streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 15. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 15. SEPTEMBRA

BARAN

Skúste byť opatrní v mestskej doprave, ale aj pri posedení s príbuznými, zvlášť ak budú chcieť rafinovaným spôsobom od vás niečo získať. Všetko bude smerovať k nesúladu i podľa kvadratúry Venuše či kvadratúry Uránu. Môžete si spôsobiť aj finančné problémy, ak sa neudržíte v niektorej reštaurácii a rozhodnete sa krížom- krážom platiť útratu iných ľudí. Skúste sa udržať na uzde, veľmi nehovorte, čo si myslíte a bude lepšie.

BÝK

Pocítite tú správnu energiu, doplnenú Marsom, vďaka ktorej budete trénovať, možno plávať alebo sa vydáte na dlhšiu a náročnejšiu túru či s partnerom alebo partnerkou, či s priateľmi alebo len s deťmi. Jupiter vás v každej situácii podrží, preto si môžete dovoliť aj riskantnejšie športy či skutky, myšlienkovo vás vybaví Merkúr. Určite dosiahnete nejakú súkromnú dohodu s niekým, na koho by ste najradšej zabudli

BLÍŽENCI

Našťastie budete veľmi zodpovední, aj pomocou Saturna a priebojní, a tak nenaletíte na niektoré klamlivé obrazy Luny, ani na intrigánov Neptúna. Zdravý rozum vždy zvíťazí. Budete sa držať v rovnováhe, láske a priateľstve. Tým získate najviac. Venuša podporí vašu empatiu, ak ste osamelí, hľadajte, je šanca stretnúť niekoho, s kým si budete dobre rozumieť po každej stránke. Len sa netvárte, že ste neviditeľní.

RAK

Dopoludnia vás rozladia nejaké konflikty Marsu, no uvedomíte si, že ich môžete aj ignorovať, ak nechcete rozvíriť pokojnú hladinu svojej domácnosti. Merkúr vás podrží v rámci myslenia, Venuša zase v rámci empatie a citov. Bude múdre prepojiť city s myšlienkami a nedať sa strhnúť k žiadnej impulzívnej reakcii i keby po nej situácia priamo volala. Venujte sa svojim blízkym, ale dajte im najavo, že aj vy máte nejaké hranice.

LEV

Hoci vás bude Jupiter nabádať k márnotratnosti, ovládnite ten zvláštny pocit – minúť i to, čo nemáte. Urán s Merkúrom dozrú na to, aby ste sa dokázali udržať vo svojom strede a nedali sa ničím a nikým ovplyvniť. Vyhnite sa neistote, urobte si plán, čo chcete, s kým a ako, no a pustite sa do toho. Ak myslíte v prvom rade na rodinu, potešíte ich dobrými nápadmi, ak na spoločnosť priateľov, tam ste ako ryby vo vode.

PANNA

Okolo vás sa budú diať divné veci, ale vy si to nejako nebudete všímať a už vôbec to nebudete chcieť riešiť. Ak sa rodina nebude chcieť vydať s vami na túru po chodníčkoch v blízkom lese, pôjdete i sami. Slnko vás naplní optimizmom a silnou energiou, preto odoláte nezmyslom Neptúna a aj dezorientovanému Uránu. Vytvoríte si čas na niektorú záľubu a s láskou sa do nej ponoríte, popremýšľate s nadhľadom Merkúra a vyjde z toho niečo pekné.

VÁHY

Venuša vás zahrnie silnou empatiou, zatúžite venovať sa svojej láske a niečomu peknému, možno až romantickému. Mars vás podporí v tom, aby ste tie príjemné nápady presadili a presvedčili svoju lásku o tom, že to stmelí váš vzťah a posunie správnym smerom. Možno pôjdete na krásny koncert v niektorom kameňolome, alebo na výstavu kvetov. Rozhodne sa potešíte krásou farieb, jemných tónov krásnej hudby.

ŠKORPIÓN

Luna vás bude držať v sympatickom naladení bez pokusov oplácať to, čo niekto uštedrí pod vplyvom konfliktného Marsu. Na všetko sa pozriete očami rozumného Merkúra a nebudete rozmazávať to, čo už i tak poriadne smrdí. Najlepšie bude venovať sa svojej rodine, ísť do ZOO alebo na výlet do niektorého zábavného parku, odviazať sa, potešiť dušu a upokojiť srdce. Je dobré riešiť i problémy s láskou.

STRELEC

I keď to môže okolo vás vrieť, vás sa to akosi nedotkne, pretože mysľou budete niekde inde. Saturn postráži, aby ste neurobili nič nezodpovedné, Urán podporí samostatnosť a nezávislosť od názorov okolia. Polovička sa každému vášmu nápadu poteší a všetko pripraví tak, aby sa nenarušila súhra vo vašom vzťahu. Zrejme sa spolu vyberiete na nejaký kultúrny program, možno koncert chrámovej hudby.

KOZOROŽEC

Nechajte sa viesť zaujímavými myšlienkami Merkúra, ale i krásnymi víziami Neptúna. Do popredia si dáte duchovný život, o materiálne záležitosti sa veľmi zaujímať nebudete. Neodmietnete ani romantické posedenie pri sviečkach v niektorej zastrčenej kaviarničke s dobrou kávou a ešte lepšími zákuskami. Bude príjemné odovzdať sa svojim čistým citom a všetko ostatné len tak zahodiť za hlavu.

VODNÁR

Odhalíte niektorého priateľa, ako sa snaží zneužiť priateľstvo na manipulovanie, aby dosiahol niečo nedosiahnuteľné. Určite v tom pomáhať nebudete. Uprednostníte lásku, empatiu, možno i charitatívnu činnosť, príjemné zážitky. Venuša vás zahrnie farebnými predstavami, čo všetko by ste mohli, čo by sa dalo. A tak sa môžete pustiť do toho. Aj city potrebujú svoju „potravu“, lebo keď nič nedostanú, otočia sa proti vám.

RYBY

Predovšetkým na všetko pôjdete s vysokou zodpovednosťou Saturna, hoci si až tak veriť nebudete. Merkúr s Venušou vás inšpirujú k maľovaniu obrazov alebo aj k napísaniu jemných veršov, do ktorých vložíte kus seba. V citovej oblasti vyniknete pozornosťou a ohľaduplnosťou. Príliš sa však neprispôsobujte, vyzeralo by to, že ste prehnane submisívni. Zachovajte si svoje predstavy a sny, myslite na lásku, relaxujte.

DNES MÁ MENINY JOLANA

Pôvod mena z maďarského Jolán, čo znamená dobrá dievčina.

Jolana je žieňa, ktorá ochotne komukoľvek pomôže, postará sa a zabezpečí. Avšak veľmi rada ostáva v úzadí. Nepotrebuje verejné uznanie, alebo byť stredobodom pozornosti. Ona je skôr pozorovateľ, ktorý hodnotí, skúma a učí sa na chybách druhých, ako uvádza portál kvety.sk.

Jej rodina je pre ňu všetkým. Miluje ju celým svojim srdiečkom. Je chytrá a mimoriadne inteligentná. Ak sa niečomu venuje, tak je to na sto percent. V danej oblasti sa vždy vyzná a stále sa bude v nej zdokonaľovať. Preto neznáša ak jej niekto protirečí v tom, v čom je naozaj dobrá, o čom vie najviac informácii. Občas takéto jej správanie je až vyslovene panovačné. V živote však nemá presne stanovené ciele, ktoré by chcela dosiahnuť. Má pár snov, ktoré nemá síl zrealizovať, preto sa ich radšej vzdá.

Typickou farbou tohto mena je oranžová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie