štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZ domovaPeter Pellegrini je plný dojmov, radosti, no i zložitých pocitov. Zlomový okamžik...

Peter Pellegrini je plný dojmov, radosti, no i zložitých pocitov. Zlomový okamžik je tu

Novozvolený prezident Peter Pellegrini je plný neskutočných pocitov. Hlasy, ktoré mu zverila viac ako polovica voličov v ňom vyvolávajú tak radosť, ako i nesmiernu zodpovednosť.

„Dnes ma čaká najdôležitejšia chvíľa môjho doterajšieho života,“ vyjadril sa na sociálnej sieti Peter Pellegrini. „Viri vo mne obrovské množstvo pocitov – hrdosť, radosť, ale aj obrovská zodpovednosť a rešpekt. Som vďačný za nesmierne silný mandát, ktorý som vďaka dôvere vás, občanov Slovenskej republiky, v aprílových voľbách dostal.“

Novozvolený prezident Peter Pellegrini

Nový prezident to nebude mať ľahké

Jeden z najdôveryhodnejších, ak nie vôbec najdôveryhodnejší a najobľúbenejší politik v dejinách Slovenska, bude mať ťažkú úlohu. Hoci sa jeho predchodkyňa, Zuzana Čaputová veľmi nevyznamenala, získala si náklonnosť mnohých občanov, už len svojim distingvovaným vystupovaním a príjemným zjavom. Peter Pellegrini však týmito atribútmi disponuje tiež a hoci má takmer toľko nepriateľov ako priaznivcov, preberie ťažké jarmo otázky, či splní očakávania, ktoré do neho jeho voliči vložili a zlomí nedôveru a nepriazeň jeho neprajníkov.

Peter Pellegrini, skutočný prezident všetkých Slovákov

Občan, vlastenec, ctiaci si mier, svojprávnosť a suverenitu svojej krajiny, to všetko je Peter Pellegrini. Dobre to vie a vie, že svoje slová a kvality udrží a potvrdí ich aj do budúcnosti.

„Hlboko si vážim vašu dôveru a verím, že ju nesklamem,“ uviedol Peter Pellegrini. Celé Slovensko čaká a potichu kladú do neho nádeje aj tí, ktorí mu neprajú.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie