štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Dnes môže byť deň, na ktorý ste čakali. Uvedomte si, že máte jemnú, srdečnú povahu, ktorá je nevyhnutná pre výrečnosť, vďaka ktorej si razíte cestu každou situáciou. Ak totiž existuje niečo, čo treba riešiť, teraz je ten správny čas dať veci do poriadku. Ľudia si budú viac všímať vašu dobrú povahu a starostlivé vlastnosti.

BÝK

Nemali by ste sa ani pokúšať nájsť rozumné vysvetlenie toho, čo sa deje. Neexistuje len jedno. Nenechajte sa strhnúť prívalom emócií z minulosti, ktoré prúdia vaším telom a dušou. Neexistuje spôsob, ako ich ovládať – musia vyjsť von. Namiesto toho využite čas na obnovenie svojich síl v súkromí svojho domova alebo s priateľmi.

BLÍŽENCI

Ste zodpovedný za svoje zdravie. Ste jedným z mála, ktorí pravidelne cvičia a jedia nutrične vyvážené jedlá. Dnes si možno budete chcieť rozšíriť svoje lekárske vedomosti. Ak ste práve prechladli alebo bojujete s alergiou, vyberte si na jej liečbu niektorú alternatívnu medicínu. Sú čoraz dostupnejšie. Čínske bylinky a akupunktúra budú liekmi novej doby.

RAK

Je dôležité pozrieť sa na realitu s nadhľadom, čo naozaj od života očakávate? Trochu sebaanalýzy ešte nikdy nikomu neublížilo, najmä ak máte pocit, že nikam nepatríte. Máte však tendenciu byť k sebe príliš kritický. Pokúste sa dnes potlačiť ten hlások vo svojej hlave, ktorý vám hovorí, že všetko je zle.

LEV

Dnes je úžasný deň, počas ktorého sa vám môže zdať, že veci idú ako po masle. Zaujmete tvrdý prístup, ktorý vám pomôže v podnikaní. Skôr než urobíte krok vpred, uistite sa, že máte pevnú oporu. Máte schopnosť zdolať každú horu, tak si obujte topánky a dajte sa do toho.

PANNA

Starajte sa o seba a svoje potreby. Uistite sa, že ste sa postarali o svoje emócie skôr, ako sa budete snažiť liečiť pocity iných. Vaše pocity sú dnes silné a náladové. Môže sa vám stať, že si ľudia budú protirečiť v tom, čomu skutočne veria. Buďte silní. Nečakajte do poslednej chvíle, aby ste niekomu povedali, čo si naozaj myslíte.

VÁHY

Musíte sa zaoberať niekoľkými dôležitými otázkami. Pokiaľ ide o lásku a romantiku, mali by ste vziať iniciatívu do vlastných rúk. Buďte asertívni a uspokojte svoje potreby. Uistite sa, či vám vyhovuje súčasný stav, alebo ho jednoducho zmeňte. Dnešný deň je o vašej aktivite. Pokúste sa vyjednať pokoj prostredníctvom svojho skutočného odhodlania, možno zistíte, že veci v skutočnosti nie sú také čierne, ako sa zdalo v posledných dňoch. Je to príležitosť dať telu oddych a nechať pracovať svoju myseľ a predstavivosť. Dajte si horúci kúpeľ a na chvíľu vypnite. Doprajte svojmu mozgu odpočinok a odpútajte sa od svojich povinností. Netrápte sa tým, čo musíte urobiť zajtra. Žite prítomným okamihom.

ŠKORPIÓN

Urobte si poriadok vo svojom živote. Odložte si masku, ktorú ste nosili, a pozrite sa na seba do zrkadla. Uistite sa, že máte radi osobu, ktorú vidíte v zrkadle. Teraz je vhodný čas odložiť povrchnosť nabok a sústrediť sa na to, čo potrebujete dosiahnuť. Zamerajte sa na svoje povinnosti a múdro plánujte svoju budúcnosť. Znásobte svoje zdroje namiesto toho, aby ste nimi plytvali.

STRELEC

Je možné, že vo vašom milostnom živote teraz dochádza k výkyvom. Možno niekto chce, aby ste vo vašom vzťahu hrali inú úlohu, než na akú ste zvyknutí. Dnes sa môžete zamyslieť nad tlakom, ktorý je na vás vyvíjaný. Počas nasledujúcich mesiacov si budete musieť odpovedať na tieto otázky.

KOZOROŽEC

Dnes pôjde všetko podľa plánu, najmä pokiaľ ide o lásku. Nehanbite sa za očividnú náklonnosť, ktorú cítite k jednej konkrétnej osobe. Dnes by ste mali svoje city ukázať, nie ich skrývať. Ukážte svoju lásku v tých najostrejších farbách. Pocíťte kúzlo, ktoré spočíva v pozornosti, ktorú prejavujete a ktorá je prejavovaná vám.

VODNÁR

Pred niekoľkými dňami ste v práci nasadili neuveriteľné tempo, vďaka ktorému ste v krátkom čase dosiahli veľký pokrok. Teraz vás však zastavili pochybnosti, ktoré vám odčerpávajú všetku energiu. Keď sa zamyslíte nad udalosťami posledných dní, bude vám jasné, že ste sa pri dosahovaní svojich cieľov trochu unáhlili a unáhlili. Nevzdávajte sa však! Len zmeňte svoju stratégiu.

RYBY

Pozor, dnes vás môže sprevádzať agresia. Uvedomte si však, že agresia nie je prítomná v danej situácii ako takej, ale je skôr vyvolaná vami, vašou vlastnou reakciou na situáciu. Je možné, že s niekým vyvoláte konflikt len preto, že on alebo ona túži po pokoji, zatiaľ čo vy ste v bojovej nálade. Ak nevyviniete dostatočné úsilie, aby ste tieto protichodné sily odstránili, môže to mať škodlivý vplyv na vašu psychiku.

DNES MÁ MENINY CYRIL

Pôvod mena z gréckeho Kyrios, čo znamená pán, vládca.

Muž s týmto menom je typický melancholik s nízkym sebavedomím. V živote sa potrebuje obklopiť množstvom priateľov, ktorí ho budú vo všetkom podporovať. Schopnosť udržania si priateľov je slabá, keďže on len „berie“ a nič „nedáva“. Nízke sebavedomie ho bude sprevádzať vo všetkých životných situáciách. Preto nečakajte od neho zázraky, ako uvádza portál zoznam.sk.

Ak si nájde ženu s ktorou by mohol stráviť zvyšok života, nebude schopný ju spraviť šťastnou, pretože jej nikdy nedá príležitosť ho spoznať na 100%.

Egoizmus a vlastný svet, sú hlavné aspekty, ktoré môžu spôsobiť, že tento muž zatrpkne na svoje okolie a zostarne sám.

Typickou farbou tohto mena je tmavomodrá.

Zdroj: vestirna.com

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie