štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 1. septembra

HOROSKOP A MENINY NA 1. septembra

BARAN

Je načase urobiť si siestu. Slnko pridá optimizmus, Merkúr s Lunou básnické črevo. Ak ste na dovolenke, isto sa zo všetkého potešíte, no to môžete aj doma, ak sa vyberiete na niektorý hrad, prípadne zájdete do niektorej záhrady, v ktorej sa koná koncert, alebo si ten koncert pripravíte sami, vo svojej záhrade, s reálnymi hudobníkmi (je jedno, či sú malí alebo veľkí, známi či celkom neznámi). Dôležité je, že ešte stále sú.

BÝK

Možno sa následkom negatívneho Jupitera začnete vyvyšovať nad iných, hrozí aj prejedanie sa a lenivosť urobiť pre seba niečo skutočne dobré. Skôr než si budete pripadať sami zo seba otrávení, začnite premýšľať, ako naložíte s časom, ako sa postavíte sami voči sebe, k zrkadlu, nastavenému Čiernou Lunou, k svojim citom. Ale hlavne, k svojim talentom a k tomu, že stále svieti Slnko a stále ste jedineční.

BLÍŽENCI

Rodinné problémy sa dobre zvládajú s rešpektom, ktorý poskytne Mars, ale aj s empatiou, o tú sa postará Neptún. Deti pôjdu zajtra do školy, myslite hlavne na ne, pripravte im niečo atraktívne, nemučte ich opakovaním učiva, ak ste to nerobili počas celých prázdnin – teraz to už nespasíte. Myslite najmä na to, čo je prospešné pre všetkých, výlet do blízkeho okolia, návšteva niektorej galérie, výstavy a podobne.

RAK

Nastal čas na niečo krásne, citové a príjemné. Neptún vás otočí duchovným smerom, Venuša s Merkúrom pridajú predstavivosť, empatiu a poetické zmýšľanie. V tomto duchu si pripravte aj svoj program, či sa vyberiete do niektorej jaskyne a inšpirujete sa nádhernými súsošiami kvaplí, alebo zájdete napríklad pozrieť si koncerty na dne Macochy na blízkej Morave. Rovnako príjemné môže byť stretnutie s priateľmi v hudobnej kaviarni pri kávičke a koláčiku

LEV

Možno sa vám oplatí aj menší hazard, veď Jupiter za chrbtom je záruka, že sa nestane nič nepredvídaného, ale lepšie bude orientovať sa na vrcholiace kultúrne programy pod holým nebom, alebo ukážky ľudových remesiel, kde sa niečo aj naučíte aj si prídete na svoje pri ochutnávkach rôznych nápojov a starodávnych jedál. Vyhnite sa váhavosti či neistoty, tú môže spôsobiť roztržitý Urán, mohli by ste zastaviť niečo, čomu treba dať naopak voľnosť.

PANNA

Všetko pôjde podľa vašich predstáv, i keby ste trávili dovolenku na nejakom nezvyčajnom mieste, zažijete pohostinnosť, láskavosť Luny i samotné šťastie Jupitera. Ak ste doma, potom sa vydajte za nejakým malým dobrodružstvom, hoci s partiou svojich dobrých priateľov alebo s rodinou. Jaskyne, hrady a zaujímavé miesta čakajú už len na vás. Popritom aj nenápadné temer „zašité“ reštaurácie so skvelými jedlami.

VÁHY

Dopoludnia vás zaskočí nejaký podraz Marsa, ale žiarivý Jupiter to okamžite vyrieši. Neprepadnite smútku tým, že sa príliš necháte pohltiť spomienkami, tým, čo sa stalo a už nikdy neodstane, musíte si uvedomiť, že to je už len film minulosti, nič viac. Ak ste niečo aj pokazili, už sa to nebude dať napraviť. Venuša vám dá inú ponuku: venovať sa niečomu zaujímavému, krásnemu a zároveň užitočnému. Blízkym pre radosť.

ŠKORPIÓN

Budete pri plnej sile, Mars dobije vaše baterky ako sa patrí. Venuša vám vnukne niekoľko nápadov, čo by ste mohli urobiť pre svojich blízkych. Všeličo zvládnete i dokážete. Potešíte najmä deti, ak sú malé a ich očakávania – obrovské. Príbehy pomôže rozvinúť Merkúr, o ostatné sa postará nežná Luna. Ocení vás i partnerka či partner. Večer si pustite krásnu hudbu a chvíľu len tak, o ničom, meditujte.

STRELEC

Niečo sa nevydarí, iné skomplikuje. Niet divu, pyšný Jupiter nápomocný nebude, ani chvastavý Merkúr. Niektoré reči v spoločnosti priateľov vás poriadne otrávia, ale ovládnite sa, nepovedzte nič. Všetko zlé je na niečo dobré, máte šancu overiť si svoje sebaovládanie v praxi. Pokojne zájdite do lesa, objímte niektorý strom, požiadajte ho, aby si zobral všetky vaše negatíva do seba a zmenil ich na lepšiu energiu, ktorá neuškodí.

KOZOROŽEC

Hoci sa budete cítiť celkom príjemne, dokonca Neptún vám poskytne námet, čo všetko môžete urobiť pre svoju duchovnú stránku a tiež pre pokoj a dobro svojej rodiny, niečo vás rozladí. Nejaká hlúpa poznámka Luny. Skúste využiť svoju vnútornú silu Marsa – nie na odvetu, skôr na zadržanie reakcie. Tým by ste všetko zhoršili. Ak ste mali v pláne odísť na chalupu alebo na horskú chatu za malým dobrodružstvom, choďte.

VODNÁR

Vydýchnete si. Pred sebou máte čas, kedy si môžete uskutočniť nejeden svoj sen, ktorý trpezlivo čaká na „oživenie“, môžete aj trochu riskovať, stretnúť sa s priateľmi rovnakého zmýšľania a vyrozprávať sa do chuti. Zrejme si doprajete aj obľúbený šport, hudbu, tanec, zábavu. Posledný deň prázdnin, no nech je krásny a zmysluplný, to bude vašim cieľom a podľa tohto scenára i budete postupovať. Večer budete šťastní.

RYBY

Nakoľko Urán podporí vašu samostatnosť a Mars vnútornú silu, môžete sa do chuti vyšportovať, môžete bicyklovať, skákať, tancovať, koľko sa vám bude chcieť. Dokonca môžete blízkym povedať, čo si myslíte a aj to, s čím nesúhlasíte, a tak sa dostanete bližšie do svojho stredu a tiež bližšie k pochopeniu blízkych, o ktorých ste si možno mysleli, že im na vašich problémoch nezáleží. Možno si nezačnete viac veriť, ale o krok sa k tomu posuniete.

DNES MÁ MENINY DRAHOSLAVA

Meno je slovanského pôvodu a znamená komu je drahá sláva.

Žena s čarom v duši. Vždy je obklopená množstvom ľudí, ktorí ju uznávajú a rešpektujú. Priateľov si nesmierne váži. Má však maličký problém s pravdovravnosťou. Je presvedčená, že malé lži menej ublížia ako pravda.

Svojou obetavosťou a pracovitosťou sa snaží dosiahnuť blahobyt pre seba a svojich blízkych. Často je ochotná pracovať dlho do noci, aby bola úspešná. Jej úspech je závideniahodný, preto má aj množstvo neprajníkov, uvádza portál kvety.sk.

A nie len v práci je obetavá, ale aj v láske. Ak sa raz zamiluje, tak to bude celým jej srdcom a preto by si mala dávať pozor, aby sa v živote nesklamala.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie