streda, 18 septembra, 2024
HomeKuriozityCelé Slovensko čakalo na Kollárove vlasy. A výsledok? Nech sa páči!

Celé Slovensko čakalo na Kollárove vlasy. A výsledok? Nech sa páči!

Polroka od transplantácie vlasov Borisa Kollára na tureckej klinike bolo polrokom nedočkavosti celého Slovenska. Predseda strany Sme rodina sa stal terčom výsmechu Andreja Danka (SNS), ktorý si kvôli nevalnému výsledku neodpustil pár sarkastických komentárov. Prognózy predsedu národniarov o tom, že ho ani jeho vlastné vlasy nechcú sa tak úplne nesplnili.

Pomaly, ale rastú…

Darček od jeho lásky, ktorá na túto transplantáciu musela šetriť asi toľko, čo na botoxové injekcie, prináša svoje plody. Hoci počiatočný Borisov optimizmus naozaj vyzeral iba tak, že to budú plody plané… Predsa sa len na jeho rozšafnej hlave, v ktorej sa mu predovšetkým odohráva nekonečná túžba po zástupoch žien, niečo uchytilo. Nebude to zrejme bujná hriva akú očakával. To ani na transplantačných klinikách nesľubujú. Teda, sľubujú.. Ale však viete… To by bolo ako Borisove sľuby o láske až za hrob. A bolo by naivné si myslieť, že osoba s tak výrazným testosterónovým darom bude patriť medzi nositeľov obdivuhodnej koruny krásy.

Doprajme mu radosť

I keď to na vysnívané návštevy barberov nevyzerá, čo to mu zastrihnúť bude treba. A určite mu to na jeho sebavedomí, ktoré mu nikdy nechýbalo, iba pridá. Veď predsa jednou z najvýraznejších osobnostných čŕt každého muža je jeho ješitnosť. Takže Boris, zo srdca Ti prajeme, nech rastú. Lebo, ako sa vraví: „Dopraj a bude Ti dopriate!“

Zdroj: www.cumil.tv

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie