štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 19. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 19. SEPTEMBRA

BARAN

Človek má slobodnú vôľu a je to jeho rozhodnutie, či zmení spôsob svojho života. Mesiac je u vás a vy ozaj môžete niečo nové podniknúť, na svojej vizáži a vôbec v tom ako pôsobíte na iných ľudí. Skúste sa teraz viac usmievať a rozdávať dobrú náladu okoliu. Nestojí to fakticky nič, ale vlastne aj veľa, keď ste sa doteraz trápili vecami, ktoré sú pominuteľné. Pripomínam, že o pár rokov bude váš zajtrajší problém dávna minulosť, tak prečo by ste sa mali v tomto dni trápiť?

BÝK

September je pre vás celkom dobrým mesiacom, hlavne počas vlády Slnka znamení Panny. Luna je vo vašom dome podvedomia. Nemala by byť s vami vo všeobecnosti v zlom naladení, ale asi sami cítite, že potrebujete aspoň chvíľu pre seba. Prečo si ju nedopriať? Aj pri hektickom spôsobe života sa nájde čas, kedy sme sami so sebou. Urobte si teda svoju hodinku a nevyčítajte si, že nerobíte to, čo si napríklad vaša rodina od vás vyžaduje.

BLÍŽENCI

Luna v Baranovi sa na vás usmieva. Nezabúdajte na svojich kamarátov, ktorým ste sa už dlhšie neozvali. Možno práve teraz čakajú na impulz od vás. Ak plánujete investovať svoju energiu do vzťahu, nezabúdajte, že ten potrebuje aj fyzickú lásku, nielen filozofické úvahy a poučky čo sa neurobilo pre duchovný rozvoj. Nakoniec, ak dve duše pravdivo splynú na telesnej úrovni, posunie sa často ďalej aj ten menej rozvinutý dopredu. Láska hory prenáša.

RAK

Luna, vaša vládkyňa je k vám v nepríjemnom aspekte. Osobné veci, ktoré sú nevhodné na to, aby ste ich s niekým prekonzultovali, máme viacerí. Ventil však povoliť treba, čo s tým? Pomôže meditácia. Predstavte si seba ako objekt, ktorý budete pozorovať ako iný človek. Nekonečnosť vesmíru či ako nazvete túto vzácnu energiu, vám iste pomôže nájsť spôsob, ako túto vec naživo uskutočniť. S jednou malou podmienkou, že sa zbavíte egoistického pohľadu na objekt svojho trápenia.

LEV

Plány, ktoré ste si dali na tento týždeň, by ste mali hravo dotiahnuť do zdarného konca. Mesiac je už od pondelka v ohnivom Baranovi, a to je pre vás priaznivé znamenie. Bude sa dariť hlavne v komunikácii s vašimi blízkymi i v športe. Zamerajte sa v tomto období aj na zdravú výživu a normálnejšiu životosprávu. Pri pravidelnom pohybe pôjdu dole aj nejaké kilogramy, ktoré ste nabrali v kritickejšom období, kedy mnohí zajedáme väčším množstvom potravy svoj stres.

PANNA

Dnešný deň je pre vás priaznivejší ako bol ten minulý. Všetko má však aj malý háčik. Netreba podľahnúť tomu, že ste neomylní! Pravda je síce len jedna, ale aj keď ju máte formálne na papieri alebo v knihe, netreba zabúdať na ľudský faktor. Berte do úvahy aj názory iných. Ak vás v tomto období zvonia telefóny viac ako inokedy, nenadávajte, ale buďte radi. Ste v centre diania, preto žite naplno!

VÁHY

V pondelok vstúpil Mesiac do opozičného Barana. Ak máte pocit, alebo ste dokonca boli donútení prehodnotiť, čo vám dávajú niektoré vzťahy a následne urobiť rozhodnutie, držím vám palce. Nezatvárajte však úplne dvierka pred niekým, kto vás teraz trápi. Možno sa o pár dní budete na ten istý problém pozerať inak. Pokiaľ ale máte už dlho taký pocit, je to iné. Poďakujte a vykročte po inej ceste. Čas aj tak všetko preverí spravodlivo!

ŠKORPIÓN

Luna vošla v pondelok do vášho domu zdravia. Tým pádom by vám nemala chýbať akčnosť a sila prekonávať bežné prekážky dňa. Po dlhšej dobe a s pokojným pocitom robte veci tak, ako vám to káže váš duch. Ak máte nejakú prekážku už dlhodobejšie pred sebou, skúste ju zdolať. Môže to byť niečo vážnejšie alebo aj banálny boj s nadváhou. Na druhej strane, aj kilá navyše sú vážnejšia vec, keď dlhodobo nejdú dolu, ale hore.

STRELEC

Mesiac je od pondelka v Baranovi, čo je pre vás obzvlášť príjemné, hlavne v tomto období. Možno by stálo za zmienku preštudovať si niečo o vašej kvadratickej učiteľke Panne, kde je ešte Slnko. Ďalej si prečítajte čo to aj o Blížencoch i Rybách. Sú to vaši prísni sprievodcovia, ktorí vás nenechávajú dlho v ničnerobení. Je pravdou, že ani im neostávate nič dlžní. Podajte si teda ruky. Prvý impulz môže vyjsť aj od vás!

KOZOROŽEC

Tento deň chcete mať pokojný a zas vás niekto vytočil? Mesiac v Baranovi vás skúša. Je to spravodlivé, veď každý z nás prechádza počas horších aspektov planét preverovaním, koľko toho zvládne. Tí z vás, ktorí prekonali kvadratické pôsobenie Barana, dokonca majú radi toto ohnivé znamenie, urobili veľký kus práce na sebe! Ak sa zahĺbime do astrológie pochopíme, že sme to vlastne v prvom rade my sami, ktorí si spôsobujeme, že nás znamenia, s ktorými tvoríme kríž, trápia.

VODNÁR

Slnko máte teraz v magickom ôsmom dome smrti, vášní, ale i veľkej hĺbky a transformácie. Čo by ste chceli na sebe zlepšiť? Často si chceme vylepšovať svoju vonkajšiu fyzickú schránku a zabúdame na vnútro. Tým čím sme, to vyžarujeme i von. Hovorí sa, že človek čím je starší, tým viac vidno, akým je človekom. Nájdete teda odvahu pozrieť sa na seba ako celú bytosť? Teória, že žijeme viacej životov nám dáva nádej všeličo napraviť v tom ďalšom, ale prečo by sme si mali robiť dlhy do budúcnosti?

RYBY

Užite si deň v pohode. Slnko je síce v Panne, ale to neznamená, že budete počas celého jeho pôsobenia mať dni ako sa vraví na figu. Napríklad i taký zajtrajší deň. Luna je v akčnom Baranovi. Vám dodáva iskru, aby ste boli príjemným spoločníkom svojmu okoliu. Ak vám však niekto pokazí náladu, uvedomte si, že aj dotyčný má svoje problémy, vnútorný život i trápenia, o ktorých sa mu možno veľmi ťažko hovorí.

DNES MÁ MENINY KONŠTANTÍNOV. TÝCH U NÁS VEĽA NENÁJDETE

Pôvod mena z latinského Constantinus, čo znamená stály, pevný, vytrvalý.

Muž s týmto menom je typickým príkladom introverta. Má svoj vnútorný svet, ktorému dáva prednosť pred krutou realitou. V živote nezažíva mnoho úspechov, pretože nepatrí medzi priebojných ľudí. Jeho názory a mienka je ľahko ovplyvniteľná jeho okolím. Zavše všetko citlivo vníma a je dosť pomstychtivý, informuje portál kvety.sk.

Nemá veľa priateľov, lebo buď ich svojím chovaním od seba odohnal, alebo sa mu okolie vyhýba už z princípu. Neraz stráca priateľov z dôvodu, že ich nepekným spôsobom využil, alebo nemiestnou poznámkou urazil.

V svete žien nemá veľký úspech. Je ako šedá ovečka, ktorá je niečím výnimočná, ale každý sa jej bojí. Takýto muž zväčša zostarne sám a ešte viac zatrpkne voči okolitému svetu.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie