štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 6. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 6. AUGUSTA

BARAN

Luna všeobecne vplýva na váš dom zdravia a práce. Do svojho denného režimu zaraďte viac systému, pohybu a skúste si dokončiť niektoré veci začaté ešte minulý mesiac. Často nám ostávajú veci nedokončené, ktoré dávame bokom. Urobí sa nám z toho kopa nevybavených vecí, ktorá nás potom rozčuľuje. Nemyslím tým len úradnícke záležitosti, ale aj tie súkromné.

BÝK

Planéty máte postavené tak, že vás to teraz môže zvádzať, aby ste podľahli náhlemu pokušeniu. Hlavne, ak sa ten nový kolega či kolegyňa vie tak pekne usmievať. Ak ste na dovolenke so stabilným partnerom, držte sa zásady, že doma urobený biftek je lepší, ako pochybný hamburger podávaný na ulici! Pripomínam však, že máte slobodnú vôľu. Len aby ste potom neľutovali, že ste sa pošmykli!

BLÍŽENCI

Doma to zaváňa malou krízou. Kto aspoň trochu sleduje pohyb Mesiaca jednotlivými znameniami vie, že každé znamenie má svoje kritickejšie obdobie. Pre vás je takým práve zajtrajší deň. Kvadrát Luny v Panne vo vás môže vyvolávať skryté napätie práve v tej oblasti, kde máte niečo nedoriešené. Napríklad rodičovská otázka a vaše detstvo. Podráždenosť zažeňte pobytom v prírode, alebo s dobrou knihou v ústraní.

RAK

Mali by ste mať dobrú náladu počas celého dňa. Venuša je v Panne. To znamená, že lásku a umenie môžete preciťovať lepšie ako keď bola v Levovi. Niektorí z vás možno nájdu trvalú lásku, alebo prehĺbia svoj vzťah. Nemusí to byť len o láske, ale aj o umeleckej tvorbe a krásne všeobecne. Otvorte svoje srdcia a tešte sa. Možno práve niektorí z vás niekoho stretnú, kto bude neskôr trvalým partnerom.

LEV

Začnite sa na svet pozerať trochu inak. V tomto období, kedy je horúco, by ste si síce mali dopriať viacej oddychu, ale večne doma sedieť nemusíte. Oddýchnite si na cestách po okolí. Možno vám dobre padne si konečne porozprávať so súrodencami alebo susedmi. Do ničoho sa však nenúťte! Nenechajte sa tiež aj využívať. Ľudia totiž ľahko využijú v svoj prospech vašu vrodenú veľkorysosť a štedrosť.

PANNA

Pokiaľ nemáte akurát dovolenku, hľadajte si niečo, čo vás poteší aj v práci, ak teda ona samá nie je zároveň i vaším koníčkom! Určite niečo nájdete. Ostávajte v dobrej nálade i večer. Stihnete tak porobiť aj domáce práce, aj sa patrične zabaviť. Nezabúdajte na svojho partnera. Pokiaľ nemá akurát náladu, skúste to prejsť s humorom, alebo si pustite dobrú komédiu.

VÁHY

Doprajte si večer chvíľu len pre seba. Lunu máte v dome podvedomia. Chce to zase svoj čas, aby ste vynárajúce veci z detstva prekonali. To, že sa vám to podarí, je skoro na betón, len to treba precítiť. Ak si myslíte, že vám život už v detstve uštedril tvrdé lekcie, nie ste sami. Každý má za sebou nejaké boľačky, hoci o tom nehovorí. Prebolí to, a život ide ďalej. Odpustite všetkým, ktorí vám ublížili.

ŠKORPIÓN

Konečne uvoľnenie po napätých dňoch. Navštívte priateľov alebo im zavolajte. Dobrý priateľ je najlepšia bútľavá vŕba, ktorá vypočuje a podotýkam, zbytočne nelichotí. Ak ste voľní, skúste sa vyrovnať s traumami minulých vzťahov a urobte v svojej mysli poslednú bodku. Myslite aj na seba. Skúste už konečne konzumovať viac ovocia a zeleniny. Balastné látky viažu na seba škodlivé zvyšky v črevách, a my sa po ich konzumácii cítime ľahší.

STRELEC

Luna v Panne vám žiari na dom kariéry. Máte ešte dosť času na to, aby ste začali robiť niečo inak, aby ste splnili svoj celoročný plán. Treba si to však priznať, že máte ešte veľa restov! Je to ťažké, možno najťažšie z mnohých vecí, hlavne keď je leto! Na druhej strane, kto zažil oslobodenie, ktoré nastane po ťažko odvedenej práci, nebude sa už viac obávať stretu s pravdou! Odrieknite si aj zbytočné vysedávanie pred televízorom alebo počítačom!

KOZOROŽEC

Nestojte na jednom mieste. Raz sme hore, potom dole. Teraz by malo platiť pre vás to hore, lebo máte Mesiac v dome ďalekých ciest. Nezaškodí trochu filozofovania nad vašimi snami. Viete, že sa sny či priania často plnia? Preto si treba dobre rozmyslieť, či vám taký splnený sen bude v skutočnosti vyhovovať. Praktickí ľudia si svoje priania píšu do tajného zápisníka. Stačí občas do neho nazrieť, či ste na správnej ceste.

VODNÁR

Skúste teraz jednať inak ako zvyčajne. Kulminuje u vás nervozita prameniaca z opozičného postavenia Slnka na naše znamenie. Týka sa to najmä Vodnárov narodených v prvej polovici znamenia. Využite toto obdobie na prácu v ústraní, pri svojich záľubách, či na pobyt v prírode. Vyhýbajte sa stretu s ľuďmi, ktorí sa zvyknú nad vami povyšovať, lebo môžete podľahnúť nutkaniu, že sa nezdržíte a vytmavíte im aj to, čo by ste nechceli.

RYBY

Luna je už v Panne, čo je pre vás opozičný uhol. Človek by nemal v sebe nič nasilu dusiť. Nechajte svoje nižšie vášne, ako je napríklad žiarlivosť, vyjsť von rozumným spôsobom. Môže to byť šport, najlepšie plávanie. Máte teraz tendencie byť nepríjemní voči svojmu partnerovi alebo niekomu, kto vám často oponuje. Nenechajte sa citovo ovládať. Tí, ktorí vás dobre poznajú, môžu vás ľahšie manipulovať, lebo ste citlivejší.

DNES MÁ MENINY JOZEFÍNA

Pôvod mena je z hebrejského Jóséph, čo znamená boh pridá.

Táto žena je nenápadná, ale za to s množstvom energie v dušičke. Životné radosti aj strasti berie tak, ako jej ich osud nadelil. Je mimoriadne silná a prehry, či prekážky zvláda s nadhľadom. Avšak potrebuje okolo seba podporu zo strany priateľov a blízkych.

V kruhu priateľov je známa ako veselá kopa, ktorá je za každé bláznovstvo. Ak sa raz zamiluje, svojmu partnerovi bude sto percentne verná. Vo vzťahu bude trpezlivá a chápavá, svoju polovičku, bude obhajovať, ale ak raz sklame jej dôveru, tak o ňu príde. Ten, kto stratí jej dôveru, tak ju stratí navždy. Ako matka býva úžasná, jej životným snom je mať obrovskú rodinu.

V zamestnaní je usilovná ako včelička, plná nápadov a talentu. Občas vie byť aj lenivá a odmieta akúkoľvek zodpovednosť. Avšak to sa nikdy nestane, pokiaľ bude mať okolo seba niekoho, kto ju bude vedieť motivovať, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie