štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 10. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 10. AUGUSTA

BARAN

Ak človek urobí chybu, pokiaľ žije, vždy má šancu ju napraviť. Naplánujte si nejaké príjemné, citovo podfarbené stretnutie, ale s niekým, kto dobre pozná vaše muchy, a pritom vám ich toleruje. Môže a nemusí to byť váš partner, veď vy už viete o koho ide! Nezabudnite si vysvetliť pokojne vaše minulé reakcie, ktoré neboli vždy s nádychom diplomacie. Kúpte vašej obeti kvety. Ak to bol muž, iste nepohrdne pozvaním do kina, či na priateľský súboj v tenise.

BÝK

V tomto období sa vám môže zdať, že sú ľudia naladení proti vám. Máte však teraz možnosť, aby ste riešili tieto svoje citlivé záležitosti. Ak sú to vzťahy v rodine, riešte ich s láskou. Na druhej strane, úctou i toleranciou, ak sú to vzťahy pracovné. Držte si svoje emócie na brzde. Ak sa vám obed bude zdať nedovarený, či okolie v čudnej nálade, nevybuchnite! To možno práve úraduje Luna v Škorpiónovi. Nájdite si tiché miesto a čítajte si pritom hodnotnú literatúru.

BLÍŽENCI

Mali by ste mať relatívne pohodový deň. Skúste priaznivo vplývať na druhé znamenia. Máme totiž okolo seba aj ľudí, ktorí sa nazdávajú, že nemajú nikdy svoje dni. I na vašej tvári môže byť občas malý tieň, ktorý bude zakrývať jas vášho slnečného úsmevu, ale vy to viete zvládať hravo. Zájdite do prírody a užite si trochu pokoja pri vode. Je teraz dostatok lacnej a živej rastlinnej stravy, môžete sa zdravšie stravovať.

RAK

Ráno sa uvoľnite spôsobom, ktorý máte vyskúšaný, napríklad sprchovaním a spevom. Mesiac bol včera ešte vo Váhach. Pre vás to bolo náročné. Pôsobili ste na ľudí nervózne a teraz si to vyčítate? Sme ľudia, pôsobí na nás viacej vplyvov astrologických i spoločenských, tak sa netrápte, prípadne sa ospravedlňte. Pite dosť tekutín a venujte sa prehĺbeniu vašich vzťahov.

LEV

Slnko je vo vašom znamení a Mars v Baranovi. Dodávajú vám iskrivú silu a chuť do rôznych činností. Na prvom mieste bude asi nejaké športovanie, napríklad v dvojici. Opatrní by ste však mali byť pri pobyte na Slnku, aby ste nedostali úpal. Platí to samozrejme pre oblasti, kde práve neprší. Opatrní by ste mali byť vo vzťahu s inými ľuďmi, lebo vám nepraje Luna, ktorá po polnoci vstúpila do Škorpióna. Jej kvadrát vám môže negatívne pôsobiť na emócie.

PANNA

Máte ešte dovolenku? Skúste si na tieto dni naplánovať krátkodobé cesty. Ak ste už dlhšie nenavštívili miesta, ktoré ste mali radi za mladších čias, na čo čakáte? Niektorí z vás možno zavítajú k súrodencovi, alebo navštívia bývalého suseda. Sadnite si spolu k dobrému jedlu. K tomu pohár kvalitného vína alebo piva neuškodí. V týchto dňoch budete príjemnými a empatickými spoločníkmi. Možno vás tieto malé cesty inšpirujú k niečomu novému, čo neskôr zrealizujete.

VÁHY

Prežívali ste pár dní s Lunou vo vašom znamení. Je to obdobie, kedy sa učíme vnútornej vyrovnanosti a harmónii so sebou samým. Mesiac vošiel už do Škorpióna. Skúste pozorovať ľudí okolo seba a vaše reakcie s nimi. Možno objavíte v sebe strach z niečoho. Je to normálne. Počas Luny v Škorpiónovi sa to deje preto, aby ste sa lepšie spoznali. Nenechajte tieto pocity prejsť do agresivity alebo paniky.

ŠKORPIÓN

Prežívate náročné obdobie Slnka v Levovi. Mesiac už vstúpil k vám. Astrológia nazýva návrat Luny do znamenia, vo vašom prípade teda do vodného Škorpióna, ako malé narodeniny, ktoré slávime každých cca dvadsaťdeväť dní. Ak to zajtra nejde, naplánujte si na ďalšie dni príjemný výlet s rodinou. Zoberte si jedlo so sebou. Obedovanie v tráve má svoje čaro! Pokiaľ budete nútení ostať doma sami, doprajte si tiež nejaké potešenie. Pre niekoho to môže byť aj viac spánku.

STRELEC

Mesiac je už vo vašom dome podvedomia. Máte možnosť načerpať dostatok pozitívnych síl zo Slnka v Levovi, ktorý je vašim spriaznencom. Ak vás trápi samota, zamyslite sa, prečo ste vlastne sami. Možno ste si vybrali dočasnú samotu kvôli práci. Pokiaľ máte partnera, dajte si pozor, aby ste ho dlhodobo nezanedbávali. Uvedomte si, že v dvojici sa aj pracovné problémy riešia ľahšie. Hoci už len v tom, že vás má kto vypočuť a povzbudiť.

KOZOROŽEC

Keď sa hodiny prehupli na pol jednu po polnoci vstúpila Luna do znamenia Škorpióna. Napätie, ktoré ste pociťovali včera, by už malo pominúť. Priebeh týždňa sa vám ukazuje sľubne. Ak ste došli z dovolenky, dokonca ste už v pracovnom kolobehu, je teraz vhodné obdobie na pracovné stretnutia a prehodnocovanie vašich plánov. Večer skúste pozvať priateľov na drink a pozrite si fotky z dovoleniek. Nezabudnite sa však venovať aj partnerovi.

VODNÁR

Od skorého rána môžete byť nie celkom vo svojej koži. Napätie, ktoré pociťujete, transformujte do zmysluplnej činnosti. Môže ňou byť umelecká oblasť. Zájdite si do obchodov s umeleckými predmetmi. Urobte si tam radosť kúpou nejakého dielka. Ak ste sa finančne vyčerpali, možno vám bude stačiť aj návšteva výstavy na inšpiráciu do vašej ďalšej tvorby alebo úpravy bytu.

RYBY

Trápi vás určitý problém? Vyjdite s ním von. Treba mať však dopredu premyslenú stratégiu o spravodlivé vyriešenie a nielen túžbu, aby bola pravda len a len na vašej strane. Ak sa vám nedá hovoriť o citlivých veciach, lebo máte určité zábrany, píšte listy! Dlhodobo nevyriešené vzťahy, respektíve problémy s nimi, sa často odrážajú na tele chorobami obličiek. Človek sa má tešiť zo života! Urobte si preto radosť vašou obľúbenou činnosťou.

DNES MÁ MENINY VAVRINEC

Meno Vavrinec je českého pôvodu.

Je veľmi ťažko spoznateľný, jeho vnútorný svet je málokomu prístupný, nevynímajúc rodičov a blízkych príbuzných. Takýto človek je stále pod vplyvom očakávania nejakej závažnej udalosti, má „ciťák“, že je predurčený na veľké veci a hľadá, hľadá, hľadá. Keď nenájde, čo sa stáva dosť často, zatrpkne a zmení sa na necitlivého a egoistického človeka, ktorý nakoniec, keď aj dostane tú veľkú príležitosť, tak sa už na to „vykašle“, ako uvádza portál kvety.sk.

Je treba už od detstva držať Vavrincov na uzde a ich fantázii a predstavivosti dať priestor v tvorivých umeniach. Nesmú sa správať pyšne a vyvyšovať sa nad iných, lebo v ich živote je to presne podľa príslovia „Pýcha predchádza pád“. V láske sú to muži veľmi otvorení a prístupní, vedia aj dávať, aj brať, teda netreba mať strach z ich správania, oni naozaj hovoria, čo si myslia.

Typickou farbou tohto mena je modrá v rôznych odtieňoch.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie