štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Dnes si budete veľmi dobre rozumieť s ostatnými a vaša spoločná komunikácia ukáže, že ste dosť cenní. Môžete sa ocitnúť v pozícii rozhodcu, jednoducho preto, že máte nezaujatý pohľad na hádky, ktoré ľudia potrebujú vyriešiť. Aktívne sa zapájajte do života druhých a uvidíte, ako vaša veľkorysosť prospeje vášmu životu.

BÝK

Keď sa dnes pokúsite vyjadriť svoje názory, môžete mať pocit, že vám niekto hádže pod nohy polená. Ako dieťa na pláži sa nemáte ako brániť. Využite jeden zo svojich najväčších darov – silu mysle – na boj proti nepriateľskej sile. Vaša schopnosť prekabátiť druhých bude vašou najsilnejšou zbraňou.

BLÍŽENCI

Budete sa cítiť povznesene, dovoľte si dnes oddávať sa svojim najväčším fantáziám. Doprajte si na chvíľu oddych od reality. Nechajte svoje vnútorné dieťa hrať sa. Užívajte si svoje vyššie sebavedomie, ktoré môžete využiť na cieľavedomé ovplyvňovanie ľudí. Dávajte si však pozor na každého, kto vás požiada o veľký záväzok. Možno nie sú na rovnakej vlnovej dĺžke ako vy.

RAK

Dnes očakávajte výbušnú reakciu. Nikto nebude taký odvážny, aby vám odporoval alebo naznačoval, že ste svoje nápady zobrali niekomu inému. Je dosť možné, že sa poriadne nahneváte. Skôr ako poviete niečo, čo neskôr oľutujete, radšej si svoje myšlienky napíšte na papier. A ak cítite potrebu hovoriť, urobte to pred publikom.

LEV

Vaším dnešným mottom je sebaovládanie. Iné neetické správanie by mohlo vyvolať dávno skrytý hnev, ktorý by mohol spôsobiť, že zodpovedným osobám zasadíte ranu. Tým však nič nevyriešite. Najlepším spôsobom, ako tieto emocionálne výbuchy vyriešiť, je úprimná komunikácia, ktorá by sa však tentoraz mohla zmeniť na hádku. Skôr než niečo poviete, skúste počítať do desať. Funguje to!

PANNA

Zistíte, že vaše pocity dnes podporujú dobrodruha vo vás. Tieto časti vašej duše pracujú v harmónii, aby vám pomohli posunúť vaše hranice ďalej. Preniknite do nových oblastí, a keď niečomu nerozumiete, pýtajte sa. Len tak sa môžete učiť, rozvíjať a duševne i emocionálne rásť. To, že už nechodíte do školy, neznamená, že sa prestávate učiť.

VÁHY

Bez ohľadu na to, čo dnes robíte, bavte sa. Pískajte. Zapnite stereo na plnú hlasitosť a tancujte v kuchyni pri varení večere. Nech už sa vám zdá zábavné čokoľvek, pamätajte na to, keď budete riešiť vážne úlohy. Za svoj postoj ste zodpovední vy, preto nikoho neobviňujte z toho, že vám pokazil náladu. Bavte sa.

ŠKORPIÓN

Dnes je jeden z tých dní, keď máte úspech na dosah. Zistíte, čo hľadáte, a je len na vás, či urobíte prvý krok a pôjdete za tým. Viac ako kedykoľvek predtým hľadáte definitívnu odpoveď na svoje sofistikované a skúmavé otázky. Nedajte svojej zvedavej mysli pokoj, kým nenájdete odpoveď, ktorá uzavrie kruh otázok.

STRELEC

Zistíte, že dnes prekypujete tvorivosťou a môžete túto silu využiť vo svoj prospech. Dnes je miesto a čas na všetko a je čas spolupracovať so svojím vyšším ja, aby ste v sebe prebudili umelca. Neváhajte využiť svoju tvorivú silu, ktorá vo vás drieme.

KOZOROŽEC

Dnes je vhodný čas pozrieť sa inde. Môžete to urobiť ako maliar, ktorý už príliš dlho pracuje na svojom obraze a ustúpi od plátna. Potrebujete ísť do spoločnosti, cestovať, ísť do divadla a vyčistiť si hlavu. Nikdy to pre vás nie je ľahké, ale neváhajte. Neskôr si uvedomíte, že to bolo to najlepšie, čo ste mohli urobiť.

VODNÁR

Veci idú podľa vášho plánu, najmä neskôr počas dňa. Časti zapadajú na svoje miesto a veci sa dejú prirodzene. Zistíte, že energia, ktorú vydávate, je teraz viac v rovnováhe. Dokážete sa spojiť s ostatnými vďaka svojmu dôvtipu, silnej vôli a prirodzenej inteligencii. Nájdite si dostatok času na veci, ktoré potrebujete urobiť. Dajte si načas.

RYBY

Pre dnešok zlezte zo svojho obláčika. Musíme zistiť, čo sa tu dole deje. Možno vaše plány nevychádzajú, pretože ste do nich nezahrnuli určité detaily, ktoré sú pre všetkých ostatných úplne zrejmé. Buďte na pozore pred projektmi, ktoré priťahujú vašu pozornosť. Realistické plánovanie a disciplinované konanie sú tie najlepšie aktivity, ktoré môžete do svojich plánov zahrnúť.

DNES OSLAVUJE MENINY BERTA

Pôvod tohto mena je zo staronemeckého Beraht, čo znamená slávna, skvelá. Moja slovenčinárka síce Berta bola, ale nebola ani skvelá, ani slávna. Skôr „preslávená“.

Veľký pozor na túto ženu. Jej silnou stránkou je schopnosť ovládať druhých, pričom nie každému ukáže tú pravú tvár svojej osobnosti. Svojim pôvabom a zvodnosťou opantá nie jedno srdiečko. Býva výbušná, ale dokonale ovláda svoje reakcie. V spoločnosti sa potrebuje ukázať, preto mnohokrát nájde uplatnenie ako herečka. Berta je veľká klebetnica, ktorá sa rada do všetkého „zamontuje“ a tiež aj egoistka, ktorá má „svoj“ život a nič iné nevidí.

Ako priateľ je zábavná a emotívna, dokáže Vás vypočuť. Ak jej však niekto ublíži, nevie mu to zabudnúť. Má enormnú potrebu pomstiť sa (vidíte? hovoril som vám). Preto by ste si mali dať pozor, ako sa k nej zachováte a čo jej poviete, pretože všetko raz môže byť použité proti Vám, ako informuje portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je oranžová.

Osobnosť: Tá, čo obklopuje.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie