štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 14. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 14. SEPTEMBRA

BARAN

Konflikty navodené Marsom sa vás až tak nedotknú. Zrejme to budete z nadhľadu ignorovať. Skôr spozorniete na niektorú inšpiráciu Neptúna prepojenú s dobrodružnosťou Uránu. Vyšpekulujete nejaký zaujímavý výlet, na ktorom sa dobre zabavíte nielen vy a partner (či partnerka), ale aj deti, ak ich máte a priatelia. Dobré pocity môžete neskôr opísať k mini fotoalbumu, ktorý cestou vytvoríte. Tým potešíte každého.

BÝK

Možno budete viac samostatní, ako to bude okoliu príjemné, veď Urán je vás skvelý priateľ, a tak vymyslíte niečo zaujímavé podľa Neptúna, čo na druhej strane môže byť zdrojom neporozumenia, veď kvadratúra Luny sa nejako musí prejaviť. Zhlboka sa nadýchnite, a nič neriešte. Uvidíte, že sa dá všetko samé do poriadku. Vaša priateľka či priateľ vám dá najavo, že si vážia všetko, čo robíte pre rodinu, pre vzťah. Večer bude príjemný.

BLÍŽENCI

Využite svoju vnútornú silu, posilnenú Marsom na pekný výlet s rodinkou. Neptún vám už napovie, kde by sa vám páčilo najlepšie. Ak sa rozhodnete pre niečo menej náročné, využite botanické záhrady, parky, lesoparky a poriadne sa prejdite. Spojte si to napríklad s posedením v horskej krčme s klasickým „utopencom“ a pivom či čapovanou kofolou. Popritom sa isto aj zabavíte, uvoľníte a poriadne zasmejete.

RAK

V niečom sa zamotáte, možno to spôsobí príliš veľa energie Slnka, preto bude skvelé ísť na plaváreň a hodinku plávať. Polovička zrejme naplánuje posedenie v spoločnosti priateľov, kde sa pod tlakom Venuše môžete tak trochu predvádzať či upozorňovať na seba. Skúste sa udržať v nejakom strede, aby to niekto nezneužil a neprekrútil, ako sa bude hodiť. Večer si urobte kúpeľ s prísadou levanduľovej soli, a vypustite všetky zbytočné myšlienky z hlavy.

LEV

Pohladenie Luny bude veľmi príjemné, dopraje láske i novým vzťahom. Ak budete potrebovať niečo zariadiť, počúvajte Merkúr, napovie tie správne a zmysluplné vyjadrenia. Okrem toho myslite na niečo príjemné nielen pre seba, ale i pre rodinu (ak ju máte), prípadne pre svojich priateľov a zorganizujte výlet alebo stretnutie v záhradnej reštaurácii, kde sa môžete najesť, niečo vypiť a hlavne nezáväzne porozprávať.

PANNA

Uvítate silu Marsu, ak máte nejaké zdravotné problémy, rýchlo sa dáte do poriadku. I Jupiter bude nad vami bdieť, a tak máte veľké šance na to, aby ste si užili niečo pekné, venovali sa niektorej záľube, napríklad kresleniu mandál alebo spievaniu mantier, ktoré okrem iného veľmi účinne liečia a nastoľujú v tele harmóniu. Hodila by sa napríklad takáto mantra: ÓM, HRÍM HANSAHÁ, mantru opakujte, spievajte podľa seba aspoň 108 krát.

VÁHY

Je možné, že Saturn oslabí vaše zdravie, vyhnite sa chrípke alebo zápalu priedušiek. Nezabudnite piť veľa vody, nezabúdajte ani na aktívny život, pretože pohyb bude tento raz liekom. Veľmi vám prospeje nápoj zo strúhaného koreňa ďumbiera, medu a citrónovej šťavy, nezabudnite ani na dýchanie zhlboka. Vhodná bude vychádzka lesom, prípadne leňošenie vo vlastnej záhrade. K tomu sa isto bude hodiť niektorá zaujímavá kniha.

ŠKORPIÓN

V niečom budete menej objektívne uvažovať, čo spôsobí Neptún, no Mars vás dá trochu do laty a tak do čoho sa pustíte, to aj urobíte. Ak pôjdete s rodinou na výlet, myslite i na to, kto bude spokojný a kto by stál o niečo iného. Nič nerobte nasilu ani za každú cenu. Jedzte veľa čerstvej zeleniny a ovocia, pite v pravidelných intervaloch pohár vody – minimálne 2 litre, aby telo netrpelo nejakou dehydratáciou. Večer vám dobre padne pekný film.

STRELEC

Trochu vás rozčúli chaotická Luna, ale i Neptún bude zvádzať k závislostiam a iným zlozvykom. Bude náročnou skúškou zostať sebou samým a urobiť čokoľvek rozumné, prospešné pre celú rodinu. Napokon vás upokojí empatická Venuša, a nájdete svoj stred. Príjemný bude i Jupiter, ktorý podporuje dobré zdravie, zlepšenie kondície a pocit šťastia. V takejto nálade si vyberte pekný kultúrny program a ten vás najviac poteší.

KOZOROŽEC

Hoci bude do vás rýpať kvadratúra Saturna, nedáte sa vyhodiť z konceptu, pôjdete si svoje. Okoliu dáte najavo, na čom vám záleží a čo je zbytočné, ponúknete im pekný program v prírode, ale keď sa nechytia, vystačíte si aj sami, prípadne so známymi priateľmi, ktorí zmýšľajú podobne ako vy. Bude sa vám hodiť duchovná rovina Neptúna, vďaka čomu sa nad všetkým zamyslíte z celkom nového uhla pohľadu.

VODNÁR

Budete sa riadiť roztancovanou Lunou, a zrejme si tiež pustíte hudbu, aby ste sa v tanci uvoľnili a naladili na niečo príjemné a užitočné. I Neptún podporí vaše umelecké záľuby, a tak sa budete tešiť zo všetkého, čo vytvoríte, čo urobíte. Empatická Venuša vás naladí aj na charitatívne aktivity, kde pomôžete či dobrým slovom alebo rozumným usmernením. Prospeje vám veľa hudby, tá vás naladí a prenesie do sveta krásy a fantázie.

RYBY

Hoci sa budete snažiť regulovať všetky svoje energie, vnútorné napätie či impulzívne reakcie spôsobené Marsom, veľký úspech nezaznamenáte. Možno preto, lebo budete mať v sebe priveľa energie Slnka. Lepšie bude trénovať, hýbať sa, behať, bicyklovať, aby ste sa dostali čo najrýchlejšie do vnútornej harmónie. Pri jazde na bicykli zvážte opatrnosť, aby nedošlo k menším úrazom z nepozornosti. Pite dostatok vody.

DNES MÁ MENINY ĽUDOMIL. SKUTOČNE VÝNIMOČNÉ MENO

Meno je slovanského pôvodu s významom ľudu milý.

Muž s týmto menom má v sebe ukrytú mimoriadnu intuíciu. Túto svoju predvídavosť vie v správnom okamihu využiť vo svoj prospech. V živote dosiahne nie jeden úspech. Zväčša patrí do skupiny cholerikov. Nie je ľahké s ním vychádzať. Býva tvrdohlavý, preto ak si niečo zaumieni, nenájde sa nikto, kto by zmenil jeho názor. Je presvedčený, že má vo všetkom pravdu, preto ak mu niekto bude protirečiť, ľahko sa nahnevá, uvádza portál kvety.sk.

Jeho cieľom je uskutočnenie jeho snov a zabezpečenie svojej rodiny. V práci je seriózny, ale príliš veľa času v nej trávi. Nepatrí medzi športové typy mužov, preto u tohto muža môžu nastať rôzne civilizačné ochorenia. V domácnosti vládne jeho pevná ruka. Napriek prísnosti je veľmi emotívny a citlivý.

Typickou farbou tohto mena je svetlozelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie