štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 11. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 11. SEPTEMBRA

BARAN

Kvadratúra Luny nesie v sebe rozpor rodičia-deti; kvadratúra Jupitera všetko prehnane zidealizuje a opozícia Saturna siahne na vašu sebadôveru, na ktorej ste tak tvrdo pracovali. Trigon Uránu podporí samostatnosť a túžbu ísť iným ako príklad. Luna s Venušou prinesú spoločenský úspech, Luna v opozícii na Jupiter sa bude zaoberať zmyslom života, Luna v kvadratúre na Saturn podnieti depresívne úvahy ale aj stavy u psychicky chorých. Merkúr v sextile na Mars dodá bystré konanie a chápanie.

BÝK

Všetko sa vám bude robiť s ľahkosťou Slnka a s jemnosťou Luny. Budete tvorivo myslieť, mnoho vecí vylepšíte, iné vymyslíte a vytvoríte. Urán rozhodne, že na všetko pôjdete samostatne a s citom pre mieru. Vyhnite sa špekulovaniu o tom, či je niečo dobré alebo zlé, to by neviedlo nikam, pretože i keď robíte niečo tým najlepším úmyslom, niekde to niekomu môže prekážať a bude to brať presne naopak.

BLÍŽENCI

Nebudete mať spočiatku skvelé pocity, skôr budete mať pocit, akoby vás niekto skúšal z toho, ako ovládate umenie žiť. Venuša vás podporí, no Jupiter bude proti. Nájdite si svoj stred a držte sa v ňom, tým sa všetko nezačne komplikovať jedovatými poznámkami niektorých kolegov s nízkym sebavedomím. Keď zostanete v nadhľade, vyjdete z toho ako víťazi. Večer myslite trochu i na šport, a doprajte si niečo krásne.

RAK

Chvíľami budete mať neveľmi pozitívnu náladu, no Venuša to napraví. Začnete vnímať niektoré vzťahy trochu inak, s väčším citom a záujmom. Chvíľami vás otrávia návaly prepálenej energie Slnka, ale ak si nájdete priestor pre kondičné plávanie, rýchlo a dobre to zvládnete. Popremýšľajte, ktorej záľube ste sa dlhšie nevenovali a vytvorte si pre ňu priestor, to vás udrží vo vašom strede a v harmónii. Chvíľu meditujte.

LEV

Potešte sa s empatiou Venuše, Merkúr vám dodá veľa zaujímavých myšlienok na to, aby ste sa posunuli dopredu. Pokiaľ pôjde o pracovné záležitosti, so všetkým si poradíte a rýchlo a presne urobíte, čo bude dôležité. Vyhnete sa zbytočným úkonom, nepodceníte maličkosti. S precíznosťou Saturna zvládnete i veľmi náročné úlohy. Nezabudnite ani na svoj citový život, prekvapte svoje polovičky niečím romantickým.

PANNA

Dokážete s pomocou Marsu zabojovať za správnu vec. Merkúr to myšlienkovo dôsledne podloží, a tak prekvapíte všetkých, ktorí si o vás myslia, že ste skôr pasívni ako aktívni. Aktívni zostanete i doma, keď pôjde o športovú hodinku, pôjdete si buď zaplávať alebo zatrénovať aj do prírody či do blízkej posilňovne v parku. Okrem toho sa rozhodnete pre príjemný večer s partnerkou alebo s partnerom a vložíte do toho aj kus romantiky.

VÁHY

Budete potrebovať niečo dôsledne premyslieť, a tak oceníte energiu Merkúra, jeho hlboké filozofické myšlienky a tiež naservírované možnosti, čo a ako by sa dalo. Nebude vám chýbať ani zdravá bojovnosť, a tak sa odvážite rúbať i vo vysokých horách, samozrejme, dosiahnete svoje, najmä ak to správne okomentujete a zdôvodníte. O to sa už postará Mars. Únavu riešte plávaním alebo posilňovaním.

ŠKORPIÓN

Do všetkého sa vrhnete s optimizmom a radosťou. Slnko vás nabije svojou úžasnou energiou, s ktorou sa bude ľahko tvorivo pracovať. Zároveň si treba uvedomiť, že vďaka samostatnosti Uránu na všetko pôjdete rozumne a zodpovedne. Akurát finančné transakcie si aj niekoľkokrát premyslite, aby ste náhodou nepodporili stratu. Vo vzťahoch na všetko dozrie Venuša, takže sa môžete tešiť aj na pekný večer.

STRELEC

Bude dôležité zodpovedne a presne robiť to, čo je dôležité. Tu pomôže Saturn. Pozor na predvádzajúcu sa Venušu, mohla by pošramotiť niektoré vzťahy, na ktorých vám môže záležať. Rozumné bude načúvať myšlienkam Merkúra, ten vždy vie, čo je dôležité a čo zbytočné. Verte si, svojej intuícii a svojej vnútornej múdrosti. Neuškodí vám krátka meditácia, ale príjemné bude i stretnutie s priateľmi hoci aj na pive.

KOZOROŽEC

Spoľahnite sa na optimizmus Slnka, sviežosť myslenia a aktivitu, ktorá vyrieši skutočne všeličo. Hoci Mars nadhodí nejaký konflikt záujmov, Luna a Merkúr poradia, ako na to. Keď vyriešite všetky pracovné problémy, mohli by ste si dopriať i hodinku obľúbeného športu a neskôr i čítanie dobrej knihy alebo pozvite partnerku či partnera buď na dobrý film, alebo si vyberte niektoré divadelné predstavenie či muzikál.

VODNÁR

Od rána sa budete spochybňovať, Saturn riadne zníži vaše sebavedomie, najmä ak vás niektorý povrchný kolega presvedčí, ako ste všetko pokazili, no vám ujde podstata, že to nie vy, ale práve ten kolega svojou arogantnou povrchnosťou. Až večer všetko vylepší empatická Venuša, prívetivosť vašich blízkych, ochota vypočuť vás a pomôcť radou alebo zaujímavým návrhom. Pustite si hudbu a chvíľu meditujte.

RYBY

Bude vám ľúto, ak sa necháte zatiahnuť intrigami Marsu do nejakého nezmyselného konfliktu, ktorý vám iba pokazí náladu. Luna narobí chaos v nejednej záležitosti, ale nepodliehajte jej natoľko, že by ste podľahli jej zvláštnemu čaru a nechali sa zatiahnuť do nejakého zbytočného sporu. Radšej sa venujte svojim povinnostiam, nemíňajte viac ako máte a myslite na svoje obľúbené aktivity ako športový tanec, plávanie.

DNES MÁ MENINY BYSTRÍK

Meno Bystrík je slovanského pôvodu, jeho významom je rýchlo vnímajúci.

Muž s týmto menom má rád ľudí, slnko na oblohe a všetko krásne v živote. Je výborným spoločníkom a priateľom. Priatelia ho poznajú ako osobu s „deravou“ pamäťou a keďže rýchlo zabúda, rýchlo aj odpúšťa. Má určené svoje ciele a priority. Zbožňuje úprimnosť a otvorenosť, ako informuje portál kvety.sk.

V láske býva nestály a prelietavý. Veľmi dlho mu trvá, kým sa zamiluje, ale keď to už raz príde, nič a nikto mu v tom nezabráni. Potom prioritou číslo jeden sa stáva jeho partnerka a rodina.

Najlepšie uplatnenie nájde v oblasti umenia, kde by ľuďom mohol poukázať na krásno, čo nás obklopuje, pretože aj z maličkostí sa treba tešiť a to je hlavnou ideou v jeho živote.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie