štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 13. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 13. AUGUSTA

BARAN

Slnko vás naplní optimizmom, no pred obedom sa začne všeličo kaziť. Je možné, že Pluto bude chcieť niečo nedosiahnuteľné, a Mars vyvolá nezmyselný konflikt. Držte sa nad vecou a nedajte sa nikým a ničím strhnúť k tomu, čo by ste ani nemohli neskôr odvolať alebo normálne vysvetliť. Život je zložitý, ale vy ste nadaní a inteligentní.

BÝK

Z prepálenej energie Slnka vás môže otravovať pohybový aparát, určite bude správne ísť si poriadne zaplávať. Jupiter vás bude nabíjať pozitívnym myslením, takže sa na všetko pozriete s patričným odstupom, ale veľmi nepreháňajte s nezávislosťou Uránu. Žijete v spoločnosti ľudí, preto si treba všímať i to, kde sa čo deje.

BLÍŽENCI

Zo všetkého si zoberiete to dobré. Vďaka Venuši vytvoríte veľmi zaujímavý projekt (možno čisto osobný), ktorý bude podporený aj úspešnosťou Jupitera. Pochopíte a pomôžete iným, oceníte dobrú spoločnosť a určite sa budete nabíjať hudbou a tancom. Takto zabudnete na rôzne triviálne hlúposti. Možno spoznáte veľmi zaujímavých ľudí.

RAK

V rôznych manažérskych činnostiach vás podrží Merkúr, ale aj Jupiter. Správne oceníte pomoc svojich blízkych kolegov, ale aj doma, rodiny. Zo všetkého pôjde istá serióznosť, no i tak, nepopúšťajte v skúmaní iných ľudí a celkom nového prostredia. Nikdy neviete, čo sa tam môže skrývať. Niekedy sa skrývať ani nemusí, lebo váš zrak je zastretý nadšením.

LEV

Podrazy Uránu iba z diaľky pozorujte, no nezúčastňujte sa na ničom. Všeličo môže vyznievať kontroverzne, a treba nechať, aby sa to niekde nejako usadilo. Venuša vám dodá láskavosť a pochopenie iných, Merkúr správne slová a myšlienky. Možno si sadnete za stôl, a niečo výnimočné napíšete. Možno namaľujete. Je to čisto na vás.

PANNA

Nedajte si Saturnom šliapať po sebavedomí, skôr objektívne komentujte svoje výsledky i výsledky kolegov. Luna s Neptúnom posvätia vaše vzťahy, takže si skutočne môžete užiť pokoj, lásku a priateľstvo, osamelým sa podarí niekoho atraktívneho zaujať a tak sa konečne preberú z dlhšej letargie a zistia, že sa dá aj inak žiť.

VÁHY

Venuša sa ukáže ako márnivá, zvodná fiflena, preto pozor na nové známosti, ktoré si pôjdu za svojím a bude im celkom jedno, či pritom zrania vašu osobnosť alebo nie. Hlavné, ak dosiahnu svoje. Radšej sa orientujte na slobodomyseľný Urán a radostný Jupiter, ktorý bude bdieť nad vašimi krokmi a chrániť vás pri každom rozhodnutí.

ŠKORPIÓN

Prepálené Slnko vám trochu pokazí náladu, najmä, ak sa prebytočnej energie nebudete vedieť zbaviť niektorým adrenalínovým športom, alebo tancom, ktorý je skôr športom. Okrem toho budete riešiť falošné informácie, dodané Lunou, a mocichtivé Pluto. Z toho vás vytrhne láskyplná Venuša, no a vaša polovička.

STRELEC

Podráždenú náladu vám môže spôsobiť rozhádaný Mars a depresívne pocity zle postavené Pluto. Urán vás však podrží v rámci vzťahov, ale dodá vám i lepšie sebavedomie a vyššiu vieru v seba, a tak prejdete cez všetko na prvý pohľad ponuré s nadhľadom a s empatiou. Večer si pripravte šálku voňavého čaju a meditujte.

KOZOROŽEC

Zistíte, že každý deň nie je mierumilovný, predpoludním budete čeliť nejakým chaotickým nedorozumeniam, spôsobených Lunou, neskôr vstúpi do hry panovačné Pluto, ktoré vás bude nútiť do vami neprijateľných aktivít. Bude tu však Venuša, ktorá svojou empatiou všetko utíši a vy zistíte, že sa najlepšie cítite so svojimi blízkymi.

VODNÁR

Prepálené Slnko vás vyskúša, nakoľko si veríte v menej priaznivých situáciách a ako dokážete jednať v strese. Podrží vás Venuša, ktorá zariadi, aby ste si včas uvedomili svoju hodnotu a nepodľahli žiadnym tlakom zvonku. Neľutujte sa, nie je to potrebné. Sústreďte sa na svoje priority, radšej tancujte, spievajte, nedajte sa.

RYBY

Rozladia vás invektívy niektorých známych, nastolené Marsom, a Saturn vám svojimi super kritickými postojmi zníži sebavedomie. Berte to ako výzvu, že sa udržíte vo svojom strede a nepodľahnete ničomu zvonku. Ste nádherné bytosti, nadané a schopné, chvíľu meditujte, nadýchnite sa a postavte sa aj proti celému svetu.

DNES MÁ MENINY ĽUBOMÍR

Meno Ľubomír je slovanského pôvodu.

Pre ženu je to dosť závažné meno, ktoré prináša mnoho zmätku a ambícií, čiže Darinky to nemajú ľahké. Snažia sa mať všetko okolo seba pod kontrolou a sledujú svojich blízkych pozorným okom.

Možno práve kvôli ich prehľadu o dianí okolo nich, väčšina ľudí ich považuje za klebetné a intrigánske osobnosti. No nie je to tak, ony sa len snažia vedieť kedy a komu podať pomocnú ruku, pretože v ich povahe víťazí súcit a pochopenie, uvádza portál kvety.sk. Ich nápady a myšlienky nie sú zanedbateľné a keby našli podporu, tak by sa veľmi rýchlo dostali k peniazom a úspechu. No to je práve ich slabina – ony sa totiž zásadne obracajú na ľudí, ktorí ich len využijú a potom zahodia. Kvôli tomu bývajú občas neznesiteľne cynické a vypočítavé, no tento stav im nie je vlastný, teda sa časom znovu vrátia k svojmu obvyklému správaniu.

Typickou farbou tohto mena je hnedá a zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie