štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHoroskop a meniny na dnes

Horoskop a meniny na dnes

Baran

Dnes je príhodný deň na to, aby ste dokončili už skôr začaté veci. Môžete sa cítiť obmedzený vo svojich emóciách a neschopný nadviazať hlbšie vzťahy, ale nerobte si s tým starosti. Pokiaľ sa necítite na to, zapojiť sa do hlbšej konverzácie, nenúťte sa do toho. Sústreďte sa na úlohy, ktoré potrebujete urobiť osobne a na profesionálnej úrovni.

Býk

Dnešný deň je vhodný na to, vniesť poriadok do vášho života. Nedávno ste si uvedomili, že je zbytočné podnikať vo veciach akékoľvek kroky, pokiaľ ste zmätený. Pochopili ste, že najlepší spôsob, ako sa vymaniť z tohto stavu, je starať sa o seba samého: správne jesť, viac spať alebo ísť na dovolenku. Vaša myseľ dnes bude dostatočne odpočinutá na to, aby sa zaoberala problémami, ktoré vám prídu do cesty.

Blíženci

Dnes, viac ako inokedy, budete túžiť po úniku z denného kolobehu. Bažíte po nových atrakciách, zvukoch, tvárach a miestach. I tak ste si dobre vedomý, že vaše túžby musíte oklamať kvôli profesijným a domácim povinnostiam. Nie je to vždy ľahké, ale mali by ste svojej predstavivosti navrhnúť spôsob, ako priateľsky vyriešiť váš rozpor.

Rak

Vaše biorytmy dnes môžu byť ľahko spomalené. Preto dnes netúžite po spoločnosti. Radšej ponoríte svoj nos do vlastných projektov, než by ste si vyšli von za zábavou. To je v poriadku, ale uvedomte si, že nie ste samotársky typ, takže môžete čoskoro začať postrádať milé komplimenty, ktoré obvykle dostávate. A to môže spôsobiť divy s vašou náladou!

Lev

Toto je jeden z tých dní, keď sa vám vyplatí byť sám sebou a na nič sa nehrať. Nepokúšajte sa prispôsobovať svoju osobnosť situáciám, v ktorých sa ocitáte. V skupine bývate prirodzene jej hnacím motorom. Váš nezaujatý, nestranný a zasvätený pohľad na vec dnes bude dôležitý a prínosný v rámci denného diania. Ľudia vás dnes budú radi počúvať, tak vystupujte sebavedomo. Ste predsa Lev.

Panna

Predstavujú pre vás cudzie krajiny nové príležitosti? To je otázka, na ktorú si budete musieť čoskoro odpovedať. Môže to byť pravda, alebo tiež púhopúha ilúzia, ktorá vám poskytuje zjednodušené vysvetlenie pre neuspokojenie, ktoré práve pociťujete vo svojom profesijnom živote. Zamyslite sa nad tým, pretože na tom závisia niektoré vaše dôležité rozhodnutia, ktoré budete musieť čoskoro učiniť. Ale nie ste tu jediný, na ktorého padá všetka zodpovednosť.

Váhy

Uvažujete nad odletom vo vzdialenejšej destinácie, hoci len na pár dní? Znalosti sú pre vás dôležité a ste neukojiteľne zvedavý. Dnes je deň, keď váš priateľ alebo životný partner príde s novinkami, ktoré vo vás zapália iskru zvedavosti, pravdepodobne pôjde o niečo týkajúce sa astrológie alebo mágie. Bude vás to baviť.

Škorpión

Vaše srdce a emócie sú na rovnakej vlne. Možno by ste ale boli radšej, aby tomu tak nebolo. Je to možno preto, že nostalgicky spomínate na udalosti zo svojej minulosti. Čo sa zdalo byť kedysi šťastnou zhodou okolností, vo vás dnes vyvolá bolestivé pocity. Zamerajte sa na prítomnosť a minulosť hoďte za hlavu.

Strelec

Pokiaľ dnes máte v pláne cestovať, pripravte sa na to, že vás môžu stretnúť nepredvídateľné problémy. Môžu sa vyskytnúť zmeny v letových poriadkoch, oneskorenia, autonehody alebo hustá prevádzka na diaľnici. Odložiť cestu sa bude zdať ako najlepší nápad dnešného dňa. Problémy s dopravou vás môžu vystresovať natoľko, že vám bude trvať celý deň, než sa dostatočne ukľudníte. S vašou výbušnou povahou je to beztak dosť zložité. Dnes máte príležitosť zostať doma a čítať si, najlepšie o vede alebo o metafyzických subjektoch.

Kozorožec

Dnes použite dostupné elektronické zariadenia a prístroje k uľahčeniu vášho života. Prečo strácať čas krájaním zeleniny ručne, keď môžete využiť kuchynský robot? Uvedomte si, že je to najlepší možný spôsob, ako vyriešiť akúkoľvek úlohu. Ak sa vám zdá niečo príliš zložité, opýtajte sa kolegov, akým najrýchlejším a najefektívnejším spôsobom môžete problém vyriešiť. Výmena informácií bude dnes vo vašom živote hrať dôležitú úlohu.

Vodnár

Prevládajúca nálada dnešného dňa bude zmesou konfliktných energií, ktoré vám môžu spôsobiť stres. Nemôžete to ale nijako ovplyvniť. V skutočnosti, ak sa dnes niekomu bude dariť, ste to práve vy. Využite agresivitu, ktorá vás dnes ovláda a jednajte odvážne voči objektu vašej túžby. Uistite sa, že medzi vami a vašimi blízkymi panuje harmónia a je postarané o potreby vašich blízkych.

Ryby

Dnes sa budete cítiť ako v siedmom nebi. S nastávajúcim večerom sa vám veci budú zdať príliš komplikované a budú vás vytrhávať z vášho pohodlia. Ľudia budú mať plné zuby vašich ohováračiek, tak ich dnes hoďte za hlavu. Zamerajte sa na plánovanie budúcich dní. Možno tiež budete chcieť z vášho dosiaľ len nezáväzného románika urobiť záväzný vzťah a vyjadriť skutočnú náklonnosť k vášmu partnerovi.

Dnes má meniny Tadeáš. Vskutku nezvyklé meno v našich končinách

Pôvod mena z hebrejského Taddai, čo znamená šikovný, rozumný.

No aj keď k sebe priťahuje veľké udalosti, možnosti a úspech, máloktorý Tadeáš dokáže zúročiť svoje nadanie. Títo muži sú zaujímaví, šarmantní a veselí spoločníci, no z ničoho si nerobia ťažkú hlavu dlhý čas. Vedia sa vášnivo zamilovať, ale aj zabudnúť na svoje sľuby, ak sa im to práve hodí. Často krát by najradšej všetko nechal „plávať“ a on by si šiel užívať výhody života. Nie je na neho veľké spoľahnutie, on pred problémami sa zvyčajne uťahuje do svojej ulity, alebo sa ukryje za niekoho druhého. Práve vo vypätých situáciách je možné bližšie spoznať tohto muža. Keby si mohol vysloviť jedno prianie a splnilo by sa mu, tak by to bolo, aby nemusel v živote pracovať, ale mal by sa pritom ako kráľ. Celoživotným cieľom tohto muža je si nájsť teplé miestečko, kde by mohol niekoho riadiť, no sám by nemusel robiť nič. V súkromnom živote si volí skôr partnerku, ktorá by všetko stíhala robiť sama a tiež, ktorá by mu tolerovala jeho nič nerobenie. Ale asi takúto ženu veľmi ťažko stretne. Tak buď ostane sám, alebo bude pracovať. Je to už len na ňom, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie