štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Neváhajte sa postaviť za to, čo je správne, aj keď to znamená, že budete musieť čeliť niekomu mocnému. Tak nech sa stane. Nesmie sa tolerovať ani najmenšia nespravodlivosť. Ak vyjadríte názor, ktorý ste nútení vyjadriť, vzbudí to v ostatných rešpekt. Čakali ste na to dlho a prinieslo to nesmierne veľa dobrého.

BÝK

Dnes sa môže objaviť hnev a nevraživosť spôsobené minulými krivdami, ktoré vás v minulosti priviedli k slzám. Nebojujte s tým. Jednoducho si nájdite miesto, kam sa môžete utiahnuť, a nechajte to vyjsť na povrch. Je to len prejav vášho osobného a duchovného rastu. Odpustenie minulosti otvára cestu k prelomu v budúcnosti. Zajtra môžete vstať a cítiť sa ako nový človek.

BLÍŽENCI

Dnes budete pravdepodobne v dokonalom súlade s nadchádzajúcim dňom. Samozrejme, že vás to zvádza k okamžitému úniku od reality a ťažkostí. Ale v ďalšom okamihu, keď ste takí súcitní a ľahko sa vám darí počúvať druhých, ako to bolo dnes, sa život stáva hodnotným. Ľudia vnímajú vašu spoločnosť ako upokojujúcu a potešujúcu a radi sa vám za ňu poďakujú. Nie sú dni ako dnešný úžasné?

RAK

Oblečte sa dnes čo najlepšie. Nebojte sa obuť si opätky a vyraziť dnes do mesta. Je to vhodný čas na to, aby ste si vyšli von s priateľmi, nadviazali priateľstvá a skvele sa zabavili. Odložte starosti bokom a pripojte sa k priateľom a užite si trochu srdečnej zábavy a šantenia. Nasaďte si úsmev a uvidíte, že sa pred vami otvoria akékoľvek dvere, na ktoré ukážete.

LEV

Dnes budete musieť stráviť nejaký čas osamote a obnoviť svoj beh. Vplyv iných ľudí môže preniknúť do vašej duše. Nie je dôvod, aby ste robili alebo hovorili to, čo vám diktujú iní. Vaša vnímavosť vám pomáha pochopiť iných ľudí, ale môže vás aj zraziť na kolená, ak sa necháte zaťažovať ich bremenami. Snažte sa túto tendenciu vyvážiť využívaním svojej energie.

PANNA

Nerozhodnosť vás môže na križovatke dňa zanechať bezmocnými. Ostatní vo vašom okolí môžu byť rovnako nerozhodní vo svojom smerovaní. Zároveň sa môžete cítiť pod tlakom, nútení okamžite sa pustiť do akcie, ale už vás nebaví neustále čakať, kým ostatní urobia prvý krok. Hľadajte odpovede v jednoduchých riešeniach. Existuje viac ako jedna možná cesta, ktorou sa môžete vydať. Vaše rozhodnutie bude vždy správne, ak ste o ňom presvedčení.

VÁHY

V poslednom čase ste možno trochu nerozhodní, pokiaľ ide o lásku a romantiku. Pravdepodobne je vaša myseľ pripútaná k jednej osobe, zatiaľ čo vaše srdce bije pre niekoho iného. Možno sa snažíte oklamať svoju myseľ a snažíte sa v niekom vidieť určité vlastnosti, pričom ignorujete vlastnosti, ktoré sa vám na ňom nepáčia. Uistite sa, že prijímate ľudí takých, akí naozaj sú, a nesústreďujte sa len na časti ich osobnosti.

ŠKORPIÓN

Dnes možno túžite po dovolenke a pohrávate sa s myšlienkou na letecký zájazd. Vaša myseľ sa môže obracať k miestam, ako je India, Egypt, Izrael alebo Írsko, pretože vás zaujíma, aké to je vstúpiť na posvätnú pôdu v týchto krajinách. S touto myšlienkou sa však len nehrajte. Už dávno máte nárok na dovolenku a takýto výlet by vyhovoval vašej duchovnej povahe.

STRELEC

Teraz je čas ukončiť vzťahy, ktoré sú už dávno prekonané. Nebude to ľahké, ale musíte to urobiť. V pracovnom i osobnom živote ste príliš nerozhodní a ťažko sa zbavujete škaredých situácií a záväzkov. Bojíte sa, že ľuďom ublížite a naštvete ich. V konečnom dôsledku však ublížite len sami sebe. Dajte väčšiu váhu svojim potrebám a choďte vlastnou cestou.

KOZOROŽEC

Prichádzajúca energia vám dnes ľahko zdvihne náladu. Môžete byť požiadaní, aby ste zostali v práci nadčas. Nesľubujte to, čo nemôžete splniť. Vaše slová budú brať vážne a nemôžete ľudí oklamať, že niečo splníte, keď viete, že to tak nebude. Viete, ako sa bude situácia vyvíjať. Dôverujte si bez ohľadu na okolnosti.

VODNÁR

Nechajte dnes veci vyplávať na povrch. Nakoniec je rad na vás, aby ste sa postavili a nahlas povedali, čo cítite. Nedovoľte, aby vás ostatní zahnali do kúta. Kľúčom k úspechu je hlboko preskúmať svoju prenikavú myseľ a podeliť sa s ostatnými o neuveriteľné závery a poznatky, ku ktorým ste dospeli. Nebuďte prekvapení, ak vaše konanie vyvolá u niekoho napätie. Nenechajte sa odradiť od toho, čo považujete za správne.

RYBY

Dnes máte príležitosť byť na seba hrdí. Nedávajte však veciam príliš voľný priebeh. Nestáva sa často, aby ste si dovolili takú malú dávku narcizmu. Všetko, čo poviete, bude výstižné a ľudia vám to dajú najavo. Pre tentoraz vám hviezdy dávajú príležitosť zvýšiť si ego, tak ju využite.

DNES MÁ MENINY PROKOP

Pôvod z gréckeho mena Prokopios, čo znamená  pripravený na boj.

Prokop býva v živote veľmi úspešný a jeho úlohy nikdy nebudú obyčajné, ako uvádza portál kvety.sk. Mohol by vyniknúť v právnej sfére, alebo ako vyšetrovateľ, či daňový úradník. Potrebuje zodpovedné miesto, dobre ocenené, len tak ukáže všetky svoje zručnosti a znalosti. V kolektíve býva obľúbený a obdivovaný. V láske býva povrchný a svoj záujem mení doslova z hodiny na hodinu. Nikdy sa nezaťažuje výčitkami pre neveru, má svoje pravidlá a podľa nich žije. V súkromí je teda život po jeho boku dosť ťažký, najmä ak jeho partnerke ide o stály vzťah. Ku svojim deťom však býva výnimočne starostlivý a snaží sa im byť vo všetkých smeroch vzorom, kvôli nim je ochotný aj zmierniť svoje správanie v oblasti lásky a sexu.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie