štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeZo zahraničiaRusofóbi majú veľký problém. Odev speváčky Adele

Rusofóbi majú veľký problém. Odev speváčky Adele

16. júna speváčka Adele koncertovala v Las Vegas. „Obliekla sa“ v Módnom dome Valentina Judaškina a to podľa niektorých fanúšikov nemala robiť. Neuveríte, kvôli čomu sa do nej pustili na Instagrame! Proukrajinská rusofóbia začína mať totalitné črty a po športe atakuje všetky oblasti života, vrátane umenia či kultúry.

Róba, ktorú mala Adele na koncerte na sebe, bola módnym domom ušitá priamo pre ňu. Mnohí fanúšikovia sú z toho pobúrení a obviňujú ju z toho, že si obliekla „krvavé šaty“. Iní ju, aj logickými argumentami bránia. Kto bol ten návrhár, ktorý tak rozčeril hladinu?

Pobúrení

„Ruský návrhár? Adele, si jedna z najväčších speváčok, ale chápeš, čo podporuješ, keď nosíš tieto šaty?,” pýta sa jeden z komentujúcich

Adele, si tak blízko k tomu, aby si sa stala najväčším sklamaním celého môjho života!
Prosím, konaj a verejne sa ospravedlň za túto situáciu. Inak sa veľa Ukrajincov nezúčastní tvojho koncertu v Mníchove!,“ varuje speváčku ďalší.

„Namiesto toho, aby ste mali na sebe niečo nádherné, rozhodli ste sa nosiť oblečenie vyrobené z krvi,“ obviňuje speváčku ďalší.

Adele na koncerte v Las Vegas / Zdroj: Instagram Adele

Sem-tam aj podpora

„V týchto šatách si veľmi krásna a nikoho nepočúvaj…s láskou z Ruska,“ môžete si prečítať pod príspevkom.

„Kontrola faktov ukazuje: Ruská armáda nenosí a nikdy nenosila uniformu navrhnutú Yudashkinom. Na jeho návrhu sa podieľal v rokoch 2008-2010, dávno pred vojnou, no jeho projekt nebol prijatý. Preto tvrdenie, že „ruská armáda nosí Judaškinovu uniformu“ je nepravdivé. Tvrdenie, že Adele tým, že nosí šaty od ruského návrhára, podporuje niekoho zabiť, je tiež nezmysel,“ vniesol trošku faktov medzi vášne ďalší.

„Toto sú len šaty a neznamená to, že podporuje vojnu, na oboch stranách sú dobrí ľudia, ktorí trpia kvôli zlým ľuďom,“ komentuje ďalší.

Kto bol Valentin Judaškin

Valentin Judaškin (1963-2023) sa dostal do povedomia v 80. rokoch minulého storočia, keď obliekal Raisu Gorbačovovú. Je prvým postsovietskym návrhára, ktorý priniesol súčasný ruský vzhľad do medzinárodného módneho sveta Haute Coutoure.

Valentin Judaškin / Zdroj: Kremlin.ru
Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie