štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

V posledných týždňoch ste možno pocítili, že vo vašej rodine nastali určité zmeny. Dnes si uvedomíte, čo sa skutočne deje. Niekto vám naozaj blízky prechádza dôležitými zmenami vo svojom živote. Máte pocit, že by ste ho mali sprevádzať na ceste jeho rozvoja.

BÝK

Dnes nájdete silu vo svojich vnútorných rezervách. Neváhajte dať na povrch svoje najvnútornejšie túžby. Vylaďte si svoje antény. Vzduch je nabitý elektrinou, ktorá udržiava ľudské emócie v napätí. Nasledujte svoje inštinkty a pamätajte, že to je najlepší spôsob, ako odolávať výzvam dňa. Racionálne myslenie dnes neprichádza do úvahy.

BLÍŽENCI

Určití veľmi úzkoprsí ľudia vám dnes budú liezť na nervy. Máte šťastie, že ste taký otvorený a tolerantný človek. Prijímate ľudí a situácie také, aké sú. Dnes sa môžete ocitnúť uprostred sporu medzi dvoma ľuďmi s odlišnými názormi. Pokúste sa im otvoriť oči a pochopiť názor toho druhého.

RAK

Váš život sa dnes bude zdať ako (zlý) sen. Ľudia akoby hovorili, ale z ich úst nevychádza nič zmysluplné. Napríklad dvaja vaši blízki ľudia majú problém spolu vychádzať. Máte pocit, že by ste mali zakročiť, pomôcť im upokojiť sa a prinútiť ich, aby sa navzájom počúvali. V dňoch, ako je dnešný, vás ľudia najviac potrebujú.

LEV

Dnes sa na vás usmeje šťastie. Je možné, že ste sa konečne naučili ako povedať nie? Práve vás všetci žiadajú o pomoc. Trávite toľko času riešením problémov iných ľudí, že vám zostáva málo energie pre seba. Táto situácia nie je dobrá pre nikoho. Dajte prednosť sebe a všetci z toho budú mať prospech. Keď ste vyčerpaní, nikto nevyhrá.

PANNA

Dokončite to, čo ste nedokončili včera. Ráno si všetko naplánujte, popoludní zrealizujte a večer si oddýchnite. Uvedomte si časový harmonogram a svoje fyzické a duševné obmedzenia. Zlezte z oblakov späť na zem a reálne si stanovte svoje ciele. Nájdite si čas na ošetrenie laku svojho auta alebo dvojité prešitie lemov na vzore, ktorý práve šijete. Toto úsilie vám z dlhodobého hľadiska dobre poslúži.

VÁHY

Vráťte svoje myšlienky späť na zem, najmä dnes večer. V priebehu dnešného dňa sa môžete potácať ako ryba vo vode, ale po západe slnka zrazu začnú veci do seba zapadať. Neskôr večer zistíte, že ľudia sú voči vám oveľa starostlivejší a citlivejší. Večer zostaňte doma s tým, koho milujete. Pohodlne sa usaďte a urobte si plány na nasledujúci týždeň.

ŠKORPIÓN

Dnešný deň bude pre vás nezvyčajný, najmä po emocionálnej stránke. Vašu zvyčajne tolerantnú a prispôsobivú povahu môžu skrížiť ľudia, ktorí sa budú snažiť prevziať projekty, ktoré sú vám šité na mieru. V takýchto situáciách by ste sa ako zvyčajne pokojne stiahli do úzadia, ale tentoraz roztiahnite krídla a dajte najavo, že nechcete byť naďalej prehliadaní.

STRELEC

Dnes si zaslúžite dvojnásobnú odmenu. Doprajte si bublinkový kúpeľ. Podeľte sa o svoje fantázie s ostatnými a vyjadrite sa naplno. Nie ste povinní povedať áno na každú láskavosť, o ktorú vás požiadajú. Nechajte si časť tejto energie pre seba. Nebojte sa pomôcť druhým v núdzi, ale nerobte to na úkor svojich fyzických a duševných úspor.

KOZOROŽEC

Vaša loď dnes pravdepodobne zažije pomerne rozbúrené more a vy a váš majetok by ste mohli byť hodení cez palubu. Buďte pripravení doplávať na breh. Zostať pri zemi a stabilný je kľúčom k zachovaniu zdravého rozumu, najmä pokiaľ ide o vždy nestále emócie. Otázky týkajúce sa domov a majetku ľudí sú vždy citlivou oblasťou. Odpovede hľadajte vo svojom srdci.

VODNÁR

Dnes by mohol prísť nečakaný, rozrušujúci list alebo telefonát. Nie je to však najhoršia správa pre dnešný deň. Skôr je to nepríjemná prekážka, ktorá vás čoraz viac vytláča z cesty, ktorú ste si naplánovali. Môžu sa vyskytnúť problémy s počítačmi, mobilnými telefónmi a inými formami techniky. Zatnite zuby a urobte všetko, čo je potrebné, aby ste sa pohli vpred. Hlúpnutie nebude mať zmysel.

RYBY

Príjemné sny môžu podnietiť predstavivosť a naštartovať vaše umelecké schopnosti. Môžete sa dozvedieť veľa o sebe a o tom, čo vás kedy obmedzovalo. Všetko, čo vám príde na um, si zapíšte, aby ste s tým mohli neskôr pracovať, ale nesnažte sa to pochopiť dnes. Urobte si chvíľu čas a rozhodnite sa o všetkom v praktickejšom svetle. Rozdiel vás prekvapí.

DNES MÁ MENINY MILOSLAV

Meno je slovanského pôvodu s významom milý.

Muž s týmto menom sa narodil pre to, aby svojim okolím manipuloval a využíval ho. Pôsobí dojmom vyrovnaného a príjemného človeka. V skutočnosti ani nie zlý, len mu chýbaju schopnosti uskutočňovať svoje sny a túžby, preto na to potrebuje iných. Má dar na ľudí vplývať nenápadným a nenásilným spôsobom, zriedka kedy si jeho obete všimnú jeho zneužívanie. Toto je jeho spôsob riešenia problémov a dosahovania úspechov. Zväčša sa obklopuje ľuďmi s rovnakou krvnou skupinou. V tichosti spriadajú plány a stratégie ako dosiahnuť svoj cieľ. Ale keď sa spolčí so zlými ľuďmi, tak sa s trvalým úspechom môže rozlúčiť. Sám si v živote nestojí za svojim slovom a rozhodnutím. Rýchlo mení názor a nechá sa rýchlo zmanipulovať, uvádza portál kvety.sk.

Žena, ktorá sa s ním rozhodne založiť si rodinu, bude musieť byť neustále ostražitá, pretože aj ona sa ľahko stane bábkou v jeho rukách.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj:vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie