streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 16. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 16. SEPTEMBRA

BARAN

Luna je doobeda ešte vo vašom dome priateľov. Buďte aj vy sami sebe priateľom. Vaše telo si žiada aj oddych a vitamíny, najlepšie v podobe čerstvej zeleniny a ovocia. Vôbec, teraz je pre vás najlepšia prírodná strava, ako prevencia pred chorobami. Slnko ešte vždy prechádza všeobecne vaším domom zdravia a práce. Venujte sa teda teraz najviac týmto dvom oblastiam života, ktoré sú poriadne dôležité.

BÝK

Dopoludnia máte ešte kritickejší deň. Priaznivé obdobie pobytu Slnka v Panne vám dovtedy môže narúšať kvadrát Mesiaca vo Vodnárovi. Rozmyslite si dopredu, ako budete reagovať na výzvy, ktoré vám táto Luna prináša. Ak ste v minulosti niečo nepríjemnejšie riešili, a pritom máte pocit, že ste mierne zlyhali, poučili ste sa? Niektoré veci sa totiž nedajú vziať späť. Venujte sa aj svojej domácnosti a hlavne spolubývajúcim, na ktorých pre návaly práce často zabúdate.

BLÍŽENCI

Venujte sa zútulňovaniu svojho bytu. Pri aspektoch Slnka v štvrtom dome, máte teraz viac posvietené na váš domov. Možno si ho budete vylepšovať, ale netreba zabúdať, že si ho tvoríte všetci, ktorí bývate spolu. Niekedy príde k zvade aj pri kúpe drobnosti do bytu. Preto sa poraďte alebo ešte lepšie, tieto veci kupujte spolu. Vyhnete sa zbytočnej kritike. Človek niekedy kupuje s dobrým úmyslom, ale iní ho nemusia celkom pochopiť.

RAK

Nenechajte sa do veľkej miery ovplyvňovať minulosťou. Tieto predjesenné dni môžu byť u vás podfarbené bujnejšou komunikáciou. Myslím rozhovory s inými ľuďmi, ale aj vás so sebou samým. Robíme to stále, ale to môže byť aj dôležitý aspekt, aby ste vedeli, čo v nasledujúcom období bude pre vás prioritou. Na staré zlozvyky, kedy ste strácali objektivitu, treba zabudnúť. Pomáha vyhadzovanie starých vecí zo skríň, ktoré človeka zaťažujú.

LEV

V tomto období sa možno viac zaoberáte svojimi partnerskými vzťahmi. Nemusí to byť vždy zlé, ale predpoludnie s Lunou vo Vodnárovi je pre vás pomerne náročné. Je dobre, aby ste sa venovali malým problémom hneď zo začiatku dňa, aby sa nevyvŕbili do väčších. Doprajte si dosť času na oddych a rozjímanie, po ktorom príde do mysle čerstvá energia a ťažké veci sa zrazu ľahšie riešia, lebo máte od nich trochu odstup.

PANNA

Ak vás trápi nejaký neduh, napríklad bolesť nôh, ozývajú sa kŕčové žily, urobte pre seba niečo. Nestojte dlho na jednom mieste. Ak už musíte, tak prešľapujte. Po domácich prácach alebo ak robíte v zamestnaní dlho v stoji, sa rozveseľte s priateľmi, ktorých môžete pozvať aj k vám. Na večeru si môžete uvariť niečo zdravšie, napríklad kašu z pohánky. Pokiaľ však niekomu nebude chutiť, netreba ho nútiť ju zjesť. Napríklad ľudia krvnej skupiny B, by ju vraj často konzumovať nemali.

VÁHY

Tento pondelok bude asi plný kreativity a nápadov. Doobedňajšia Luna je k vám priaznivo naklonená, malo by sa vám podariť prekonať určitú stagnáciu. Večer si pustite dobrú komédiu alebo sa inak zabavte. Ostatné dni budete asi viacej oddychovať, lebo máte Slnko v dome podvedomia. Všimli ste si, že mesiac pred narodeninami potrebujete viacej odpočívať? Telo i celý človek čakajú na svoj návrat životodarného Slnka.

ŠKORPIÓN

Svojou radou, ale aj tempom života ich ťaháte dopredu, ba niekedy ľudí povzbudíte do rôznych činností. Pokiaľ to je zábava, je to ok, ale vo vážnych životných otázkach treba nechať viac slobody v rozhodovaní tomu druhému. Doobedňajšia Luna vo Vodnárovi môže byť pre vás dosť nepríjemná, čiže vyplaví z vás veci, o ktorých by ste radšej pomlčali. Pri prvých pocitoch nervozity sa preto držte bokom od ľudí, ktorí ju vyvolávajú.

STRELEC

Doobedňajší Mesiac vám priaznivo svieti na dom ciest a komunikácie. Potom vchádza do Rýb, s ktorými ste v kvadratickom vzťahu. Zdržte sa v práci pichľavých poznámok, hlavne pred tými, o ktorých viete, že sú na to citliví. Inou vecou by bolo, keby ste si chceli narobiť okolo seba nepriateľov. To vy však nechcete, ste na to dosť múdri. Potrebujete však okolo seba ľudí, ktorí majú radi pravdu a vedia ju aj prijať. Ako ste na tom vy? Prijmete aj ostrejšiu kritiku? Ak sa vyskytne v práci či doma nejaká nepríjemnosť, vžite sa aj do človeka, ktorý vám ju spôsobil.

KOZOROŽEC

Všetkého s mierou. Dobrá nálada, ktorou ste mohli včera obšťastňovať aj druhých, môže mať v tento deň pokračovanie. Trochu humornejšieho filozofovania nad bežnými vecami spestrí ovzdušie. Pozor však, aby ste neboli ako veľká voda. Čo je pre vás vtipné doberanie, môže byť pre niekoho trápenie. Držte sa tých, ktorí sú, ako sa vraví vaša krvná skupina. Venujte sa niečomu novému a nezabúdajte pritom na partnera a deti.

VODNÁR

Beriete teraz asi viacej vecí dosť osobne. Na povrch môže vyjsť nejaký z vašich komplexov. Máme ich každý. Kto vraví, že nie, nechce ich vidieť. Vtedy môžu vzniknúť problémy v práci i v súkromí. Zamyslite sa nad tým, či svojim postojom a správaním netrápite vašich blízkych. Luna je ešte do pol dvanástej doobeda u vás, štartujte preto vedome nasledujúci mesiac priaznivo, tak ako sa patrí. Je ešte leto, čerpajte pozitívnu energiu z prírody a jej krás.

RYBY

Viete, že často stačí malá, ale intenzívna chvíľka, aby sme si uvedomili ono známe: Kam kráčaš človek? Vaše srdce, ktoré má vo svojej hĺbke veľa láskavého tepla, sa možno chce prejaviť nejakým dobrým skutkom. Niekedy stačí úprimné odpustenie tým, ktorí nám ublížili. Vtedy sa dejú zázraky na obidvoch stranách. Všetci sme totiž prepojení. Určite je lepšie sa prepojiť láskou, ako nenávisťou.

DNES MÁ MENINY ĽUDOMILA

Meno Ľudomila je slovanského pôvodu s významom ľudu milá.

Táto žena býva mimoriadne silnou osobnosťou. Všetko musí byť, tak ako to ona chce, ako to ona spraví, či navrhne. Nie je príliš prispôsobivá a nemá rada zmeny. Napriek tomu je v kolektíve veľmi obľúbená pre jej objektívnosť. Je veľmi aktívna, pôvabná a tým si získa nie jedno srdce. Má zmysel pre krásno. Rada by bola úspešná v umení, alebo v móde, či divadle. Ak sa jej podarí presadiť v obore po ktorom túži, tak je schopná pre prácu obetovať všetok svoj voľný čas. Neraz sa z nej stane workoholička, ktorá nedokáže relaxovať, ako uvádza portál kvety.sk.

Láska je pre ňu prioritou číslo jeden. Je schopná oddanej lásky, ale bude to láska k umeniu, alebo láska k partnerovi? Ľudmila nemá veľmi materinské sklony, preto radšej ostáva bezdetná.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie