pondelok, 16 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 7. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 7. SEPTEMBRA

BARAN

Možno máte pocit, že keby do vás iní videli, určite by vás nemali radi. Každý človek aspoň občas urobí nejakú nekalejšiu vec. Dôležité je, aby to oľutoval a v budúcnosti sa vystríhal robiť podobné. Ak máte potrebu byť len sami so sebou, doprajte si to. Píšte si trebárs i malý denník či občasné zápisky. Možno uvítate dôverný rozhovor s naozajstným priateľom. Poseďte si pri čaji a preberte témy, ktoré vás zaujímajú a trápia.

BÝK

Luna vrhá od rána opozíciu na vaše znamenie. Nepokazte si preto tieto septembrové letné dni zbytočnými rozpormi medzi mužskou a ženskou stránkou vo vás. Jupiter, planéta šťastia a expanzie, je vo vašom dome hodnôt, čo vám môže prinášať nejaké financie navyše. Zo širšieho hľadiska vás môže práve táto planéta podporovať v činnostiach, ktoré si vy najviac ceníte.

BLÍŽENCI

Slnko vám zasvietilo do vašich komnát a to tam, kde treba urobiť poriadok. Všeobecne vám svieti na dom domova a predkov. Venujte hľadaniu odpovedí na problémy, ktoré už dlhšie behajú vašou mysľou. Luna je od siedmej rána v znamení Škorpióna. Pripravila vám podmienky na hlbšie zamyslenie nad životom a dáva vám šancu všeličo zmeniť, alebo sa pozerať na problémy inak ako doteraz.

RAK

Užívajte si pohodu pôsobenia Slnka i Luny. Trigón Mesiaca na vaše znamenie vám pomáha v citových vzťahoch. Ľudia sa vám môžu javiť priateľskí, čo vlastne vyžarujete vy. Máte vynikajúce vyhliadky na uskutočnenie vašich plánov, ktoré ste si dali pred pár mesiacmi. Možno to bolo práve v deň vašich narodenín. Venujte sa blízkym ľuďom a skúste tieto dni využiť na cestovanie, alebo krátkodobé túry do prírody.

LEV

Mesiac v Škorpiónovi vrhá kvadrát na vaše znamenie. Vyhnite sa konfliktom s niektorými ľuďmi. Môže to byť niekto starší od vás, alebo niekto z rodičov. Staršia generácia sa pozerá na život úplne inak, skúste im preto tolerovať, ak sú pomalší, napríklad v oblasti počítačov či mobilov. Aj vám to dobre padne, keď sa s niečím trápite a zrazu vám niekto nečakane podá pomocnú ruku.

PANNA

Vždy sa niečo nájde, na čo sa človek môže tešiť. Máte teraz priaznivo postavené Slnko, lebo je u vás. Venušu máte v dome majetku. Nakupujte praktické veci! Možno sa zabavíte pozeraním niektorých náučných programov v televízii. Vzdelanie je tiež hodnotou. Večer si dajte niečo zdravšie a vypite liečivý čaj, napríklad zo žihľavy. Luna je vo vašom dome komunikácie, ale vy sa zdržte doma poučovania, hoci by sa aj hodilo.

VÁHY

Ak si občas myslíte, že snáď nemáte v mnohých oblastiach života šťastie, je to len prechodný pocit. Opatrnosť je síce stále na mieste, ale ak často nadávame na tzv. osud, môže sa stať, že si naozaj pritiahneme situácie, ktoré nazveme nepríjemnými. Berte životné lekcie tak, ako prichádzajú a riešte len podstatné veci. Aj vám dobre padne prechádzka parkom, alebo si dokonca naplánujte pobyt na chate.

ŠKORPIÓN

Luna je u vás a vy možno beriete niektoré veci dosť osobne. Naša fantázia vie niekedy vykonštruovať príbehy, že sa samy čudujeme, kde sa to v nás berie. Ak si zapíšete len tak pre svoju potrebu svoje myšlienky, iste sa neskôr pobavíte. Skúste si najprv preveriť to, čo chcete vyčítať svojmu partnerovi. Vo vzťahoch nájdite radšej kompromisné riešenie, aj keď je to občas ťažké. Pomôže vám úprimný rozhovor.

STRELEC

Hviezdy vám radia utiahnutie sa do malej autonómie. Zajtrajšia Luna v Škorpiónovi nám umožňuje hĺbku citov, uvoľnenia a zamyslenia sa nad sebou i našimi blízkymi. Transformujte svoju osobnosť tým, že sa zameriate hlavne na: čestnosť, družnosť, duchaplnosť a zdravú dravosť. Neskrývajte v sebe, ale radšej odhaľte a zničte svoju prípadnú: neúctu pred autoritami, nestriedmosť, sklony k hazardu a bezohľadnosť. Tieto vlastnosti má v malom skoro každý!

KOZOROŽEC

Pekné, ešte letné dni vás možno vylákajú do prírody. Postojte chvíľu a zamyslite sa nad tým kde ste a s kým ste. V zajtrajšej uponáhľanej dobe máme mnohí tendencie s entuziazmom niečo začať, ale ak nám príde do cesty nejaký kameň či balvan, berieme ho ako neprekonateľnú prekážku a zbytočne postávame na mieste. Uvedomte si, ako budete na seba hrdí, ak ho odhodíte z cesty a pôjdete rovno ďalej.

VODNÁR

Týchto pár dní je pre vás trochu náročných. Možno si pred ostatnými, ale i pred sebou nepriznáte obavy, či dokážete ísť smelo ďalej. Má ich každý z nás, len si to treba priznať. Riešenie sa nájde vždy, len treba chcieť a komunikovať so svojim takzvaným protivníkom, ale i so sebou samým. Pomáha autogénny tréning. Ak ste v práci, dajte si pozor, aby ste nevybuchli na jednu z autorít. Večer sa tiež držte bokom od hádok.

RYBY

Opozícia Slnka vyplavuje na povrch veci, ktoré nefungujú. Treba si byť toho vedomý. Malé hádky v manželstve lákajú k flirtovaniu na cudzom území. Nepreháňajte to s tajnými aktivitami vo vzťahoch. Nepríjemnosťami prechádza skoro každý vzťah. Od nich netreba odchádzať, ale konštruktívne ich riešiť. Pozorne počúvajte, čo vám partner vyčíta. Iste bude mať aspoň trochu pravdy.

DNES MÁ MENINY MARIANNA

Pôvod mena z latinského Marianus, čo znamená mariánsky.

Žena s týmto menom býva zväčša mimoriadne krásna. Svoju krásu si plne uvedomuje a neraz svojím šarmom a krásou popletie mnoho hláv. A nie len krása je jej silnou stránkou. Je cieľavedomá, inteligentná a aktívna. Všetko robí pre to, aby sa v živote dobre mala. Túži po prestíži, úspechu a verejnom uznaní. Zbožňuje, ak ju ľudia obdivujú a chvália. Niekedy svoje skutky robí, len preto, aby sa jej dostalo uznania. V spoločnosti vystupuje ako sebavedomá a namyslená. V kruhu žien, nemá množstvo kamarátok. Nie jedná v nej vidí svoju sokyňu, ako uvádza portál kvety.sk.

V hĺbke dušičky však chce, aby bola milovaná. Láska je u nej silnou prioritou. Málokedy sa dokáže sústrediť na niečo iné, ako na svoje pocity. Potrebuje istotu a trvalé zázemie kam sa môže vracať, keď skončí v práci. Partner, ktorý jej bude verný a oddane ju ľúbiť, vždy bude verná a oddaná.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie