štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 17. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 17. SEPTEMBRA

BARAN

Keď je Luna v Rybách, je celkom vhodný deň na meditáciu. Uvoľníme sa vtedy z bežných problémov a vidíme veľa veci zo širšieho pohľadu. Pracujte na sebe tak, ako sa starostlivo obrába záhradka, aby mala svoju bohatú úrodu. Prežívajte okamihy života, prekyprite svoj život tvorbou, fantáziou a trpezlivosťou. Vyplatí sa vám to. Nečakajte, že vás bude niekto hnať do spoznávania samého seba, pokiaľ budete vnímať život len komerčne. Svetu, zvanom Matrix sa to veľmi hodí, aby ste boli len bábkou.

BÝK

Merkúr je v Panne, čo je pre vás celkom príjemné. Komunikácia je u väčšiny ľudí celkom v norme, horšie je to s počúvaním. Neberte to však osobne, možno to nie je váš prípad. Všetko záleží od jedinca a jeho pohľadu na svet. Spisovateľ Antoine de Saint Exupéry píše krásne o pozeraní a počúvaní srdcom, a to v príbehu o líške. Mnohí ho poznáte z povinného čítania. Ak nie, možno je to námet na váš zajtrajší večerný program. Krátka poviedka s hlbokou myšlienkou.

BLÍŽENCI

Zavrite sa do svojej kancelárie a dokončite to, čo ste plánovali. Pokojný večer vám stojí za to, aby ste sa vedome premohli a nevrhli hneď ráno medzi kolegov či vašich doma s kritickými poznámkami. Ak sa už tak stane, dajte si aspoň pozor na to, aby ste nemuseli mať za každú cenu posledné slovo. V negatívnom zmysle vás v tom podporí aj kvadrát Luny v Rybách, ktorý takto pôsobí na vaše znamenie. Vyspelý jedinec ho berie ako skúšku, ktorou chce prejsť bez škrabancov.

RAK

Vaše znamenie zakrýva svoje emócie často ráznosťou alebo uzatváraním sa do seba. Hlavne, ak ste v minulosti nepochodili, keď ste sa chceli presadiť. Negatívnych energií je bohužiaľ okolo nás ešte stále dosť. Naplánujte si teraz po práci nejakú príjemnú činnosť, ktorá vás rozptýli. Za zmienku stojí návšteva divadla či koncertu. Podporí vás v tom aj Slnko v Panne, ktoré tam bude až do nedele.

LEV

Občas sa treba aj potešiť. Kúpte si niečo, čo vám bude pripomínať detstvo. Máte toľko sily v sebe a veľa tvorivej energie, tak prečo sami sebe škodíte tým, že chcete naraz všetko stihnúť a ešte robiť právnika medzi vašimi blízkymi? Kedy ste si len tak večer poležali alebo robili len to, čo ste chceli? Ak máte deti, zahrajte sa s nimi tak, ako ste sa hrali vy sami v detstve. Určite to ocenia. Učenia teraz ešte veľa nemajú a chystať si veci do školy môže byť tiež príjemné!

PANNA

Študujte tradície, ktoré máte vo vašej rodine a v rodine partnera. Niekedy naozaj platí ľudová múdrosť: Aká matka, taká Katka, aký otec, taký syn. Možno sa vám podarí posunúť tradície smerom k lepšiemu. Vo veciach lásky majú rozhodovať iba dvaja. Komunikujte medzi sebou s citom a nezabúdajte na váš cieľ: spokojné a plodné partnerstvo. Je pritom jedno, ako dlho ste spolu. Niektoré veci vyjdú na povrch až po rokoch.

VÁHY

Váhy majú radi spoločnosť, nerady sa nenudia. Pokiaľ majú harmonické prostredie, vtedy rozkvitajú. Je to jedno, či máte tento deň pracovný alebo voľno. Na pracovisku dobre padne každému, ak uvidí vľúdnu tvár s úsmevom a milým slovom. Doma ani nehovorím. Vy to dokážete práve teraz, ak budete veľmi chcieť. Patrónka Venuša je u vás, podporuje a zlaďuje váš osobný prejav. Prajem príjemný deň a veľa chuti do plánovania ďalších dní.

ŠKORPIÓN

Naplánujte si pri kávičke niečo pekné na večer. Nezabudnite však do svojho programu zaradiť aj partnera. Ak sa má človek na čo tešiť, aj šichta mu skorej ubehne. Zachovajte rozvahu a diplomaciu, ak vás bude chcieť niekto vytočiť. Zajtrajší vplyv Mesiaca v splne už cítime aj v tomto dni. Zvykne byť viac havárií, úrazov a ľudia na seba gánia aj pre maličkosti. Pomáha vtedy rola pozorovateľa a nie splynutie s davom.

STRELEC

Strelci majú radi dobrodružstvo a voľnosť, na to si musia zvyknúť všetci, ktorí s nimi chcú vyjsť. Napätie v rodinných vzťahoch môže byť vyvolané tým, že akosi chce mať každý svoju pravdu. Často je to vlastne boj o moc alebo túžba vlastniť človeka, ktorého milujeme. Je potrebné sa zamyslieť, či je to naozaj láska alebo kus sebeckého vlastníctva, ktoré má kilometre ďaleko od pravého citu. Možno práve to pociťujete od niekoho blízkeho.

KOZOROŽEC

Budete sa asi chcieť zapojiť do určitého študijného plánu, čo je veľmi vhodné. Snívajte a konajte priam s detskou radosťou a rozdávajte optimizmus všade okolo seba. Ľudia to potrebujú ako soľ. Prekvapte ich a dokážte, že Kozorožec nie je žiaden suchár, ale čím je starší, tým je veselší a šarmantnejší. Pochopil, o čom je tento život. Nie je len o peniazoch, ale hlavne o radosti, láske a fakte, že sme tu všetci prepojení. Mnohí z vás majú rodinu na prvom mieste v rebríčku hodnôt.

VODNÁR

Vnímate ten chaos naokolo a neviete čo s tým? Je pred splnom, ktorý vplýva na všetkých. Človek je tvor spoločenský, ale občas potrebuje mať od všetkých ľudí pokoj. Nemajte z toho zlý pocit. Prežívame to občas všetci a máme si také niečo dopriať. Veď netreba stratiť samého seba. Ak nemáte ešte svoju tajnú izbu, myslím to obrazne, urobte si ju. Môže to byť chvíľa, keď nie je nikto doma, alebo časť lesa a strom, ktorý bude len váš. Vrátite sa domov ako znovuzrodení.

RYBY

Mesiac je u vás a Slnko v Panne, čo je pre vás dosť náročné, aby ste si sami sebe dobre rozumeli a boli pokojní. Výhrady voči svojmu partnerovi si najprv poriadne premyslite a až potom ich vyrieknite. Neskôr by vás to mohlo mrzieť. Kaša sa aj tak nemá jesť za horúca, treba ju nechať vychladnúť. V behu pracovných dní, nie je dobre robiť veľké rozhodnutia v súkromnej oblasti. Je tesne pred splnom. Treba krotiť svoje ego a rátať aj s tým, že si bude guľatý Mesiac vyberať svoje dane.

DNES MÁ MENINY OLYMPIA

Pôvod mena je z gréckeho Olympos, čo znamená olympský.

Človek by očakával, že žena s týmto menom zostúpila z Olympu. Prestavuje si bohyňu, ktorá je neskutočne krásna a múdra. Ona je však dobrá v iných veciach. Má schopnosť zbavovať sa zodpovednosti, riešenia svojich problémov hľadá v ľahkomyseľnom živote, alebo v nekonečnom rojčení. Stále má pocit, že jej okolie ju nechápe a vôbec jej nevychádza v ústrety. Má svoj vlastný svet plný snov a lásky. Tam si nažíva svoj romanticky založený život.

V žiadnej situácii neprejaví svoj názor, pretože si nie je sebou istá. Neverí si a neustále potrebuje niekoho kto by jej dodával kúsky odvahy a sebavedomia, kto by jej pripomínal, že na to má. Ťažko sa jej žije v skutočnom svete, kde by mala prevziať zodpovednosť za vlastné činy. Bez pomoci silných ramien a dostatku lásky je bezmocná. Potrebuje milujúceho a hlavne chápajúceho muža, ktorý jej pomôže a postaví sa medzi ňu a jej negatívnu stránku jej života, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je zlatá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie