pondelok, 16 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 6. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 6. SEPTEMBRA

BARAN

Držte sa vedome v pokoji. Disharmonické aspekty Luny môžu vyvolať problémy s opačným pohlavím. Na druhej strane sa môže voľným objaviť nová známosť, ale pravdepodobne iba krátkodobá. Energeticky by ste však mali byť na tom celkom dobre, i keď možno cítite nervozitu. Človek sa niekedy musí aj nahnevať, aby sa rozhýbal a niečo už konečne urobil. Na niektoré veci vy síce máte dosť guráže, ale skúste byť sami pred sebou odvážni a priznať si svoje chyby.

BÝK

Dnešný deň je v znamení Luny vo Váhach, s ktorými máte spoločnú patrónku Venušu. Tá je teraz priamo u vás. Koniec pracovného týždňa a hlavne prichádzajúci víkend sú priam stvorené na užívanie si súkromia a starostlivosť o svojich blízkych. Teplé počasie však volá i do záhrad, kde nás čakajú prípravy na jeseň a zber úrody. Malo by to byť pre vás radostné, veď zemské znamenie má k pôde vzťah. Kto nemá záhradu, pôjde asi na túru do prírody.

BLÍŽENCI

Emocionálne by ste mali byť v poriadku. Vy si však iste nájdete niečo, čo by ste chceli na sebe vylepšovať. Luna vo Váhach vám pomáha a povzbudzuje do práce. Vaše chyby či zlozvyky, vám pomôže odstrániť táto afirmácia: Moja pokojná sila je stále so mnou a kedykoľvek ju môžem použiť. Rozhodujem sa správne. Nezabudnite aj na praktické veci, napríklad na vaše ľadviny, ktoré v tomto čase potrebujú doplniť tekutiny, hlavne vodu.

RAK

Napäté aspekty Mesiaca voči vášmu znameniu, vás budú pravdepodobne nútiť urobiť si poriadok v rodinných záležitostiach. Teraz veru nemáte náladu tolerovať vrtochy druhých ľudí tak ako inokedy. Keďže všetko zlé je na niečo dobré, aspoň budete mať jasno, ktorým smerom sa máte uberať, ale sa aj lepšie spoznať. Ak sú vaši blízki jemnejšieho razenia ako vy, skúste aspoň nepresadzovať tvrdošijne svoj názor. Pozor na citové vydieranie, ktoré hrozí z oboch strán.

LEV

Pre vás by mala byť tento deň celkom harmonický. Venujte sa dokončeniu toho, čo ste nestihli urobiť cez týždeň. Pôjde vám to hravo. Týka sa to hlavne domácnosti, nákupov a športového vyžitia. Večer nezabúdajte na svojho partnera, na ktorého ste cez pracovný týždeň nemali toľko času. Septembrový večer pri sviečkach na terase či balkóne má tiež niečo do seba. Ak túžite po spoločnosti priateľov, vyberte sa za nimi spoločne.

PANNA

Mnohým z vás teraz začína nový rok, lebo máte narodeniny. Presvetlite svoj život jasným lúčom, ktoré pustíte priamo do srdca. Prehodnoťte svoje vnútorné pocity, motivácie svojich činov, prejavov a reakcií. Nenechajte sa nikým vytočiť, aj keď príde nejaká kritika na vašu osobu. Ba naopak, poďakujte sa. Prišli sme sa na túto krásnu Zem učiť. Niekedy aj na svojich chybách, ktoré si Panna veru často veľmi ťažko priznáva. Luna vo Váhach vás má naučiť tolerancii vo vzťahoch.

VÁHY

Zamerajte sa na vnímanie svojho tela a duše. Pozorujte, kedy sú obe zložky v harmónii. Nezabúdajte na úprimnosť k sebe i druhým. Luna vo vašom znamení vám dáva šancu i odvahu na riešenie intímnych problémov vo vašom rodinnom i partnerskom živote. Nemusíte riešiť všetko ihneď. Teraz si načrtnite hlavné rysy toho, čo chcete dosiahnuť počas mesiaca. Verte si, že sa vám podarí zlepšiť váš vzťah a skúste pozerať na toho druhého niekedy aj jeho očami.

ŠKORPIÓN

Pokojný koniec pracovného týždňa si nenechajte nikým narušiť. Luna, ktorá je vo vašom susednom znamení odkrýva tajomstvá, ktoré sú ukryté v duši. Popracujte na sebe teraz hlavne po tej duchovnej stránke. Čítajte filozofickú či psychologickú literatúru od autorov, ktorí sú vám najbližší. Nezabudnite potom zostúpiť na pevnú zem a venovať sa i bežným praktickým veciam.

STRELEC

V týchto dňoch sa nespoliehajte na náhodu. Zmeny vo vašom živote ktoré ste nedávno urobili, treba pozorne sledovať ďalej. Mohli by sa uberať iným smerom, než si vy predstavujete. Luna vo Váhach vám napovedá, aby ste si dali pozor aj na to, ako sa viete rozhodovať. Ak chcete pokračovať vo vzťahoch s harmóniou a láskou, spýtajte sa sami seba, či ste odpustili ľuďom, ktorí vám ublížili v minulosti. Možno sa tak konečne vymocete zo začarovaného kruhu nedorozumení v partnerstve.

KOZOROŽEC

Dnešný kvadrát Luny na vaše Slnko spôsobuje u vás napätie, ktoré možno cítite, že má ísť von. Osloboďte sa od nahromadených emócií, aby vám z toho nepraskali nervy. Komunikácia je pre vás teraz dôležitá. Vašou vrodenou rozvážnosťou iste nájdete spôsob, kedy neublížite ostatným a zachováte si svoje dekórum. Ak máte čas, napíšte si aspoň v bodoch, ako budete jednať s kolegami v práci, aby aspoň z časti bol vlk sýty i ovca celá.

VODNÁR

Luna svieti svojim strieborným svitom všeobecne na váš dom filozofie a duchovna. Náš vnútorný svet nám nemôže vziať žiaden človek, pokiaľ mu to my sami nedovolíme. Pracujte so svojim vnútorným svetom, ktorý druhí ľudia u vás nevnímajú. Môžete sa pokúsiť transformovať tieto vibrácie na svoj rast, ale aj do užitočných vecí. Vy už iste tušíte, ktoré to majú byť. Vodnári sa často a oveľa viacej vžívajú do problémov Zeme, ktorá statočne nesie nás všetkých, ako ostatní.

RYBY

Ak bude vo vašom okolí trochu rušno, neobávajte sa. Tak to má byť, aby sa niečo pohlo. Nezabudnite na prechádzku okolo rieky či potoka. Posilníte tým vodný živel vášho znamenia. Na mnohých miestach sa ešte určite dá kúpať. Voda vezme negatívnu energiu, ktorá vás oslabovala, počas minulých dní. Ak máte u vás už chladnejšie počasie, zájdite na plaváreň, alebo si dajte doma poriadnu sprchu. Robte tak aj vždy, keď sa cítite slabí a neviete príčinu. Energetický upír sa od vás odpojí.

DNES MÁ MENINY ALICA

Pôvod tohto mena je zo starofrancúzskeho Aaliz.

Asi všetci poznáte rozprávku „Alica v krajine zázrakov“. Toto žieňa zažíva neuveriteľné príbehy počas svojho života. Jej život je zaujímavý, plný zážitkov a zmien, ktoré ju nútia neustále sa niečomu prispôsobovať, uvádza portál kvety.sk.

Asi je to jej zvedavosť, ktorá ju samotnú neraz prekvapí. Rodičia sa o ňu nikdy nebáli a ani nemusia sa báť, lebo svojou výrečnosťou sa vo svete nikdy nestratí. Vie sa vynájsť v každej situácii, je nesmierne inteligentná. Skôr v oblasti lásky je nesmelá a zraniteľná. Partnerovi sa oddá celým srdiečkom, pokiaľ však natrafí na toho nepravého, môže sa stať, že ju bude využívať a ona to nebude láskou k nemu ani vnímať. V tomto prípade jej pomôžu priatelia od ktorých si nechá poradiť.

Tým, že si život vychutnáva plnými dúškami svedčia o tom aj jej plné albumy fotografií, ktorými sa veľmi rada pochváli. Určite stojí za to si vypočuť jej bláznivé príbehy. Ak by ste mali príležitosť stráviť s ňou dovolenku, tak ani neváhajte, pretože ona je záruka, že sa nikdy nebudete nudiť. Uplatnenie nájde ako reportérka, alebo dokumentaristka.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Osobnosť: Tá, čo cestuje.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie