štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 20. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 20. AUGUSTA

BARAN

Včerajší spln doznieva v nás všetkých, hoci každému zasiahol inú oblasť života. Väčšinou to je tá citlivá strunka, na ktorú nám planéty a iní ľudia hrajú. Pokiaľ ste teraz nervóznejší, nevyvršujte sa na slabších, napríklad na deťoch. Vždy je nejaká možnosť, ako si vybiť zlosť tak, aby sme neubližovali druhým. Pomáha sprcha, šport, alebo práca so zemou. Pokiaľ sa potrebujete ozaj hádať, lebo niečo neviete vyriešiť inak, napíšte si aspoň vopred body, aby mala hádka zmysel.

BÝK

Ako sa vraví, nemusí byť každý deň sviatok, ale ani nerváky. Ak máte sklony k dramatizovaniu alebo sa neradi nudíte, skúste prísť na chuť aj normálnemu behu dní. Nebojte sa, nudiť sa dlho nebudete. Skúste si pomasírovať chodidlá. Tam, kde pocítite bolesť, skúste masírovať trochu viac. Oplatí sa občas zveriť aj do rúk odborníkovi, vyštudovanému masérovi. Nohy nás nosia celý život, zaslúžia si pozornosť.

BLÍŽENCI

Doma u vás to môže trochu škrípať. Ak je nejaká nepríjemnosť medzi spolubývajúcimi, môžu za to obe strany. Možno neradi robíte niektoré domáce práce obaja. Často je to udržiavanie tej najmenšej miestnosti, alebo vynášanie smetí. Zadeľte si služby, alebo sa prekonajte a urobte to vy. Reakciou vášho partnera si aspoň vyskúšate, či je všímavý alebo ľahostajný k týmto banálnym, ale dôležitým veciam v domácnosti.

RAK

Zmena je život. Mesiac už vošiel do vodného znamenia Rýb. To je pre vás dobrý aspekt, lebo ste narodení pod zhodným živlom. Zabavte sa netradične s priateľmi pri nejakom exotickom tanci či nejakom športe, ktorý je niečím zvláštny. Ak však pôjdete autom, dajte pozor na reakcie iných vodičov. Doznieva spln a nemusí ho mať každý v priaznivom aspekte. Pokiaľ nemusíte jazdiť, radšej choďte pešo.

LEV

Cítiť ešte napätie zo včerajšieho splnu, ktorý vás možno nemilo prekvapil. Niekedy si myslíme, že veci, ktoré trápia druhých sa nám nemôžu stať. Nikto vám nechce vsugerovať, že vám vaša polovička zabieha, ale skúste sa jej viac venovať. Hlavne, ak ste ju v minulosti viac kritizovali ako chválili. Viete vôbec, čo má rád váš partner? Pochvalu, pohladkanie, povzbudenie, pomoc alebo sú to darčeky?

PANNA

Niektoré veci sa vám akosi zamotali… Zamyslite sa prečo niektoré veci nejdú tak hladko, akoby ste si to vy predstavovali. Možno treba dať veciam voľný priebeh. Ak si človek myslí, že napríklad už nestretne lásku, stretne bývalého spolužiaka, ktorý mu ukáže novú cestu k perspektívnemu partnerovi. Pokiaľ teraz práve riešite podobnú vec, neseďte len doma. Možno nájdete novú lásku na ceste do zamestnania alebo priamo na pracovisku!

VÁHY

Nežijeme v rozprávke, ale na Zemi. Ak ste prežili včera harmonický deň s priateľom alebo v kruhu najbližších, možno budete pokračovať v príjemnom tóne aj v tento deň. Nebuďte smutní, pokiaľ to tak nebude, lebo nemôžete byť spolu vždy. Budete si aspoň vzácnejší. Vaše spomienky vám nikto nevezme a milé chvíle si môžete zopakovať neskôr. Ak potrebujete komunikovať, zavolajte niekomu, na koho si spomínate, že sa cítil osamelý.

ŠKORPIÓN

Napätie z predchádzajúcich dní spláchnite v sprche alebo ešte večer stihnete zájsť na pláž? Zamyslite sa, čo vám dali tie krušnejšie chvíle, ktoré ste zažili posledné týždne. Nenadávajte na osud, ale dajte hlavu hore a choďte dopredu. Veď sa aj vraví, že každý škandál trvá tri dni. Píšte si poznámky o svojich chvíľach, ktoré by ste už neradi zažili a skúste sa z nich poučiť, aby sa vám už nezopakovali. Nadchádzajúce obdobie Panny vám už bude priať viacej ako Lev.

STRELEC

Cítite sa ako na hojdačke, raz hore, potom dole. Minulé dni ste možno viac premýšľali. Určite nezvíťazilo ego a mysleli ste i na druhých. Teraz máte Lunu nepríjemne postavenú, lebo je v Rybách. Pozor si dajte na svoj vzťah k matke, ale aj napríklad citové výlevy na verejnosti. Pokazili by ste si zbytočne deň, a to vám netreba. Venujte sa viacej partnerskému spolužitiu. Hviezdy napovedajú, že tam bude nejaký menší problém s komunikáciou.

KOZOROŽEC

Venuša je v dome filozofie a vyššej múdrosti. Preto sa vám, ktorí ste vnímaví, ale aj niekedy chladnejší, sa práve teraz rozbrieždilo a vy už vidíte jasne, že v partnerstve nemá vydieranie, či dokonca násilie, žiadne miesto. Tieto nekalé vlastnosti teda nemajú miesto nikde, ale medzi ľuďmi sa vyskytujú dosť často. Skúste proti tomu bojovať úctou a láskou. Pripomínam, že je jedno, z ktorej strany najprv vyšli.

VODNÁR

Dolieha na vás ešte včerajší spln, hoci si to človek nepripúšťa. Ak dáte priestor svojim blízkym a nebudete na nich tlačiť, aby konali tak, ako chcete len vy, prejdete týmito dňami v pohode. Máte dosť energie, ale je rozporuplná, preto treba niektoré veci nepotláčať, ale ich vybiť športom. Skromnosť a ohľaduplnosť voči iným by mala byť na prvom mieste. Ak napríklad vyhráte turnaj v tenise, tešte sa, ale neuškŕňajte sa na toho, kto prehral!

RYBY

Je síce po splne, ale vy máte aj nov, lebo je Luna u vás. Ak vás niečo dlhodobo trápi až tak, že nemôžete spávať, von s tým! Nemusíte to prezrádzať, pokiaľ je to háklivá vec. Napíšte si hlavné body na papier, prečítajte si ich. Potom zapáľte sviečku a nechajte svoje bolesti zhorieť. Nastane úľava. Tieto veci je dobre robiť osamote aspoň zopárkrát do roka. Ak nechcete teraz v lete pracovať s ohňom, predstavte si tieto veci v mysli, že zmizli, alebo ich spláchnite vodou.

DNES MAJÚ MENINY ŽENY S PRIAM ROZPRÁVKOVÝM MENOM ANABELA. ALE AJ S HORROROVÝM…

Pôvod tohto mena pochádza zo slova Amabel, čo znamená lásky hodná, milá.

Žena s krásou v duši (tá bábika z horroru asi už menej). Či už je na verejnosti, alebo v spoločnosti známych, tak je stále nesmierne plachá a hanblivá, uvádza portál kvety.sk. Hanblivosť často spôsobí, že aj keď má skvelý nápad, tak ho nepredá a preto ostáva v úzadí ako „šedá“ myška.

Aby sa osmelila potrebuje na to priestor a čas, preto zväčša všetko zamešká a nič nestihne. Má svoje ciele a priority. Je konzervatívna a vždy dodržuje pravidlá „hry“, bojí sa riskovať.

Je krehká ako kvetinka, ktorá potrebuje lásku a starostlivosť po celý život. Najviac zo všetkého potrebuje podporu od najbližších. Kedykoľvek jej pomôžete, je nesmierne vďačná a rada vám vašu pomoc oplatí.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Osobnosť: Tá, čo sa drží pravidiel.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie