štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityPOLICAJTI ZAŽILI STORY AKO Z AMERICKÉHO AKČNÉHO FILMU

POLICAJTI ZAŽILI STORY AKO Z AMERICKÉHO AKČNÉHO FILMU

Na Kysuciach si užili policajti naháňačku ako z amerického akčného filmu. Policajti, ako môžete vidieť na videu naháňali unikajúci Volkswagen Passat.

27. júna 2024 večer Polícia zo Žilinského kraja prijala oznámenie o vozidle, ktorého vodič mal byť pod vplyvom alkoholu, ako uvádza Polícia zo Žilinského kraja na sociálnej sieti. Vozidlo bolo spozorované hliadkou z OO PZ Krásno nad Kysucou na ceste I/11 ako smeruje z Čadce na Kysucké Nové Mesto.

Policajti ho začali ihneď prenasledovať za použitia zvláštneho výstražného zariadenia so znamením na zastavenie, pričom vodič vozidla zn. Volkswagen toto znamenie neuposlúchol a zvyšoval rýchlosť.

Vodič si nedal povedať. Incident mal nemilé vyvrcholenie

Vodič s vozidlom narazil do zvodidiel na moste a následkom nárazu zastavil. Pri kontrole sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom, avšak sa odmietol podrobiť vyšetreniu na zistenie inej návykovej látky. Šetrením bolo ale zistené, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a má uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. 31 ročný muž bol obmedzený na osobnej slobode.

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci vzniesol mužovi zo Žiliny obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a za prečin marenie výkonu úradného rozhodnutia.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie