štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop na dnes

Horoskop na dnes

Baran

Baran by sa mal odhodlať rázne vykročiť a nezastaviť pred nikým a ničím. Nie je čas na dezerciu. Treba sa chopiť činu. Svojou vitalitou, ak je v sebe nájdete, šokujete svoje okolie.

Býk

Na býkov sa dnes vitalita rozhodne nelepí a budú sa chovať opatrne. Treba dvakrát merať a raz strihať. Všetko si dobre premyslieť. Konanie bez rozvahy a premyslenosti dnes nemá úspech.

Blíženci

Ak máte podozrenie, že sa vás niekto snaží podraziť, no usmieva sa na vás ako slniečko na hnoji, je vaša intuícia správna. Takých ľudí od seba čo najrýchlejšie odožeňte. A rovnako ako býci, zvažujte každý váš krok do budúcna.

Rak

Raci by dnes mohli zabudnúť na problém, ktorý bol pre nich doteraz veľkou prekážkou. Niektoré problémy jednoducho zmiznú samé od seba. Získate pokoj v duši a nájdete viac síl na realizáciu svojich snov a vášní.

Lev

Dnes je i u Leva deň rozvážnosti. Všetko treba najprv premyslieť, zanalyzovať a vypočuť si rady SKUTOČNÝCH priateľov. Večer sa bude treba dať „do pohodičky“. Skúste futbal a držte našim. Ak sa totiž cítite unavený, asi ste zo seba nevydal to najlepšie.

Panna

Čo je to so všetkými? Sú unavení? To isté sa totiž týka Panny. Budú túžiť po dovolenke, no ešte treba počkať. Sú tu záležitosti, ktoré ich „uzemnia“ a budú sa musieť chopiť činu.

Váhy

Ak vás, Váhy, prekvapilo niečo neočakávané, nečudujte sa. Našťastie máte pri sebe niekoho, kto vás vytiahne, povedzme, zo šlamastiky. Pravdepodobne budete môcť čakať pomocnú ruku zo strany rodiny. Sú vašou krvou, skúste sa na nich spoľahnúť.

Škorpión

Vášnivý Škorpión bude dnes jedovatý ešte viac, ako inokedy. Čo však za týmto stavom stojí, nebude sám vedieť. Treba preto svoj bodec schovať a skryť sa do ulity. Ak môžete, nevystrčte nos z domu

Strelec

Ľahké to dnes nemusia mať ani Strelci. Tento deň nebude z tých, ktoré sa začínajú ružovo. Práca vám veľa radosti neprinesie. Akurát tak povinností. Treba byť preto obozretný a prácu neodfláknuť.

Kozorožec

Tak ako Strelci by aj Kozorožci mali byť opatrní. Ak budú vypisovať dôležité papiere, treba sa na ne pozrieť do posledného písmena. Ak máte po ruke nejakého Blíženca, požiadajte ho o pomoc

Vodnár

Vodnár bude mať dnes plné zuby výmyslov svojho partnera. Môže dôjsť dokonca k rozopriam kvôli odlišnostiam v názore. Všetko sa však napokon vyrieši k obojstrannej spokojnosti. Tí Vodnári, čo sú zatiaľ sami, môžu stretnúť zaujímavú osobu, zohrávajúcu v ich budúcnosti dôležitú úlohu.

Ryby

Treba dnes Rybám priať veľa šťastia? Asi nie, pretože im ho nadelili hviezdy. Melancholické Ryby by preto mali využiť každý moment takéhoto zvláštneho stavu. Mali by staviť na spontánnosť a intuíciu. Skúste lotériu či nejakú súťaž. Alebo stavte na športový výsledok na Majstrovstvách Európy vo futbale.

Meniny má dnes Valéria – jej meno má rímsky pôvod a znamená „zdravý“.

Valéria je žena, ktorá má v sebe veľkú príťažlivosť, často si ani neuvedomuje, ako vplýva na svoje okolie. V jej živote ide nejaký čas všetko ľahko, bez námahy získava priateľov, postup v práci, alebo študijné výsledky. No stačí malá nepozornosť a už je všetko inak. Jej budúcnosť býva dosť často zahmlená a neistá, pretože má v sebe mnoho bijúcich sa síl, ktoré ju vedú k často unáhleným záverom. Pretože ľahko získava pozornosť iných, považuje sa za niečo viac a nedokáže porozumieť potrebám iných. Takto sa vlastne stavia mimo dianie a tu aj pramenia jej problémy. V láske dlho potrvá, kým bude spokojná, pretože väčšinou sklame očakávania svojho partnera, ktorý si o nej vybáji idealistickú predstavu a potom sa postupne presviedča o jej nepravdivosti. Valiky by sa mali snažiť čím viac žiť medzi ľuďmi a vedome sa učiť počúvať iných, tak sa vyhnú všetkému zlému, čo by sa im neskôr určite prihodilo. Ak nájde toho pravého, tak mu bude vernou, milujúcou partnerkou a ešte lepšou matkou, ako uvádza portál kvety.sk.

Zdroj: vasenvtebe.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie