štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Nedovoľte necitlivým ľuďom, aby dnes určovali vašu náladu. Ste zodpovední za svoj duševný stav a mali by ste sa dostať do bodu, keď budete mať vždy plnú kontrolu nad tým, ako sa cítite. Ak sa vám niečo nedarí, nechajte to tak. Nemôžete preraziť stenu hlavou.

BÝK

Hádka o peniaze by dnes mohla narušiť vaše priateľské vzťahy. Niekto pravdepodobne nesplácal pôžičku a vy zúfalo potrebujete peniaze. Alebo váš spolubývajúci nie je schopný platiť svoju časť nájomného. Nenechajte sa zatiahnuť do hádky ani sa navzájom neobviňujte. Pokúste sa s priateľom nájsť spôsob, ktorý bude vyhovovať vám obom. Peniaze nestojí za to, aby ste si kvôli nim zničili priateľstvo a zanechali dieru vo svojom živote.

BLÍŽENCI

Hneď ráno si urobte poriadok vo svojich záležitostiach, pretože s pribúdajúcim dňom vám bude dochádzať energia. Ľudia vás vyvedú z rovnováhy svojimi bláznivými nápadmi a rýchlymi rečami. Skôr ako vykročíte k svojim cieľom, musíte sa uistiť, že stojíte nohami pevne na zemi. Vyvážte svoje emócie, aby ste nemuseli zaťažovať ostatných svojou frustráciou. Sústreďte sa na svoje ciele.

RAK

Ak sa cítite unavení a podráždení, verte, že je to normálne. Možno máte za sebou niekoľko náročných mesiacov. Chcete pokračovať v rovnakom rytme? Dávajte si pozor, aby vás vaša ctižiadostivosť nedohnala k psychickému vyčerpaniu. Ak sa nebudete cítiť dobre, budete sa cítiť ešte viac frustrovaní. Buďte preto rozumní a dbajte na svoje vlastné potreby.

LEV

Dnes sa vám bude ťažko pracovať. Je pravdepodobné, že ste uviazli na polceste medzi svojou mysľou a srdcom. Nedovoľte, aby napätie medzi nimi narastalo. Najdôležitejšie pre vás dnes bude, aby ste sa uvoľnili. Venujte sa jednej záležitosti pekne po poriadku a vždy ju dokončite skôr, ako začnete ďalšiu. Ak budete riešiť viacero záležitostí naraz, môžete sa cítiť prepracovaní.

PANNA

Zdá sa, že vedci žijú mimo sveta nás ostatných a mimo udalostí každodenného života, pretože sú veľmi zaujatí inými skutočnosťami. Je to veľmi podobné vášmu vesmíru. Keby ste boli vedcom, niekedy by ste robili to, čo oni – paralely, ako tí učenci, ktorí analogicky aplikovali svoje vedecké úvahy na vznik udalostí. Ukážte nám svoje teórie.

VÁHY

Dnes panuje obmedzujúca a prízemná nálada, ktorá vás môže vyčerpávať. Trik, ako využiť túto energiu vo svoj prospech, spočíva v tom, že si svoj herný plán zorganizujete podľa svojej nálady. Postarajte sa o všedné povinnosti a drobné prekážky. Vytvorte si realistické plány s cieľmi dosiahnuteľnými v krátkom čase. Zalievajte svoje kvety. Venujte sa veciam, ktoré si vyžadujú disciplínu.

ŠKORPIÓN

Máte silnú duchovnú víziu. Niektorí ľudia môžu povedať, že ste prorok, ale jediným vaším darom je kombinácia tvorivosti a intuície. Môžete ich využiť vo svoj prospech a v skutočnosti to aj robíte. Ste známi svojimi dobrými radami. Dnes vás však niečo brzdí. Ľudia pozorne počúvajú, čo máte na srdci. Ak ostatným poradíte nejaké bláznivé veci, budú vás počúvať!

STRELEC

Dnes si radšej zahryznite do jazyka. Netreba okolo seba pľuť síru. Pochopíte, že s citlivejším prístupom k veciam sa dostanete ďalej v dosahovaní svojich cieľov. Dnes môžete byť náladoví a emócie z vás budú doslova sršať. Snažte sa udržať svoje pocity na uzde namiesto toho, aby ste nimi zbytočne plytvali. Možno sa vám snažia naznačiť niečo dôležité.

KOZOROŽEC

Pracovali ste mimoriadne tvrdo. Dnes je vhodný deň na načerpanie nových síl. Zdá sa, že každý chce mať z vás kúsok. Možno ste sa dostali do bodu, keď už nemáte čo dať. Mohli by ste rovno povedať dosť. Ak je to možné, vypnite si telefón a venujte trochu času sami sebe. Spite, meditujte, choďte na prechádzku a čoskoro sa vám to zíde.

VODNÁR

Párty začnite skoro ráno. Budete behať od úlohy k úlohe, ale to je v poriadku. Máte schopnosť multitaskingu, vďaka čomu dokážete vyriešiť veľa vecí a udržiavať ich nekomplikované. S postupujúcim dňom vás však zahalí rubáš, ktorý vám zhorší náladu. Možno sa vám bude ťažšie komunikovať s ostatnými v porovnaní s tým, aké ľahké to pre vás bolo ráno.

RYBY

Problém s vaším domom – vodovod, elektrina, telefóny – možno bude potrebné zavolať odborníkov. Môže sa to zdať mierne nepríjemné, pretože cudzí ľudia budú celý deň plaziť po vašom dome a vy budete musieť zostať doma, alebo vaši rodinní príslušníci, ak si budete musieť niečo vybaviť. Nerozširujte svoju frustráciu do okolia. Zajtra sa to všetko skončí.

DNES MÁ MENINY DIANA

Meno je rímskeho pôvodu.

Žena, ktorá si svojou láskavosťou získa nie jedno „kamenné“ srdce. Dobrosrdečnosťou sa usiluje, aby sa každý cítil dobre, spokojne a šťastne. No ona sama býva hlboko v srdci smutná a nešťastná. Jej obavy z budúcnosti a krutosť ju dokážu trápiť dlhé mesiace. Toto svoje trápenie skrýva pod maskou, pretože nechce svojich blízkych zaťažovať. Možno aj táto jej neúprimnosť býva dôvodom, prečo jej priateľstvá nemajú dlhodobejšie trvanie, ako uvádza portál kvety.sk.

Na svojho partnera má vysoké nároky. Ako matka býva precitlivela a svoje dieťa nenechá nikdy bez dozoru. Je pod neustálym tlakom a preto jej psychika je zväčša narušená. Mala by sa naučiť oddychovať, dôverovať svojmu partnerovi, oceniť dobrý vtip a aj kritiku prijať bez tragických koncov.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie