štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 14. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 14. AUGUSTA

BARAN

Hoci vás trochu otrávi Saturn, budete sa držať optimizmu a pozitív Slnka. Len tak ľahko sa nenecháte odradiť od svojich plánov, hoci sa bude chvíľami zdať, že ste niekomu stupili na otlak a potrebuje o tom napísať seriál. S úsmevom riešte poznámky útočníkov či neprajníkov, odreagujte sa obľúbenou športovou aktivitou.

BÝK

Ráno môžete mať trápenie s pohybovým aparátom kvôli prepálenej energii Slnka. Skúste si ísť niekde zaplávať, prípadne bicyklujte, problémy povolia. Najhoršie je ležať a „trpieť“. Neskôr vás poteší Venuša svojimi farebnými inšpiráciami a tiež Merkúr zaujímavými myšlienkami. Možno napíšete niečo zaujímavé, čo bude neskôr prínosom aj pre väčších kolegov a priateľov.

BLÍŽENCI

Vyhnite sa prehnaným výdavkom, Jupiter je naladený iným smerom, ale Venuša žiari na vaše šťastie vo vzťahoch, môžete sa otvorene rozprávať o problémoch, pokojne riešiť to, o čom sa najčastejšie mlčí, Urán vás povedie tým správnym smerom. Večer si užite v spoločnosti dobrých priateľov, pri hudbe a možno i s tancom.

RAK

Nálada sa vám bude meniť stále k lepšiemu a ešte lepšiemu. Najskôr vás roznežní striebristá Luna, pocítite všetko krásne, čo sa len dá voči milovanej osobe. Možno stretnete niekoho, kto vás takýmto zvláštnym spôsobom „osvieti“ a už nebudete osamelou bytosťou. Pocítite i radosť od Jupitera, najmä ak sa vám podarí nejaká zaujímavá obchodná dohoda.

LEV

Slobodomyseľný Urán podporí vašu samostatnosť, Venuša a Neptún prehĺbia vaše vzťahy. Všeličo dáte na správnu mieru, vysvetlíte si rôzne problémy, Snažte sa originálne uvažovať, dávajte jednotlivé záležitosti do súvislostí a skoro zistíte, že vás bavia i tie práce, ktorým sa normálne radšej vyhnete. Myslite i na to, čo máte radi a niečo si doprajte.

PANNA

Snažte sa dať do poriadku všetko, na čom vám záldeží. Nedovoľte, aby vás niekto manipuloval, lebo Pluto ho do toho tlačí a on či ona nedokáže odolať. Odolajte vy. Ak by vás niečo rozrušilo, vezmite si farbičky, papier a maľujte. Nemusíte nič konkrétne, stačí namaľovať svoju náladu, svoje pocity, a to môžete v prelínajúcich sa „machuliach“, ktoré vytvoria ten správny obraz.

VÁHY

Vytriezvenie z niektorých vzťahov, ktoré ráno zastrela Luna klamstvom, môže byť trochu bolestivé, no nie nadlho. Merkúr sa rýchlo postará svojimi myšlienkami o to, aby ste pochopili, čo a prečo sa stalo. Hoci vám Saturn v istom okamihu šliapne na sebavedomie, Mars vám okamžite priskočí na pomoc, zvýši vašu vnútornú silu, a tak všetko zvládnete s prehľadom.

ŠKORPIÓN

Môžete sa spoľahnúť na úžasnú energiu Slnka, s ktorou sa ľahko prekonávajú prekážky, riešia problémy rôzneho druhu. Luna zjemní vaše postoje vo vzťahoch, ktoré sú pre vás mimoriadne dôležité, Mars zase zariadi odvahu postaviť sa za pravdu, za svoje názory i za svoje ciele. Merkúr urobí poriadok vo vašich myšlienkach.

STRELEC

Trochu sa kontrolujte, lebo i valec šťastia a radosti máva svoje úskalia. Jupiter je asi hlavnou ochranou, získate zaujímavé nápady, ako zjednodušiť zložité pracovné postupy, ale aj na malý hazard, ak ste na dovolenke. Nejde o to, aby ste porazili celé Monte Carlo a vyšli von ako milionári. Pôjde o skvelú zábavu bez strachu o prekročenie svojich finančných limitov.

KOZOROŽEC

Hoci zistíte, ako chutí tvrdá zadubenosť a ohováranie jedovatej Luny, no Saturn sa chopí spravodlivosti a dodá vám dostatok energie, aby ste sa všetkých nepríjemností zbavili skôr ako sa rozvinú. Choďte si svojou cestou, veď aj Urán vás nenápadne k tomu posúva, nepozerajte na tuposť okolia; ľudia sú rôzni, vy dobre viete, že vychovať sa každý musí sám.

VODNÁR

Môžete rozvíjať niektoré svoje umenie v plnom rozsahu. Ideálny čas pre tanečníkov, spevákov, ale i športovcov dokonca i v adrenalínových športoch. Urán podporí vašu samostatnosť a zdravú tvrdohlavosť, preto si môžete toho dosť veľa dopriať. Môžete popritom naraziť aj na odpor lenivých a úzkoprsých, ale ak viete, čo chcete, niet obáv, že to úspešne dosiahnete.

RYBY

Krásu, jemnosť a tvorivosť podporí Luna, preto sa držte svojich vizualizácií, viete, čo chcete. Umelecky zamerané Rybky podporí aj Venuša svojimi nádhernými fantáziami, a tak budú môcť rozvíjať svoje talenty v plnom rozsahu. Športovci a fyzicky pracujúci ocenia zvýšený príliv sily Marsu, takto budú ich výkony dokonalejšie, ľahšie a vydržia oveľa viac ako obyčajne.

DNES MÁ MENINY MOJMÍR

Toto krásne meno je slovanského pôvodu tak veľmi, ako len slovanské môže byť.

Mužské meno Mojmír je skôr ojedinelé, má slovanský pôvod a jeho význam je „(buď) môj mier, svet“.

Chlapcov a mužov s týmto menom oslovujeme Mojko, Miro, Mirko. Mojmírovia, ktorí majú meniny 14. augusta, sú zvyčajne obdarení veľkou emotívnosťou a potrebujú konať, uvádza portál mamaaja.sk.

Už ako deti Mojmírovia obracajú pozornosť len na seba, sú to malí komedianti. Mojmírovia sú dobrí študenti. Priťahujú ich prevažne slobodné povolania. Ťažko sa prispôsobujú a často menia zamestnania. Majú ale veľký zmysel pre profesionálnu zodpovednosť. Títo muži sú veľmi spoločenskí a potrebujú byť stále obletovaní. Úprimne a nezištne pomáhajú druhým, sú z nich skvelí otcovia. Ich vitalita je vcelku dobrá, napriek tomu, že ich zdravie je priveľmi podriadené psychike. Rýchlo sa však unavia a majú sklon k preťaženosti. Ovplyvňuje ich planéta Jupiter.

Šťastné farby Mojmírov sú žltá, modrá a biela. Ochranné rastliny žihľava a skalica, ochranné kamene ametyst a smaragd.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie