sobota, 21 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 21. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 21. SEPTEMBRA

BARAN

Ak je to len trochu možné, bude dobre, aby ste dnešný večer nepresedeli doma. Nemusíte ísť do veľkej spoločnosti, dobré sú malé rodinné návštevy. Nešetrite láskavými a srdečnými slovami. Zamerajte sa aj na deti. Zájdite v spomienkach aj do vášho detstva. Pozor však na kritické slová, ale aj na chválu seba samého, a hlavne neprízvukujte, že ste nemali nikdy zlé známky! Urobilo by to opačný efekt ako predpokladáte.

BÝK

Mesiac u vás vám dodáva silu na dobrý štart do ďalších dní. Pre niektorých to bude aj povzbudenie do štúdia, veď septembrom začal školský rok. Pokiaľ ste už dávno po škole, zapíšte sa na nejaký kurz. Myslite aj na svoje telo. Ak by ste mali nutkanie dodať si energiu prílišnou konzumáciou sladkostí, nedopadlo by to dobre. Biely cukor vám dodá na chvíľu energiu, ale neskôr vyvoláva agresivitu. Doprajte si radšej dostatok ovocia z našich zdrojov.

BLÍŽENCI

Luna je vo vašom dome podvedomia. Ak to len trochu ide, je dobre si dať jeden deň na oddych a činnosti, ktoré sú iné ako v ostatné dni v týždni. Pohodu a príjemné domáce prostredie si nedajte narušiť žiadnymi zásahmi zvonka. Môžu to byť správy v televízii alebo nejaké klebety. Vlastne stále sa niečo deje, príjemné aj menej príjemné. My to môžeme ovplyvniť pozitívnymi vibráciami alebo aj sledovaním dobrej komédie.

RAK

Veľakrát dávame za vinu druhým, ak sa nám niečo nepodarilo, ale je to hlavne náš problém. Za všetko si často môžeme sami. Ak vás zviera čudne pri srdci, to sa ozýva fakt, že máte veľa nevyriešených problémov. Riešte ich postupne a systematicky. Luna v Býkovi ovplyvňuje vnímanie nášho fyzického tela, ktoré si treba vážiť. Bolo nám požičané od našej matky Zeme, aby nosilo celého človeka i s dušou.

LEV

Čudné nevysvetliteľné zvieranie pri srdci, ktoré pociťujete pri niekom, môže byť výstrahou aj výzvou. Má vám pomôcť, aby sa nevyriešené veci dostali na povrch. Vrtochy iných ľudí vás môžu rozčuľovať a vy sa považujete za nepochopených. Venujte sa hneď za horúca riešeniu problému. Vzťahy stroskotávajú na deficite komunikácie a nie na konštruktívnych hádkach, ktorými sa často dozvieme veci, ktoré vzťah posunú dopredu.

PANNA

Ste praktické znamenie, ktoré si vie veľa vecí vysvetliť logicky. Teraz by ste mohli zabŕdnuť aj do filozofických úvah o živote a napríklad aj do mimo zmyslového vnímania. Podotýkam, že nemusí ísť všetko určitým systémom, ktorý máte zaužívaný. Na druhej strane sa vám pri poznávaní duchového sveta zíde váš zmysel pre detail. Pomáha krátke denné meditovanie a viera, že vaša intuícia je správna.

VÁHY

Dni, kedy je Luna v Býkovi, vyzerajú pre vás celkom pokojne. Po minulých skúsenostiach, ktoré neboli vždy príjemné, sa vám už nechce ísť do nových vecí. Teraz vás môžu k lepšej budúcnosti inšpirovať vaši dobrí priatelia. Zajtra už vstúpi Slnko k vám, zasvieti na vaše dobré stránky, ale i tie horšie. Pripravte sa dopredu na svoje sebaprijatie. Prečo? Niekedy má človek najväčšieho nepriateľa seba samého.

ŠKORPIÓN

Luna je pre vás nepriaznivo postavená, lebo je v opozícii k vášmu znameniu. Preto vás môžu obchádzať rôzne negatívne pocity i lákadlá. Je len na vašej slobodnej vôli, či im odoláte. Následky svojich činov si aj tak nesie skôr, či neskôr každý sám. Túlavé topánky nás zavedú do diaľav, ale my sa predsa len radi vrátime tam, odkiaľ sme vyšli. Mnohí z nás sa už presvedčili, že je doma najlepšia vara i Mara.

STRELEC

Začnite deň v nálade, ktorá presne vystihuje váš ohnivý naturel. Skúste sa venovať tvorivej činnosti. Plánujte si, čo by ste chceli dosiahnuť na poli práce, ale aj v umení a netreba zabúdať i na vaše obľúbené filozofické úvahy. Možno si urobíte aj pár poznámok alebo niečo nakreslíte. Nezabudnite na dostatok spánku, ktorý regeneruje telo i dušu. Hlavne ak vás zajtra čaká náročnejší deň, choďte spať ozaj skôr.

KOZOROŽEC

S Lunou v Býkovi by sa vám mal deň podariť, teda aspoň po emocionálnej stránke. Možno vás bude viac ako inokedy ťahať k ľuďom, s ktorými vám je príjemne a máte s nimi spoločné koníčky, túžby a viete sa spolu zabaviť. Pre mnohých je to aj rodina, do ktorej si radi pozývate svojich priateľov. Vypočujte si však názory a túžby aj ostatných členov rodiny, ktorí nemajú práve chuť sa zabávať.

VODNÁR

Nezaškodí trochu opatrnosti hlavne pri styku s vašimi spolubývajúcimi, lebo vám Mesiac žiari kvadrátom na dom domova. V rodinnom živote je dôležité nájsť si spoločnú prácu alebo niečo, čo vás bude spájať, ale nechať si pritom aj dosť voľnosti. Vy ju máte radi, ale doprajete dostatok priestoru na sebavyjadrenie aj vašim blízkym? V týchto dňoch máte dokonca tendencie žiarliť a vyťahovať staré hriechy spáchané voči vám.

RYBY

Luna je pre vás priaznivo postavená až do zajtra poobedia. Nabáda vás k práci na sebe. Vaše znamenie nemá problém s predstavivosťou. Preto sa vám môže teraz ľahko podariť vybudovať pozitívne mentálne vzorce. Dobre si rozmyslite, čo chcete v priebehu tejto jesene dosiahnuť. Následne si to predstavujte aj obrazne, ako fotku. Funguje to, len pri tom nesmiete obmedzovať a ublížiť druhému človeku, lebo by sa vám to vrátilo ako bumerang.

DNES MÁ MENINY MATÚŠ

Pôvod mena Matúš je z hebrejského Mattithjah, čo znamená dar boha Jehovu.

Muž s týmto menom je zväčša cholerik, ktorý má svoj vnútorný svet. Je sa v ňom ťažké vyznať, pretože neraz sa javí ako introvert, ale zároveň aj ako extrovert. Má v sebe mnoho tajomného. Má rýchle reakcie, je pohotový a múdry. Svoje názory sa snaží presadiť za každú cenu, veľmi ťažko ho prinútite zmeniť názor. Je veľmi zásadový, ako uvádza portál kvety.sk.

Neraz je s ním mnoho problémov, či už v detstve, alebo v puberte, či dospelosti. Nikto nie je pre neho dostatočne autoritatívny, aby ho počúval, okrem jeho rodičov. V pracovnej oblasti túži po poste šéfa, kedy by mohol nechávať realizáciu svojich snov na druhých. Mohol by ich riadiť a pritom nič nerobiť. Nerád sa prispôsobuje situáciám v ktorých nemá vodcovské právo a nemôže organizovať.

Je veľmi citlivou osobou, všetko sa ho dotýka, či už je to dobré, alebo zlé. Má sklony k majetníckosti. Svojej rodine vytvorí dokonalé zázemie, ale občas sa tam budú cítiť ako vo väzení. Mal by trochu poľaviť, aby aj jeho okolie mali pocit samostatnosti.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Osobnosť: Ten, čo nesie svet.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie