nezabúdajte, že máte skoro všetko vo svojich rukách. Je na vás, či budete hráčom alebo figúrkou aj zajtrajšieho dňa.

BÝK

Máte ešte kritické dni. Dosiahnuť dlhodobý úspech v niečom, je výsledkom jednoty duše a rozumu. Dajte si pozor, aby ste veľmi nepresadzovali svoju vôľu a nenútili niekoho robiť to, čo on nechce. Viete, že človek, ktorý nalieha, alebo musí kričať je vlastne slabý? Máte svoju pravdu a chcete o nej presvedčiť toho druhého? Ktovie akou skúškou má prejsť ten druhý. Vy mu vlastne prekazíte jeho karmický plán.

BLÍŽENCI

Cítite sa ako na rázcestí? Zlá skúsenosť, a možno osamelosť, vám nastavujú zrkadlo, ukazujú kde ste schybili. Bude potrebné pozerať na okolie inými očami. Zamyslite sa nad sebou, čo ste vo vašom živote pokazili. Nie však nad tým, čo vám vykonali rodičia, lebo vám niečo nedovolili. Pokiaľ človek žije, má šancu vytvoriť si svet podľa svojich predstáv. Na čo často myslíme, to sa nám môže zhmotniť.

RAK

Pre vás by mohol byť zajtrajší deň plný nových vecí, ciest a aktivít. Cestičkami rozumieme mnohokrát i cestu k nášmu srdcu. Nájdite si v tento deň hoci len krátky čas na meditáciu alebo modlitbu, aby ste si sami sebe rozumeli. Posunie vás to dopredu. Potom ďalej jednajte aktívne, s nadšením a vierou, že sa všetko obráti na dobré. Veď viete ako sa vraví, pomôž si človeče, aj pánboh (vesmír) ti pomôže!

LEV

Minulý mesiac ste možno riešili veci lásky, ale nie každému to vyšlo podľa jeho predstáv. Priateľský vzťah sa mení na vážny. Kedy sa to udeje? Predchádza tomu vycentrovanie svojej mužskej a ženskej stránky osobnosti. Tu je kameň úrazu, ak ste v láske nespokojní. Mnohí z vás majú v týchto dňoch narodeniny a mení sa im vibračný rok. Prehodnoťte ten uplynulý. Naprogramujte šťastie a spokojnosť! Máte možnosť výberu, tak ako všetci, ktorí sme tu, na tomto svete.

PANNA

Nádej na zlepšenie vašej situácie je tu vždy, len si treba urobiť čas na roztriedenie svojich myšlienok. Záleží aj od uhlu vášho pohľadu na daný problém, ktorý práve riešite. Hľadajte si aj cestičku pre vaše sny! Je to dovolené vždy, len vy pre vašu zodpovednosť často pracujete a neoddychujete. Urobte si aspoň časť zajtrajšieho dňa pohodový! Inšpirácia, ktorá k vám bude prichádzať pri ničnerobení bude veľmi zaujímavá.

VÁHY

Venujte sa denne aspoň pár minút sebe. Ak práve nemáte dovolenku, netreba sa vyhovárať, že nemáte čas na vychádzku do blízkeho parčíka, či k rieke. Niekedy je nám čudné, keď vidíme, že sa človek rozpráva sám so sebou, alebo objíma strom. Čo ak práve opak je pravdou? Možno sa rozpráva práve s prírodou, stromom, lebo ešte nestratil ten pravý kontakt so Zemou, ktorí už mnohí ľudia nepoznajú.

ŠKORPIÓN

Zavalili ste sa problémami, ktoré vás trápia? Niekedy sú to len myšlienky v nás, ktoré sú negativistické a nechcú odísť. Straste svoje bremeno. Dôverujte sebe a svojmu vnímaniu. Ak to ešte neviete, pokojne kráčajte ďalej a sledujte svoje vlastné praktické kroky a udalosti dňa. Pozitívne udalosti vám ukážu cestu po ktorej máte kráčať a negatívne to, čoho sa máte zbaviť.

STRELEC

Určité situácie si predstavujete možno inak ako váš partner. Myslite na to dopredu, lebo dôjde k slovným výbojom. Neskôr sa tomu budete smiať, ale v momente výmeny názorov to bude pre vás vážne. Môže ísť o úplne banálnu vec, či pôjdete na obed k vašim, alebo budete variť vy. Večer máte kritickejší, doprajte si samotu pri dobrom filme či knihe.

KOZOROŽEC

Na obzore je záblesk niečoho pozitívneho, ale vy to beriete skepticky? Vaše znamenie síce dokáže byť občas samé, ale ako každý spoločenský tvor, potrebujete lásku a cítiť blízkeho človeka pri sebe. Ak v týchto chvíľach pociťujete strach zo samoty, je to asi len váš pocit. Uvedomte si, že čím je ten strach väčší, tým si ho môžete viac zmaterializovať. Treba sa obklopiť veselými farbami.

VODNÁR

Skúškami prechádzame často, hoci už dávno nie sme v školských laviciach. Dajte si pozor, aby ste nevstali ako sa vraví, hore zadkom. Luna v opozičnom Levovi vám k tomu môže pomôcť. Na druhej strane máte šancu, aby ste sa pohli konečne tým správnym smerom. Niekedy nám totiž nepríjemné veci nastavia zrkadlo a my sa začneme pozerať na svet inak. Dokonca nielen to, zmeníme seba samých.

RYBY

Hľadáte nový ľúbostný vzťah? Nejako k vám neprichádza? Pozrite sa na svoj vzťah k matke či k otcovi. Ak k vám neboli takí, ako ste chceli vy, odpustite im. V práci samota niekedy vyhovuje, urobte si poriadok vo veciach i na pracovnom stole. Naplánujte si, čo chcete dosiahnuť počas tohto mesiaca. Nezaškodí si preveriť zónu lásky, a to podľa feng šuej. Informácie nájdete v knihách i na webe.

DNES MÁ MENINY HORTENZIA

Z tejto ženy vyžaruje šarmantnosť, vášeň a erotika. Má mnoho netradičných záľub. Rada vyskúša nové a nekonvenčné aktivity. Na prvý dojem vyzerá silne a nedostupne, ale hlboko v dušičke je to dievčatko, ktoré potrebuje objatie, podporu a lásku. Pre ňu je vždy na prvom mieste jej rodina a blízky ku ktorým je stále priateľská a empatická. Neustále potrebuje aby ju niekto motivoval a pomáhal. Ak je dostatočne motivovaná, potom si ide za svojím cieľom. No, ak bude čo i len trochu o sebe pochybovať stane sa z nej samotárka, ktorá bude žiť v ústraní, ako uvádza portál kvety.sk.

S dostatočnou sebaistotou to môže dosiahnuť veľmi ďaleko. Najčastejšie prerazí ako polička, prokurátorka, či lekárka. Svojmu partnerovi býva verná, čo vyžaduje aj od neho.

Typická farba tohto mena je červená. 

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie