štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Ak si nedáte pozor na energiu, s ktorou dnes narábate, všetko sa vám vráti a udrie vás do tváre. Ostatní ľudia sú pravdepodobne rovnako tvrdohlaví ako vy, preto dnes postupujte opatrne. Čím viac sa budete snažiť ostatných ovládať a manipulovať s nimi, tým väčšie trenice sa budú tvoriť. Veci sa vám môžu vymknúť spod kontroly. Osvojte si priateľské správanie a nesnažte sa brať veci príliš vážne.

BÝK

Vneste do svojich pocitov stabilitu. Máte tendenciu ísť do extrémov, hojdať sa do neuveriteľných výšok a potom padať do hlbokých priepastí. Doprajte svojmu nervovému systému oddych a upokojte sa. Choďte na prechádzku do lesa (ak nie je zatopený). Uistite sa, že všetky vaše aktivity sú rozumné a dobre naplánované. Uistite sa, že máte svoje emócie pod kontrolou skôr, ako prídete do kontaktu s ľuďmi.

BLÍŽENCI

Počas dňa pôjde všetko oveľa ľahšie a vy budete mať veci viac pod kontrolou. S blížiacimi sa večernými hodinami nahradia povrchné ľudské postoje a zbytočné reči skutočné a zmysluplné rozhovory. Dnes večer sa vám bude veľmi ľahko dariť preniknúť k podstate veci a budete úprimní a skutoční vo svojich emóciách. Posúďte svoje pocity z praktického hľadiska.

RAK

Dnes vás čaká deň plný rozporov. Budete skákať z jednej veci na druhú. Akosi sa vám nič nebude hodiť, a tak znásobíte svoje úsilie. Snažte sa byť aktívni v situácii, ktorá nastane, na rozdiel od tej, v ktorej ste už boli. Môžete doslova naraziť na dobrú príležitosť, ale môžete ju aj úplne premárniť, ak nebudete dostatočne rýchlo reagovať.

LEV

Okolnosti daného dňa môžu vyústiť do chúlostivej situácie. Môžete sa ocitnúť medzi dvoma mlynskými kameňmi. Otázka, či začať vojnu, alebo sa pokúsiť o mier bez toho, aby ste mali stanovené východisko, vás rozptyľuje. Na jednej strane by ste chceli veci urovnať pomocou rozumného správania. Na druhej strane sa vaše skryté ja nevie dočkať, kedy začne jadrová vojna.

PANNA

Dnes pre vás môže byť ťažké splniť úlohy, ktoré ste dostali. Nezhody s ostatnými členmi domácnosti vo vás môžu vyvolať pocit, že sú všetci proti vám. Ale nie je to tak. Snažte sa byť objektívni a premýšľajte aj o iných možných uhloch pohľadu a nesnažte sa z toho urobiť boj. Zachovajte pokoj, zhlboka dýchajte a snažte sa komunikovať s ostatnými. Výsledky sa môžu ukázať ako príjemne prekvapujúce.

VÁHY

Dnes pro vás může být obtížné splnit úkoly, které jste dostali. Neshody s ostatními členy domácnosti ve vás mohou vyvolat pocit, že jsou všichni proti vám. Ale není tomu tak. Snažte se být objektivní a přemýšlejte o jiných možných úhlech pohledu a nesnažte se z toho udělat boj. Zachovejte klid, zhluboka dýchejte a snažte se s ostatními komunikovat. Výsledky se mohou ukázat jako příjemně překvapivé.

ŠKORPIÓN

Budete sa cítiť ako v novom svete plnom nádeje. Ľudia, ktorých stretnete, budú srdeční a starostliví a budúcnosť sa vám bude zdať ako príjemné a príťažlivé miesto pre život. Inými slovami, je to ako rozprávkový sen a budík vás čoskoro zobudí. Pravda, tento skvelý pocit nebude trvať dlho, preto využite tento deň naplno. Aj realita môže byť niekedy sladká.

STRELEC

Toto by mohol byť jeden z týchto dní. Keď sa cítite úplne sami, aj keď máte okolo seba stovky ľudí. Ale zdá sa, že nikto z nich vášmu pohľadu nerozumie. Vaša neuveriteľná vnímavosť a emocionalita vás zaraďuje do kategórie „som na to sám“. Nenechajte sa vylúčiť zo skupiny. Oslovte ostatných, neodstrkujte ich. Máte s nimi viac spoločného, než si myslíte.

KOZOROŽEC

Flexibilita je dnes dôležitá. Zvoľte uvoľnený a bezstarostný prístup. Snaha presadiť svoje nápady za každú cenu nie je najlepšou stratégiou. Tieto vaše presadzujúce sa vízie nakoniec mnohé z nich zmaria. Zachovajte si otvorenú myseľ a buďte citliví na názory a nápady iných. Máte na dosah ruky veľkú moc. Bola by škoda premárniť ju tým, že neuvidíte všetky možnosti, ktoré sa vám ponúkajú.

VODNÁR

Vaše ambície a vôľa uspieť sa dnes môžu dostať do rozporu s vašimi pocitmi. Možno ste pracovali tak intenzívne, že ste nemali dostatok času na svoju rodinu a priateľa – a chýbali ste im. Najmä na deti myslíte príliš často. Možno pochybujete o svojej schopnosti splniť všetko, za čo ste zodpovední. Pri premýšľaní o situácii buďte objektívna, nenechajte sa premôcť svojimi pocitmi.

RYBY

Dnes sa vám môže zdať ťažké vyrovnať sa so svojimi pocitmi, najmä neskôr večer. Zvážte, či by nebolo vhodnejšie zvoliť racionálny prístup namiesto emocionálneho. Vaše pocity môžu spôsobiť, že sa vaša nálada bude prudko meniť, od jedného konca spektra k druhému. To, čo práve teraz, najmä dnes večer, potrebujete, je rovnováha. Utiahnite všetky voľné konce a nastolte väčšiu rovnováhu.

DNES MÁ MENINY PETER

Pôvod mena z gréckeho Petros, čo znamená pevný ako skala.

Peter je mužom, ktorý potrebuje slobodu a nezávislosť, uvádza portál kvety.sk. Je mimoriadne húževnatý, preto to rodičia s ním v detstve nemávajú ľahké. Pri každej zo svojich úloh, najradšej začína od nuly, plánuje a prehodnocuje. Ak niečomu nerozumie, rád si nechá poradiť, ba dokonca ak sa mu to zdá ako dobrý nápad, tak aj svoje plány dokáže hneď zmeniť a prehodnotiť. V osobnom živote naopak má rád stabilitu a svoje zázemie, ktoré nechce meniť, pretože v tejto oblasti sa nedokáže prispôsobovať. Neraz sa púšťajú do niekoľkých vecí naraz a postupom času na ne dokážu zabudnúť. Majú problémy so stanovaním si priorít a to úzko súvisí s ich nedisciplinovanosťou. Ako deti bývajú zväčša zvedaví, nepozorní, rojčiví, aj keď im učenie nerobí problémy, tak aj napriek tomu mávajú zlé známky, pretože sú leniví.

 Svoje pracovné miesto si skôr hľadajú tam, kde by nemuseli manuálne pracovať a najlepšie by bolo keby za ničnerobenie boli platovo ohodnotení. Najčastejšie však uspejú ako herci, alebo novinári. V citovej oblasti túžia po tom, aby im partnerka dennodenne dokazovala a prejavovala lásku a nehu. Ak jej nebudú mať dostatok, tak si ju začnú vyžadovať v inom náručí.

 Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie