štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 28. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 28. AUGUSTA

BARAN

Slnko stále ochraňuje rodinu, no kvadratúra Uránu do nej zasahuje sebeckými plánmi a nárokmi. Ako Luna s Merkúrom podporuje pamäť, zlepšuje komunikáciu, v kvadratúre na Venušu stráca prehľad o svojich citoch, robí zlé rozhodnutia, ba hľadá nejaký flirt. Dopĺňa to snahou Marsu presadzovať len to svoje. Merkúr s Jupiterom podporujú dobrodružstvá, cesty, ale i normálny rodinný život.

BÝK

Môžete sa pustiť i do veľmi náročných úloh, dokonca môžete o niečo i zabojovať, Mars podrží vašu vnútornú silu. Hoci Saturn podsunie pochybnosti, buďte silní a stojte si za svojím. Na provokácie Uránu reagujte s úsmevom Jupitera a popoludní zistíte, že dokážete aj nemožné, keď dáte najavo, že vás nikto ničím neohne. V citovej oblasti to bude menej vášnivé, no môžete počítať s partnerovou oddanosťou.

BLÍŽENCI

Vyhnite sa neprimeraným výdavkom, riskantným zmluvám a už vôbec neobchodujte s neovereným zdrojom. Jupiter bude celkom nesprávne naladený. Opozícia Luny tiež nepoteší, najmä ak vám nastaví krivé zrkadlá a to, čo treba zavrhnúť – budete podporovať. V takýchto prípadoch sa riaďte svojím vnútorným hlasom, ten nezlyháva nikdy, iba ak by ste si ho pomýlili s Černou Lunou a dali zelenú svojej temnej tvári.

RAK

Možno sa prihodí niečo rozporuplné, a následne vám Saturn šliapne na sebavedomie, no Venuša a Neptún okamžite ukážu, ako sa treba v takýchto prípadoch zachovať, čo povedať a ako. Rozhodne si vytvorte pre seba nejaký čas, aby ste si mohli zaplávať, prípadne posilňovať, stretnúť sa s priateľkami či priateľmi na káve alebo na pive a len tak voľne si o všetkom poklábosiť. To potrebuje každý, aj vy.

LEV

Pozitívne naladení, s úžasnými nápadmi a myšlienkami Merkúra sa s ľahkosťou pustíte do prekonávania prekážok a problémov rôzneho druhu. A bude sa vám veľmi dariť, veď to bude mať pod palcom skvelo naladený Jupiter. Niekde získate sponzora, inde lepšiu pozíciu alebo sa konečne podarí presadiť zaujímavý nápad a ešte lepšie podmienky na prácu. Je možné, že vás niekto ocení aj pozornosťou alebo chutnou večerou.

PANNA

Veľmi sa nerozšantite pri nákupoch, aby ste nemali pocit, že neviete čo chcete a radšej kúpite aj drahé nezmysly. Kvadratúra Jupitera si potom bude mädliť ruky. Všetko robte podľa pravidla: trikrát mysli – a raz konaj. Luna a Venuša sa postarajú, aby ste sa cítili krásne, dodajú vám dostatok predstavivosti a fantázie na to, aby ste mysleli aj na tie krásne záležitosti, ktoré obohacujú život príjemnými zážitkami.

VÁHY

Venuša vás prekvapí akousi koketnosťou, Luna malými klamstvami. Na tom by ani nebolo niečo zlé, keby ste sa toľko nevenovali zdržujúcim maličkostiam. Pluto všeličo ponapráva, no v citovom živote sledujte svoj Neptún. Ten dokáže postrážiť rodinu, ale na druhej strane sa môže niekde naskytnúť „sladké pokušenie“, ale ak neodoláte, potom amen tma s vami. Samozrejme, keď to takto dopredu viete, dáte si pozor.

ŠKORPIÓN

Prepálenú energiu Slnka skúste transformovať v blízkej posilňovni, aby vám zo života nevytvorila len samý stres a vnútorný nepokoj. Orientujte sa na jemnú Lunu, inšpiruje vás, upokojí, privedie do vášho stredu. Nenechajte sa ovplyvňovať nepríjemnými vnuknutiami kvadratúry Pluta, ktoré bude chcieť manipulovať veci po svojom, a samozrejme, že zle. Sústreďte sa na povinnosti zodpovedne a s pozitívnou mysľou.

STRELEC

S nadhľadom Merkúra reagujte na podpichnutia a škodoradosť Marsu. Hoci zlé postavenie niektorých planét udrie svojou silou – vy ste rovnako silní tiež a dokážete veci meniť podľa svojich potrieb. Slnko zariadi, aby vám nechýbala pozitívna energia, a tak sa na všetko sústreďte s vnútorným pokojom. Vyvarujte sa všetkého, čo vás môže rozčúliť alebo otráviť. Užívajte si letné dni podľa seba, nebuďte zdvorilí tam, kde treba povedať NIE.

KOZOROŽEC

Celkom sa vám bude hodiť podpora Saturna, oceníte jeho priebojnosť a jeho zodpovednosť. Vo všetkom vás podporí Luna a tiež Neptún. Bude sa vám celkom príjemne premýšľať a tvoriť to, na čo máte talent. Celkom prirodzene rozumiete záhradnej architektúre, a tak je normálne, ak si skrášlite svoje okolie, niečo presuniete a iné zasa vytvoríte. Určite si urobte aj takú príjemnú meditáciu niekde v lese či v záhrade.

VODNÁR

Urán vám roztancuje vlasy na hlave, Neptún prinesie kúsok rozprávky a Luna použije krídla víl, zamáva nimi, aby ste si uvedomili svoju výnimočnosť a aby ste ňou aj očarili svoje okolie. Využite čas nielen na prácu, i na obľúbený šport, ale hlavne na tanec pri hudbe, ktorá je blízka vášmu srdcu. Takto sa oslobodíte od všetkej negatívnej energie, ktorá by sa na vás niekde stihla nalepiť. Užite si lásku, priateľstvo, pokoj

RYBY

Pod vplyvom negatívne naladenej Luny chvíľami pocítite duševnú bolesť, pripomeniete si niečo, čo nemáte v sebe spracované, upratané. Uvedomte si svoje ciele, ktoré dosiahnete vnútorným pokojom, no na tom budete musieť trochu pracovať. Prospeje vám dýchanie zhlboka, pár izometrických cvikov, aktívny pohyb. Výhodu majú tí, ktoré hrajú na niektorom hudobnom nástroji. Večer chvíľu meditujte.

DNES MÁ MENINY AUGUSTÍN, ALEBO AK CHCETE, GUSTO

Pôvod tohto mena je z latinského Augustinus.

Augustín je rodený biznisman. Nevidí žiadne problémy v čomkoľvek. Ak má byť jeho práca vykonaná dokonale, musí byť riadne ohodnotená. Jemu peniaze ukazujú smer a určujú tempo. Ponúknite mu riadny balík peňazí a získate skvelého zamestnanca, uvádza portál kvety.sk.

Má pamäť ako „slon“ tiež si všetko pamätá, najmä zlé veci, ktoré sa mu v živote prihodili. Samozrejme aj tváre a mená, ktoré mu spôsobili zármutok. Nevie odpúšťať, preto ak ho zradia všetci, môže sa ľahko stať, že ostane sám. A to len pre svoju tvrdohlavosť.

Žene, ktorá si ho uloví, bude verný po celý život. Neznáša neveru a očakáva, že aj jeho partnerka bude verná.

V živote na neho často číhajú nástrahy, ktoré by ho mohli pripraviť o zdravie. Je dosť náchylný na úrazy, priam ich priťahuje ako magnet. Mal by si preto dávať pozor a vyhýbať sa adrenalínovým aktivitám ako aj športu.

Typickou farbou tohto mena je hnedá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie