štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 18. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 18. SEPTEMBRA

BARAN

Načúvajte svojmu srdcu i telu. Pokiaľ sú obe zložky v harmónii, ide vám dobrá karta. Mali by ste sa pustiť znovu do štúdia, venovať sa zbieraniu nových informácií a hlavne sa nedať znechutiť niektorými ľuďmi okolo vás. Tiež by ste sa mohli viac venovať svojim blízkym. Nedajte sa ovplyvniť klebetami, že sú takí a onakí. Radšej stojte pri nich. Verte len tomu, o čom sa presvedčíte na vlastné oči.

BÝK

Usmievate sa na svet a ten vám padá k nohám. Pracovne ste v plnom nasadení, máte toho síce dosť ešte stihnúť, ale zvládate to. Čo sa robí s entuziazmom, to fičí ako v zime na saniach. Trochu môže pokrivkávať váš súkromný život, nezabúdajte teda aj na túto dôležitú súčasť života. Dajte však teraz prednosť súkromiu pred priateľmi. Zajtrajší spln je pre vás celkom priaznivý, ale netreba ho podceňovať, lebo nie je takým pre všetkých.

BLÍŽENCI

Luna v Rybách a dni vlády Slnka v Panne, to nie je pre vás žiadne terno! No a na dôvažok je spln, a to ešte v kvadráte na vaše znamenie. Dajte si v zajtrajší deň po práci pauzu. Oddychujte! Vlastne často urobíte viac, ak nebudete robiť veľa vecí naraz. Viem, vaše znamenie to dokáže, ale ste len ľudia. Dôležité veci si najprv rozmyslite a konajte postupne od jednej záležitosti k druhej.

RAK

Ste už zas vo svojej koži a pomáhate druhým. Užite si ale aj pokojné chvíle. Teraz je spln, ktorý vám ovplyvňuje dom duchovna a filozofie. Načerpajte energiu aktívnym pobytom v prírode. Ak máte málo času, prírodu si užijete aj malou, ale intenzívne prežitou prechádzkou v parku. Vyvarujte sa prejedania, ak to váš zdravotný stav dovoľuje, držte ovocnú diétu pitím štiav. Teraz sú napríklad lacné a dostupné jablká. Využite to a odšťavte si z nich čo najviac šťavy.

LEV

Vyhýbajte sa hystérii či prehnaným reakciám na akýkoľvek podnet. Ak nemáte partnera, hľadajte chybu i v sebe. Ste dobrí herci, viete hrať šťastných, hoci vám srdce krváca, vy stojíte na doskách života hrdo a vzpriamene. Tak si o vás i ľudia myslia, že ste spokojní a zadaní. Bolo by škoda, aby sa vaše srdce trápilo samotou. Toľko lásky je v ňom! Ak neviete, kde robíte chybu, skúste si spätne premietnuť, či nemáte nutkanie vo vzťahu k veľkému vlastneniu partnera.

PANNA

Všeobecne je dôležité dokončiť každú činnosť, či je zložitá, alebo banálne jednoduchá. Nemusíte mať všetko urobené hneď. Nezabudnite sa povzbudiť pohľadom na dokončenú prácu. Posmelí vás to do ďalšej činnosti. Vedzte však, že Luna v Rybách je voči vám v opozícii, čo môže vyvolať u vás nepokoj. O to viac, že je v tomto znamení spln. Majte oči otvorené a pozrite triezvo i na váš vzťah. Majte sa radi a berte ľudí naokolo takých, akí sú. Neprerábajte ich nasilu.

VÁHY

Slnko ešte nie je vo vašom znamení, ale onedlho k vám vstúpi. Do nedele je u susednej Panny. Venuša, vaša vládkyňa, je u vás. Ak sa pohráme so slovíčkami, často sú susedia braní ako samozrejmosť a ak nás neotravujú, nevieme že existujú. Možno je vo vašej blízkosti osoba, ktorú si nevšímate, a práve ona vám môže byť užitočná, alebo sa môže stať príjemnou súčasťou vášho života. Umožnite novým veciam, aby vstúpili do vášho života.

ŠKORPIÓN

Žite v prítomnom okamihu. Mesiac je v Rybách a je dokonca spln. Ryba harmonizuje s vašim vodným znamením. Dáva vám šancu, aby ste pookriali na duchu. Pokračujte v aktívnom tempe, venujte sa domácnosti a koníčkom. Pokiaľ u vás už dažde opadli, vyberte sa na prechádzky a vy iste na potulkách parkom nájdete inšpiráciu na tvorbu. Ak inklinujete k maľovaniu, nakreslite obraz.

STRELEC

Dnešný náročný spln vplýva všeobecne najviac na váš domov. Uvedomte si, že máte kritický deň. Ísť do všetkého s horúcou hlavou sa nevypláca. Najlepšie je priznať si to sám pred sebou, i pred kolegom a partnerkou. Normálne ísť s farbou von: ja som už taký, ale pracujem na tom, aby som sa zlepšil. Veď máte toľko dobrých vlastností, ktoré vám môžeme v dobrom závidieť. Napríklad vaša pevná viera vo vyššiu moc a spravodlivosť.

KOZOROŽEC

Deň je pre vás relatívne v pohode, hoci je spln. Plánujte si ďalšie dni tak, aby nedošlo k slovným úrazom medzi vami a niektorými ženami a možno i mužmi. Poobedňajšia Luna v Baranovi vás možno bude nútiť robiť veci, ktoré sú vám proti srsti. Najlepšie bude dopredu rátať s úskaliami, ktoré vám možno prídu do cesty, a to hlavne u vás doma. Preto sa dopredu nachystajte a venujte sa veciam, na ktoré ste hákliví.

VODNÁR

Vyhnite sa konfliktom s niektorými ľuďmi, ktorí sa pozerajú na život okolo úplne inak ako vy. Sami ste už asi vypozorovali, aký je dôležitý individuálny prístup ku kolegom i vašim blízkym. Raňajší spln, ktorý bude v Rybách, vám ovplyvňuje dom hodnôt. Novodobá astrológia do neho zaraďuje aj iné veci ako len majetok. Je už na vás, kde svoju energiu použijete.

RYBY

Menej je niekedy viac. Dajte si hneď ráno do svojho diára poradie najdôležitejších činností dňa, ktoré splníte do bodky. Sen vás upozorní na vec, ktorú niekedy zanedbávate. Zapíšte si ho. Ak sa vám o mesiac zopakuje podobný, je to istá vec, ktorú nemôžete viac zanedbávať. Luna je u vás, dokonca je v splne. Preto je zajtrajší deň pre vás významný, tak si ho nepokazte.

DNES MÁ MENINY EUGÉNIA

Pôvod tohto mena je z gréckeho Eugénios, čo znamená urodzený, blahorodý 

Žena menom Eugénia je nesmierne zvodná, energetická. Pozor, každá minca má dve strany. Nenechajte sa opantať jej šarmom, charizmatickým vystupovaním. Vie byť tiež uštipačná.

Nič ju neodradí od toho po čom túži. Beda tomu, kto jej bude klásť odpor.

Ukrýva v sebe dobrodružného ducha. Takže ak chcete stráviť istý čas napr. na ostrove alebo v džungli, je pre vás vhodná. Niekedy ale nevie odhadnúť mieru rizika, ľahko sa s ňou dostanete do nebezpečenstva. Majte teda na pamäti, či máte zaplatenú poistku.

Miluje slobodu, voľnosť pohyb, neobsedí a preto ich často stretnete v spoločnosti. V nej sa cítia ako hroch vo vode, ktorý je jej totemovým zvieraťom. Vzhľadom na jej nespočetné množstvo zážitkov nazerá na svet a ľudí zo subjektívneho hľadiska. Je sebavedomá a panovačná. Potrebuje vládnuť a mať otrokov. Prvou jej obeťou sú rodičia. Už od malička ich treba zbavovať tejto vlastnosti.

Eugénia má nesmiernu vôľu. Drží sa hesla, že každé zastavenie je pre ňu krok späť. Miluje svojich priateľov. Za priateľov by vypustila aj dušu. Celý život by najradšej prežila v ich spoločnosti niekde na Sahare alebo Severnom póle.

Jej neustály pohyb, ctižiadostivosť ju predurčuje na dlhodobé štúdiu. Má rada cestovanie a priťahujú ju aj lekárske povolania. Jej panovačná a rozkazovačná povaha by sa najlepšie prejavila na pozícii riaditeľky. Chuť a smäd po nebezpečenstve by zahasila pri práci ako je psychiatrička, či bádateľka, uvádza portál kvety.sk.

V láske je vrtkavá. Rada sa necháva obletovať. Vo vzťahu je nestála. Rýchlo zabúda na pekne prežité obdobie s partnerom. Neskoro si uvedomuje hodnotu vzťahu, neberúc si z toho ponaučenie. Kto však získa srdce tejto ženy prežije príjemnú jeseň života.

Osobnosť: Tá, čo napreduje.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie