sobota, 21 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 22. SEPTEMBRA

HOROSKOP A MENINY NA 22. SEPTEMBRA

BARAN

Tento týždeň bol plný udalostí a prekvapivých zvratov. Pre vás to znamená, aby ste sa zamerali na tú oblasť života, kde to najviac škrípe. Slnko je už poobede vo Váhach, asi to budú vzťahy. Skúste ísť do prírody, trochu vás to uzemní, aby ste sa nespálili v ohni vášní. Vtedy jasne nevieme, čo vlastne konáme a kde robíme chyby. Najhoršie je, že potom to samé vyčítame partnerovi. Pripomeňme si, že zmeniť môžeme len seba, až potom nepriamo druhých, či ich vzťah k nám.

BÝK

Možno vás zastihnú pocity, že chcete byť len tak sami so sebou. Potreba vážnosti a zamyslenie sa dnes nad sebou iste pramení z veľkej hĺbky vašej duše. Poobede, kedy už bude Luna v Blížencoch, môžete rozmýšľať nad svojimi problémami a nájsť viacej riešení. Čo s tým? Nič. Počkajte! Bežné veci sa vám môžu zdať čudné. Porozprávajte sa o tom s blízkou osobou. Ak ju nemáte naporúdzi, zdôverte sa denníku.

BLÍŽENCI

Slnko vstupuje pred treťou poobede do spriaznených Váh. Môžete však pociťovať napätie a smútok nad minulými udalosťami. Záleží na vás, či ste sa z nich poučili. Vaše srdce môže teraz vnímať tie príjemné veci, ale aj tie horšie. Ak vám niekto v minulosti nastavil zrkadlo, čiže vás i skritizoval, porozmýšľajte, koľko bolo v tom pravdy. Priznajte si to aspoň pred sebou. Naštartujete si pekne celý mesiac, ktorý vám začína poobede vstupom Luny k vám.

RAK

Citlivosť vášho vodného živlu, občas zachádza do nekalej vlastnosti, ktorú voláme urážlivosť. Každé znamenie má svoje úskalia, na ktorých občas stroskotá. Nenechajte sa preto v začínajúcom období Váh nikým nahnevať. Prečkajte ho tvorivosťou a svojimi koníčkami. Zabudnete pri nich na zlosť, ktorú vám napríklad vyvolá šéf alebo iná autorita svojimi vyhrotenými požiadavkami. Berte výčitky od svojich blížnych ako skúšku vôle, či vydržíte.

LEV

Poobede, kedy bude Luna v Blížencoch, hviezdy budú priať komunikácii. Témy dnešných rozhovorov s priateľmi či známymi, budú pravdepodobne o veciach, ktoré sa týkajú nás všetkých, čiže všeobecne politika či kultúra i život vôbec. Nezachádzajte veľmi do svojho súkromia. Dajte pozor na nedobrú vlastnosť ľudí, ohováranie. Stačí v dobrej nálade len naznačiť sympatie či antipatie k niekomu. Dotyčný to môže neskoršie použiť proti vám.

PANNA

Viete čo by ste chceli a nedá sa to urobiť tak, akú máte predstavu? Ráno mohlo byť ešte celkom v pohode, vyzeralo to na poludňajší oddych a zrazu vás zavalilo kopec telefonátov a povinností? Nenechajte sa vykoľajiť, lebo vy to nakoniec aj tak zvládnete. Kávičku si s kamarátkou vypijete aj pri telefóne či mailovaní. Beztak neviete oddychovať, keď máte v hlave zoznam toho, čo ešte treba urobiť, hoci je nedeľa.

VÁHY

Zachovajte vašu zvyčajnú diplomaciu. Náročný týždeň bol teraz pre viacerých ľudí a vy ste neboli výnimkou. Priaznivý vetrík od spriatelených Blížencov, vám poskytne už poobede Luna. Hviezdy vám všeobecne teraz dávajú šancu na odstup a triezvy pohľad na skutočnosť i vnútorné hľadanie pravdy. Dobre viete, že tá je len jedna a najlepšie sa cíti nesebeckým srdcom.

ŠKORPIÓN

Ráno nevyvolávajte konflikty, nekritizujte svojich blízkych. Luna je ešte do poobedia v opozícii na vaše znamenie. Cítia to najmä tí, ktorí sa narodili koncom znamenia. To, čo nás hnevá, je vlastne naša záležitosť a nie dotyčnej osoby. Nikoho dospelého nasilu neprerobíte, iba seba, a to silnou vôľou a pohľadom na váš svetlý cieľ vpredu. Na ten sa treba zamerať, veriť si a podľa toho aj konať.

STRELEC

Pre vás platí tiež opatrnosť v prejavoch citov. Mesiac poobede vstúpi do Blížencov, čo je pre vás „na kvadrát“. Berte provokáciu iných na účet vašej osoby ako skúšku. Ak by sme išli do koreňa vecí, môže to byť len vaša vzťahovačnosť. Máte veľa koníčkov, venujte sa radšej im. Nedeľa by potom mala byť už pre vás v harmonickejšom tóne. Nezabúdajte na šport, kultúrne akcie a dostatok spánku. Na jeseň sa ho človeku akosi žiada viacej.

KOZOROŽEC

Môžete pociťovať akýsi nepokoj a zmeny nálad. Slnko vrhá napätý uhol na vaše znamenie. Ak s tým rátate, pripravíte sa na to dopredu. Zmiernite sami tlaky okolia alebo skúšky nervov, ktoré tento aspekt môže vyvolať. Skúste spomaliť a nejednať unáhlene. Pite dostatok čajov, ktoré liečia a upokojujú dýchacie cesty. Jesenné počasie veru mnohých skúša koľko vydržia! Snáď sa ale dočkáme aj babieho leta…

VODNÁR

Doma sa vám môže zdať, že vaši vstávali hore zadkom. Nenechajte sa rozčúliť ich pohľadom na svet. Planéty na oblohe spôsobujú teraz u mnohých ľudí neuvážené jednanie, nesústredenosť a preto sa robí aj viac chýb. Náladovosť je dosť poznateľná, preto radím, aby ste sa aj vy vedome uzemnili. Niekedy sa nám to podarí, ak si ozaj bosými nohami stúpneme na zem. Počas obeda to možno pôjde aj vonku, veď je ešte len prvý jesenný deň.

RYBY

Ryby sú romantickým znamením. Zajtra už bude Venuša v Škorpiónovi, čo je pre vás príjemné. Jej priaznivý dosah už možno cítia Ryby narodené na začiatku znamenia. Možno sa vám aj bude žiadať urobiť trochu poriadku vo vašich citoch. Malo by sa vám to postupne podariť triezvou komunikáciou. Venuša, hlavne jej príjemný trigón, spôsobuje schopnosť byť viac nežným a súcitným.

DNES MÁ MENINY MÓRIC

Pôvod mena pochádza z latinského Mauritius, čo znamená černoch.

„Móricko“ patrí medzi mimoriadne šarmantných a starostlivých mužov. Na prvom mieste priorít je vždy jeho rodina. Váži si ju nadovšetko. Stále musí dávať pozor, aby mali všetko po čom túžia, čo ich robí šťastnými. Má neustálu potrebu sa o nich starať a obávať. Iba keď je s mini, tak je spokojný a bez obáv, ako uvádza portál kvety.sk.

V pracovnej oblasti nebýva veľmi priebojný a odvážny. Radšej sa bude priživovať na  úspechu niekoho druhého, pretože on nedokáže niesť zodpovednosť za neúspech a problémy. Tiež ho zväčša nájdete v úzadí kolektívu. Býva skromný a nemá za potreby byť centrom pozornosti. Byť jeho kolegom a spolupracovníkom je často ťažké. Jedinou vecou ktorou on prispieva sú nápady. Za riziká, ktoré sú spojené s jeho myšlienkami vôbec nezodpovedá a odmieta niesť zodpovednosť. V rodine vystupuje ako starostlivý otec a manžel, ale v skutočnosti je to jeho manželka, ktorá je hlavou domácnosti.

Typická farba tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie