streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 21. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 21. AUGUSTA

BARAN

Ak vás láka mystika, nájdite si čas na meditáciu a venujte sa svojmu podvedomiu. Teraz by sa vám mohlo z neho veľa odkryť. Možno zvýši čas i na tú zaujímavú knihu, ktorá na vás už dlhšie čaká na poličke. Skúste sa aspoň v mysli pomeriť so svojim nepriateľom, možno i tým skrytým. Často si to totiž aj sami nechceme priznať, že nejakého máme. Ak chceme po duchovnej stránke postúpiť, treba sa naučiť mať rád aj tých, ktorí nám neprajú.

BÝK

Užite si deň v pohode. Počas minulých dní ste možno zažili nejakú nepríjemnú chvíľu v práci, alebo ste sa pohnevali s autoritou doma. Dajte si preto pozor, aby ste nepokračovali v hádkach. Skúste niektoré veci, o ktorých viete, že s nimi máte aj inokedy problém, buď prehliadať, alebo ich aspoň nevyhrocovať do zbytočných afektov. Na druhej strane sa nekarhajte za to, že sa na niečo, či niekoho zlostíte. Prechádza tým každý, kto žije na tejto Zemi.

BLÍŽENCI

Deň začína trochu napäto, ale ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré. Niekedy sa napríklad človek musí nahnevať, aby sa pohol z miesta, ktoré mu neprináša to, čo očakával. Možno sa práve rozhodnete skoncovať s niečím čo vás prenasleduje už mesiace. Ak vás zastihol tento deň na cestách, buďte opatrní a dochvíľni, aby ste všetko stihli tak, ako je potrebné. Naplánujte si všetko hneď ráno a postupujte podľa vytýčených hlavných bodov.

RAK

Príčina a dôsledok, to je rovnica, ktorú by sme mali poznať. V živote sa deje často naraz viac vecí, aj dobrých i tých horších. Asi bude potrebné, aby ste sa zamysleli, či tie horšie nemajú svoju príčinu. Na čo si máte teraz dávať pozor, sú peniaze. Ak sa nadchnete pre niečo, čo sa vám zdá ako veľmi výhodné, skúste sa poradiť s nestranným odborníkom, alebo aspoň trochu počkať, kým sa rozhodnete zaplatiť. Na druhej strane sa vám môže dariť v umení.

LEV

Vždy je čo riešiť, taký je život. Možno vás napadne, kde vziať na ten nový projekt, ktorý chcete rozbehnúť. Počas dňa si dobre preštudujte teóriu, aby nepokrivkávala za praxou. Večer si iste nájdete chvíľu aj na knihu kníh. Ak nie ste veriaci, možno si aspoň pustíte cestopisný seriál, alebo sa zahľadíte na hviezdy. Prekonajte sa a skúste neprotirečiť tými ľuďmi, s ktorými nemáte vždy rovnaký názor.

PANNA

Deň vás zastihol v plnej poľnej. Ak ste aktívne zapojení do nejakej umeleckej činnosti, malo by sa vám dariť, hoci to má zase nejaký háčik. Trochu to môže škrípať vo vzťahoch. Skúste preto nejednať ako automat, ale vedome vnímajte a konajte tzv. sedliackym rozumom. Napätie, ktoré vyvoláva zajtrajšia opozícia Mesiaca v Rybách, vám môže zmierniť počúvanie hudby, spev alebo ručné práce.

VÁHY

Aj teraz môžete viac ako inokedy myslieť na svojich blízkych a známych. Slnko vám ešte osvetľuje dom priateľov. Ukážte, že nemyslíte len na seba! Pomôžte s niečím dokonca i tej nesympatickej susedke. Dobré skutky sa predsa rátajú! Dúfam, že ten váš zajtrajší pôjde rovno od srdca! Ak sa dokonca usmejete, možno si konečne podáte ruky. Do ničoho sa však nenúťte. Choďte si zaplávať, voda zmýva stres z tela i duše.

ŠKORPIÓN

Myslite pozitívne na budúcnosť. Ak sa stali vo vašom okolí nejaké náhle zmeny a navyše sa vás aj osobne dotkli, neberte to na ľahkú váhu. V živote sa to väčšinou deje tak, že ak si lekciu, ktorú nám on sám dáva, nevezmeme k srdcu, dostaneme ďalšiu, no o niečo horšiu či ťažšie zvládnuteľnú. Ak sa u vás častejšie opakujú niektoré problémy, skúste ich riešiť inak, ako doteraz. Niekedy treba dokonca zájsť i za odborníkom v danej oblasti, ktorá vás trápi.

STRELEC

Hneď ráno si povedzte, že aj pre vás vyšlo Slnko! Pocitovo ste možno v disharmónii, ale nemalo by to trvať dlho. Ak vám ozaj nie je celkom dobre na duši, skúste zamerať svoju pozornosť umeleckým smerom. Kreslite si alebo počúvajte hudbu. Nerobte teraz žiaden adrenalínový šport, dajte prednosť niečomu pokojnejšiemu. Od zajtra, kedy bude Luna v Baranovi, si to vynahradíte.

KOZOROŽEC

Povrchnosť nie je vašou slabou stránkou, ba naopak. Potrebujete sa porozprávať s príbuznými, sestrou či bratom? Je na to celkom príhodný čas. Hĺbka vašich myšlienok bude poznateľná i vo verbálnej komunikácii. Možno budete musieť použiť určité vedomosti o danej problematike. Zájdite si do vašej knižnice a oprášte si vedomosti z psychológie. Inou možnosťou je klikanie na webe, totiž nie každý si kupuje túto odbornú literatúru.

VODNÁR

Prekonajte samého seba! Skúposť nezvykne byť vašou nekalou vlastnosťou, ale práve teraz môžete mať nutkanie, že ak vás niekto poprosí o požičanie či pomoc, odmietnete. Je to skúška, ktorou občas prejde každý, lebo to nemusia byť peniaze, kniha alebo iná hmotná vec. Môže to byť aj rada vo veci, ktorú ste vy ťažko oddreli a teraz ju môže mať niekto len tak zadarmo? Pozor, rovnováha na Zemi existuje! Dobré sa vám vráti a vy budete mať opäť zo seba lepší pocit.

RYBY

Ak si myslíte, že partnerský vzťah pokrivkáva, lebo už nedostávate toľko lásky ako inokedy, tak sa môžete mýliť. Ako prispievate vy k udržiavaniu vzťahu? Nelipnite na minulosti, ale nájdite pozitíva na vašom spolupútnikovi týmto životom a vyzdvihnite ich. Kedy ste naposledy povedali vy prví, že ste radi, že je s vami? Osamelí by sa mali premôcť a urobiť prvý krok k zoznámeniu.

DNES MÁ MENINY JANA, PRE NÁS JANKA

Pôvod mena Jana z hebrejského Jochanán, čo znamená boh je milostivý.

Krásna žena s detským výzorom. Má akú takú predstavu o svojom živote. Jej reaktívnosť je priemerná, dlho nad všetkým premýšľa, kým sa do niečoho pustí. Pri riešení úloh neraz je ochotná obísť pravidlá a upraviť si ich tak, aby vyhovovali jej vlastným potrebám, uvádza portál kvety.sk. V prípade neúspechu býva zo začiatku agresívna, ale odhodlaná niesť následky za svoje prečiny.

Býva precitlivelá, prispôsobivá a v úsudkoch objektívna, no svojou citlivosťou subjektívna. Jana býva magnetom na problémy. Avšak, ak sa jej krivdí stáva sa z nej revolucionárka. Všetko okolo nej sa musí zúčastniť boja. Neraz sa stane, že v priebehu života vystrieda niekoľko dlhodobých partnerov.

Nebude mať problém sa uplatniť v akom koľvek zamestnaní, hoci ako študentka v škole nikdy nevyniká. Nepatrí medzi hlúpe, ale skôr lenivé a pohodlné študentky. Ju skôr láka diskotéka ako sedenie pred knihami.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Osobnosť: Tá, čo objavuje dušu bytostí a vecí

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie