štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 15. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 15. AUGUSTA

BARAN

Potrápi vás hyper kritický Saturn, bude sa snažiť celkom zraziť váš hrebienok nadol, no je na vás, či to dovolíte. Mohli by ste sa venovať duchovným veciam, ako vám napovie i Neptún, menej sa starajte o to, čo si myslia alebo nemysli iní. Napokon, majú právo si myslieť, čo chcú. Viac čítajte, prospeje vám i plávanie a akýkoľvek pohyb. Na všetko nazerajte s láskou.

BÝK

Vašu prirodzenú zodpovednosť podporí aj Saturn, takže všetko, do čoho sa pustíte, budete brať vážne a zvládnete to na 100%. Urán pridá samostatnosť v rozhodovaní sa, a tak budete rýchlejší ako ostatní. Vo vzťahoch vás zorientuje Venuša, tá vám prospeje pri odhadovaní nových známostí, ale aj v naprávaní problémov tam, kde vám na tom záleží.

BLÍŽENCI

Slobodne sa rozhodnete o všetkom, čo budete považovať za dôležité. Bude to i zásluhou vášho Uránu. Merkúr postráži vašu komunikáciu, aby bola pochopená tak, ako si to predstavujete vy. Bude sa dariť novinárom, spisovateľom, ale aj tým, ktorí radi analyzujú svoje problémy a takto nachádzajú vhodné riešenia. Snažte sa všetko riešiť bez veľkých očakávaní, potom skôr dosiahnete želaný výsledok.

RAK

Kvadratúra Merkúra na Lunu spustí nejaké klebety, ktoré bude najlepšie púšťať jedným uchom dnu, druhým von, inak si otrávite život. Možno sa vám niečo nebude zdať celkom prijateľné, ak pôjde o vzťahy, nuž zvýšte pozornosť a načúvajte svojej intuícii, aby ste náhodou neurobili zásadnú chybu. V citovej oblasti si môžete zbytočným podozrievaním narušiť pekný vzťah.

LEV

Ľahko všetko vybavíte, Merkúr dozrie na správnu komunikáciu a Pluto na výhodné zmeny. Všeličo môžete dosiahnuť usilovnosťou a vlastnou tvorivosťou, ktorá vám chýbať nebude. Vo vzťahoch dajte pozor na tých, ktorí by vám chceli diktovať, čo a ako máte robiť – to asi narazia ako kosa na kameň. V osobnom vzťahu viac počúvajte partnera či partnerku, až potom hovorte.

PANNA

Možno sa zasnívate do tónov striebornej Luny, necháte sa unášať na vlnách krásy a jemnosti. Krásne pre vzťah, dokonca i pre nový, vznikajúci. Ak by chcel niečo proti tomu urobiť Urán, budete ho s presvedčením ignorovať. Je čas venovať sa niečomu krásnemu, hudbe, divadlu, využite možnosť predstavení pod holým nebom, užite si to.

VÁHY

Cez všetko, čo sa vám bude javiť pochybené alebo nepriaznivé, vás s odvahou a vnútornou silou prevedie Mars. Zistíte, že nie ste natoľko neistí, aby ste sa nevedeli vzoprieť tomu, s čím nesúhlasíte. Kvadratúra Neptúna môže siahnuť na váš vnútorný pokoj, preto sa zamestnajte niektorou záľubou, športom alebo kultúrnym podujatím, a nič nepríjemné sa nestane.

ŠKORPIÓN

Kvadratúra Pluta vám môže priniesť hlbší smútok za stratou niečoho alebo až niekoho, kto bol vo vašom živote podstatný. Uvedomte si, že trápenie i vás ťahá nadol, čím nikomu nepomôžete ani to nikomu neprospeje. Na nohy vás postaví vhodná hudba, dokonca i tance, v ktorom rozpustíte všetko zlé a neskôr meditácia.

STRELEC

Vyhnite sa zlým kalkuláciám, nesprávnym investíciám. Jupiter bude takpovediac mimo. Dokonca aj Merkúr. Najlepšie urobíte, ak vypnete, niekam s rodinou zájdete, hoci do aquaparku a prežijete radosti vo vode, na toboganoch a podobne. Všeličo sa medzitým zariadi aj samé a tak, že napokon budete veľmi spokojní. Takýto relax robieva zázraky.

KOZOROŽEC

Mohli by ste sa zamerať na vizualizácie Luny, nechať sa opájať jej úžasnou hudbou a vybrať sa cestou svojich snov… Najmä ak ste na dovolenke, v práci by sa to asi nedalo. Doprajte si niečo, čo ste dlho nemali, čo sa vám zdá krásne, možno i voňavé a chutné, užite si to a potom sa pokojne pozrite na dobrý film alebo pri hudbe meditujte.

VODNÁR

Ak sa aj zle vyspíte a Luna vám v snoch vytvorí chaos, nič to, Mars to nahradí mimoriadne dobrou energiou odvahy a bojovnosti, takže môžete dosiahnuť, čo len budete chcieť. Urán do všetkého vloží dostatok voľnosti a príjemnej nálady, tak ak máte na pláne väčšiu spoločenskú udalosť, máte sa na čo tešiť. Okrem toho sa pripravte na milé prekvapenie.

RYBY

Možno sa bude okolo vás niekoľko ľudí mračiť, ale vy to môžete zmeniť svojou silou osobnosti, láskavosťou, nádherným až neodolateľným úsmevom. Neptún vás pozve na duchovnú cestu, možno si naplánujete aj nejaký charitatívny skutok pre niekoho, kto je sám, kto nemá nič, ale dokážete ho zodvihnúť a ukázať: aha, stále svieti Slnko…

DNES MÁ MENINY MARCELA

Ženské meno Marcela má latinský pôvod a znamená „malá bojovníčka“. Vie dosiahnuť mnohé zo svojich cieľov, ale nikdy jej to nejde ľahko. Vždy sa musí o niekoho starať, plánovať nielen svoj život, ale aj životy iných. Keď má pocit, že je naplno využitá a vie sa realizovať nielen doma, ale aj v práci, potom sa cíti šťastná. Vo všetkom sa dá na ňu spoľahnúť, uvádza portál najmama.aktuality.sk.

Dokáže sa vcítiť nielen do pocitov svojich blízkych, ale aj cudzích ľudí, takže sa občas stáva, že ju využívajú. V jej prítomnosti sa ľudia cítia príjemne. Má veľa priateľov a dokáže dodávať silu a aj chuť do života všetkým okolo seba. Niekedy je však až panovačná, dokáže narobiť viac škody, ako osohu. V láske je obetavá a plná nežnosti.

Dlho zatvára oči aj pred neverou svojho partnera, pretože rodina je jej všetkým a je ochotná znášať všetko len preto, aby si ju udržala. Ovplyvňujú ju planéty Saturn a Urán. Jej ochranné kamene sú ametyst, achát a perla.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie