štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP NA DNES

HOROSKOP NA DNES

Dnešný deň má so sebou priniesť kopu noviniek. Niektorých potešia, iných, ako to už býva, menej. Chcete vedieť, čo streda so sebou podľa astrológov prináša? Nech sa páči, tu sa to dozviete.

Baran

Najtvrdohlavejšie z tvrdohlavých znamení sa bude dnes cítiť, prinajlepšom, neisto. Môže sa dopustiť roztržitostí. Baranom sa môže zdať, že im čas uniká ako piesok medzi prstami. Komu napokon v tejto pobláznenej dobe nie? Čakajte preto, že budete na pokraji kolapsu.

Býk

Tiež jedno zo znamení, ktoré si nedá a nedá povedať. Dnešok však môže býk očakávať podporu a pozornosť svojho okolia. Ak chce byť v riešení svojich problémov úspešný, musí sa býk presne vyjadriť a dostane sa mu pomoci. Preto spolupracujte so svojím okolím.

Blíženci

Premenliví Blíženci sa budú snažiť niečo sami zmeniť. Nepôjde o revolúciu, vnútorne nie sú konfliktnými. Svojmu okoliu preukážu potrebu osobného rastu a vymanenia sa z principiálnych obmedzení. Tým si okolie, ako vždy, získajú.

Rak

Rak, tak zaťažený na svoje súkromie, by mal tento životný faktor analyzovať. Nie všetko, čo v nedávnej minulosti zažil, si musí brať k srdcu. Vypustite skrátka niečo zo svojho spektra pozornosti. Kašlite na nezmysly a nerobte si z nich hlavu.

Lev

Silný lev preukáže svoju slabú stránku. Dnes sa bude cítiť melancholicky a skrúšene? Prečo? Sám nevie. Okolie možno na leva bude robiť zbytočný nátlak, čo mu určite nepomôže. Nenechajte sa nasrdiť, zbytočne by ste cerili svoje silné zuby.

Panna

Pannám sa dnes dostane sebaistoty. Vplyv na ňu budú mať záležitosti, ktoré nijako zvlášť neovplyvnil. Nič extra ťažké pannám nepríde do cesty, čo podporí i fakt, že dokážete ostatným, že ste silní a samostatní a nemožno vás ignorovať. Napokon, vaše reči nie je len tak niečo, čo sa dá označiť „bľabotanie do vetra“.

Váhy

Váhavé Váhy budú dnes oplývať svojím charakteristickým problémom. Budú mať dilemu. Preto pozor, dobre zvážte svoj výber. Ovplyvní dianie vo vašej budúcnosti. Pštrosia taktika sa nevyplatí. Konajte zodpovedne a dokážte ostatným, že ste zatvorili dvere za minulosťou a práve ste vykročili do ďalšej etapy svojho bytia.

Škorpión

Vášnivý Škorpión je schopný rýchlo sa popasovať s problémami v práci. No akonáhle si bude myslieť, že je všetko vybavené, naložia mu na bedrá ďalšie jarmo. Hlavne kľud, máte na to, aby ste si s ním poradili.

Strelec

Cholerickí Strelci  sa budú dnes cítiť unavene. Doľahne na vás veľa starostí a budete si tento stav zdôvodňovať akousi malou paranojou, pretože z neho budete obviňovať okolie. Je možné, že sa budete cítiť zradený tými, ktorých ste považovali za priateľov. Netreba sa ale vzrušovať, s horúcou hlavou ujdete realite a na príčinu svojich problémov nevyzrejete.

Kozorožec

Väčšinou pohodový a nekonfliktný Kozorožec bude dnes cítiť úzkosť. Tieto negatívne pocity budú prichádzať akoby odnikiaľ a znepríjemnia vám koncentráciu na dôležité veci. Ale nebojte sa, k večeru vaše starosti ustanú. Netreba preto nikoho podozrievať. Nezabudnite, nie ste jediný, kto sa necíti „komfortne“.

Vodnár

Silný Vodnár dnes bude kašľať na svoje okolie. Aj na to najbližšie. To, čo je dôležité pre Vodnára, totiž nemá váhu pre ostatných. Netreba však pre to nikoho súdiť. A už vôbec nie tých, ktorí vás majú radiť. Nič im preto nevnucujte.

Ryby

Precitlivené ryby majú vždy chuť pomáhať ostatným. Preto sa pokúsia osamoteným nájsť svoju druhú polovicu, blízke srdce. Ušľachtilá pomoc sa prejaví srdečnou vďakou. Nič sa tým nepokazí, napokon Ryby sú dobrým psychológom a vedia, kto ku komu, takpovediac, sadne.

Zdroj: Vášeň v Tebe

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie