pondelok, 16 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 8. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 8. SEPTEMBRA

BARAN

Mesiac v Škorpiónovi prináša hĺbavé chvíľky, ktoré prinášajú rôzne myšlienky. Nie všetky môžu byť prínosné. Preto si treba dať pozor, aby vás následne nechytil do pasce váš tieň, akčné jednanie. Nepríjemne povedanou vetou si môžete pokaziť veľmi veľa, hoci ste chceli možno aj pomôcť malou kritikou či radou. Všeobecné zmeny a tlaky ľudí berte ako šancu na váš vývoj.

BÝK

Dajte si pozor na vzťahy. Napätý aspekt Luny a vášho znamenia vám môže pripraviť krušnejšie chvíle. Nemyslím tým ani tak navonok, ako vo vnútri. Možno si budete myslieť, že si vás chce niekto niečím zaviazať či podmaniť. Nevynášajte hneď veľké súdy, môže to byť spôsobené predsa len tými hviezdami. Neskôr sa budete na tú istú vec pozerať asi inak. Ak ste však už vyskočili zlostne na niekoho, ospravedlňte sa mu.

BLÍŽENCI

Pokiaľ máte riešiť dôležité veci, skúste ich brať vedome s pokojom a sústredením. Hlavne tí, ktorí sa narodili v strede znamenia, možno cítia tlaky Slnka, ktoré je v Panne. Planéty vás nútia k zmenám, ktoré nemusia byť pre vás v konečnom dôsledku zlé. Luna v Škorpiónovi má tiež transformačné vlastnosti, čo vo vás môže podnietiť odvahu, aby ste sa postavili konečne zoči-voči vášmu problému.

RAK

Tento týždeň bol dosť náročný. Dnešné priaznivé postavenie Luny vo vodnom Škorpiónovi, využite na načerpanie energie do ďalších dní. Je nedeľa, ktorú mnohí ľudia využívajú na relax. Opatrne však pri takzvanom resete hlavy. Ak vás niekto bude núkať pohárikom a vy neodoláte, nesadajte potom za volant. Pokiaľ môžete, zájdite si do plavárne. Voda je váš živel a zmyje všetok stres z tela i duše.

LEV

Dnešný deň s Lunou v Škorpiónovi nevyzerá pre vás veľmi priaznivo. Treba vyčkať do pondelkového večera, kedy Luna vstúpi do Strelca. Máte potom vynikajúce vyhliadky na uskutočnenie vašich plánov. Pozor si však dajte na to, aby ste vedeli aj oddychovať. Zájdite si za kultúrou, ktorá je pre vás balzamom na dušu a zajtra si naplánujte návštevu sauny. Ak vám to nevyjde, urobte si aspoň večernú prechádzku pred spaním.

PANNA

Slnko je u vás, čo znamená okrem iného poriadok a systém. Niekedy máme pocit, že sa nás nepríjemné veci netýkajú, ako by sa konali u susedov. Povieme si, že do toho nás nič. To je tiež klamlivé, lebo sme tu na Zemi všetci prepojení. Zapojiť sa do ozdravenia ovzdušia na pracovisku i susedstva, či aj trebárs aj triediť odpad môže každý. To je len malý zlomok vecí, ktoré môžeme urobiť, ale je tiež dôležitý.

VÁHY

Vaša nerozhodnosť je vlastnosť, ktorú si máte v tomto živote spracovať. Čakáte možno na výzvy k zmenám vo vašom živote. Je dôležité vedieť a spoznať svoje medze a mať jasno vo svojich názoroch. Najlepšie je poznať fakty a podľa toho sa zariadiť. Vyvarujte sa však tlakom viesť nasilu iných ľudí po tej vašej ceste. Môžete im ju len ukázať a oni sa musia slobodne rozhodnúť, či s vami pôjdu.

ŠKORPIÓN

Nové záležitosti neodkladajte, aby nezatvrdli. Tvorte, hľadajte svoj zdroj sily, ktorý je na dosah, len sa treba za ním natiahnuť, veriť a chcieť! Nech vám v tom pomáha vedomie, že začínate svoj nový mesiac, lebo je Luna u vás. Zahoďte staré nepotrebné veci, aby ste sa otvorili novým a lepším. Myslia sa tým nielen staré haraburdy zo skríň, ale aj tie, ktoré vás zbytočne trápia na duši.

STRELEC

Dajte si pozor na to, čo teraz robíte. Slnko v Panne môže na vás pôsobiť svojim vplyvom, ktorý tlačí hlavne na vašu kariérnu oblasť. Markantnejšie to bude asi u tých Strelcov, ktorí sa narodili v strede znamenia. Najlepšie bude večer zaliezť do svojho kútika a ticho vnímať čo hovorí vaše telo i duša. Dávajte však pozor, aby ste neboli subjektívni tam, kde treba mať nadhľad.

KOZOROŽEC

Trochu filozofovania nezaškodí. Možno sa budete zamýšľať nad svojou cestou týmto životom. Iste si pred ostatnými nepriznáte svoje obavy, ktoré má každý z nás. Teraz by ste mohli vyriešiť určitú záhadu vo vašom živote. Často nám príde modlitbou či meditáciou. Tajomstvo a prekvapujúce vylúštenie si nechajte pre seba. Emocionálne by ste mali byť celkom v poriadku, Luna je voči vám v neutrálnom aspekte a Slnko tvorí s vami trigón, čo je príjemné.

VODNÁR

Čaká vás napätý deň s Lunou v Škorpiónovi. Netreba sa báť nepríjemných pocitov, ale je dobre ich vnímať, prečo a kedy prichádzajú. Ak niečo podobné prežívate, alebo neviete odkiaľ pramení nepríjemné napätie, spýtajte sa samých seba. Predsa len nemá človek väčšieho nepriateľa, ako samého seba! Značiť si heslovite sínusoidu nálad pomáha, lebo sa nachystáte, alebo to aspoň prijmete s pokojom, ako nezvratný fakt.

RYBY

Keďže ste párové znamenie, určite nechcete žiť sami. Mesiac je v Škorpiónovi, a to je pre vaše znamenie celkom priaznivý aspekt. Podľa postavenia planét vás teda čaká deň, v ktorom sa môžete venovať práci i rodine, a pritom by ste mali všetko zvládnuť v poriadku. Buďte však nad vecou a nepresadzujte si svoje názory za každú cenu. Predsa len na vás pôsobí svojou opozíciou Slnko, ktoré svieti predovšetkým na dom partnerstva.

DNES MÁ MENINY MIRIAMA

Meno Miriama je hebrejského pôvodu.

Mimoriadne tajomná žena sa ukrýva za týmto menom. Má v sebe množstvo pozitívnej vibrácie, ktorou pôsobí na svoje okolie. Každý kto ju spozná má z nej len tie najlepšie pocity. V kruhu priateľov je obľúbená pre svoju srdečnosť, priamosť a priateľskosť.

Nepatrí medzi typ ľudí, ktorý by vyvolával hádky, spriadal intrigy, alebo ohováral. Preferuje priamosť a otvorenosť. Odcudzuje ľudskú hlúposť a závisť. Svoju energiu sa zväčša snaží sústrediť do vzdelania a pracovného úspechu. Popri pracovnom nasadení, nezabúda ani na svojich najbližších. Zaujíma sa o ich starosti a strasti, keď sú smutní je smutná s nimi, keď sú šťastní raduje sa s nimi, ako uvádza portál kvety.sk.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie