štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Zajtrajší deň s Lunou vo Váhach môže by pre vás poriadnou skúškou či zvládate napäté situácie. Je dosť pravdepodobné, že vás hneď ráno niečo rozčúli. Nepríjemné správanie niektorých jedincov k vám využite na pozorovanie samých seba a vašich pocitov k nim. Chce to duchaprítomnosť a vôľu nenechať sa rozhodiť. V tom si môžeme brať príklad od politikov alebo diplomatov. Možno sa vám tak podarí rozlúsknuť dlhodobý problém so vzťahmi s okolím.

BÝK

Vylaďte sa na prijatie krásna. Ak ste v minulých dňoch niečo prehnali, skúste to teraz napraviť. Jednáte hurá efektom? Možno sa vám tieto situácie dejú častejšie ako inokedy. Luna vo Váhach radí vnímať viac krásu svojho okolia, mesta a ľudí. Nehľadajte preto rozpory, ale harmóniu. Doprajte si tie malé chvíle samoty, ktoré vám v budúcnosti pomôžu pekne naštartovať splnenie vašich túžob a občas aj tajných snov.

BLÍŽENCI

Deň s Lunou vo Váhach je pre vás v pohode. Nalaďte sa aj vy na harmóniu a krásu. Udržte si tieto pocity aj počas zvyšku tohto víkendu. Uvedomte si váš vzťah k matke či inej žene. Buďte tolerantní voči jej námietkam, hoci ste už dospelí. Možno len niektoré veci vidíte v inak ako ona. Kedy ste jej naposledy uznali, že to s vami myslí dobre? Ak už s ňou nebývate, skúste jej zavolať a nahlas vysloviť, že ju máte v svojom srdci v úcte a láske.

RAK

Urobte si čas pre seba. Možno by bolo dobre sa zamyslieť nad svojim detstvom a využiť osvedčené skúsenosti svojich predkov, na ktorých sa sčasti aj podobáte. Vstúpte do nového dňa očistením sa od starých nánosov krívd, a možno i hnevu. Je dobre veci plánovať, a potom aj uskutočniť. Nezabúdajte pritom na mantry, ktoré sú vlastne pozitívnymi tvrdeniami, vyslovenými viackrát za sebou nahlas: Vyrovnávam sa so svojou podobou. Prežívam stav lásky, krásy a harmónie.

LEV

Mesiac vám žiari na dom komunikácie. Ak si potrebujete niečo so svojimi blízkymi povedať, je na to príhodný čas. Opatrní však buďte na citlivejších ľudí, lebo vám nebudú rozumieť, ak pôjdete na nich príliš ohnivo. Rozhovor si môžete dať i s príslušníkmi opačného pohlavia, a to hlavne vtedy, ak ste voľní. Jeden nikdy nevie, kde ho čaká tá pravá láska. Venuša je u vás i komunikatívny Merkúr. Prečo by ste nemohli mať šťastie?

PANNA

Ak ste zvykli pracovať v pokluse, je načase trochu spomaliť. Je tu leto a s ním aj tie nepríjemné horúčavy, ktoré sa tiež podieľajú na zhoršenej nálade človeka. Skúste z otravných rečí, ktoré možno denne počúvate doma či aj niekde inde, urobiť spoločnú tvorivú debatu. Výzva na konsenzus však musí prísť od vás, ak vám teda záleží na tom, aby ste sa pohli dopredu.

VÁHY

Ak vás chytí mierny smútok či na druhej strane nervozita, zažeňte ju pobytom v prírode. Liečte denne svoje telo i ducha. Je leto, dá sa kúpať v rieke či jazere i bosky chodiť po zemi. Voda odoberá negatívnu energiu zo smútku, ktorý sa v človeku nahromadí. Zem človeka uzemní, ak cíti napätie či zlosť na niekoho. Pôsobenie viacerých planét vám nepraje, ale vy sa nevzdávajte. Luna je u vás, ak jej vedome dovolíte, bude vám pomáhať, aby ste zvládli nástrahy ťažších dní.

ŠKORPIÓN

Človek môže z časti sám seba liečiť. Mesiac vstúpil včera do Váh, čo je pre vás všeobecne podnet na malý únik do samoty, ktorú každý občas potrebujeme v týchto hektických i horúcich dňoch, aby sme rozumeli samému sebe a naučili sa vnímať aj iných. Ak ste aspoň pasívne umelecký typ, sledujte farby, s ktorými prichádzate do styku. Tie, ktoré váš rušia, dajte bokom a obklopte sa tými, z ktorých sála harmónia. Nezabúdajte takto ladiť i svoje oblečenie.

STRELEC

V minulých dňoch ste prežili asi dosť kritické chvíle. Priaznivo postavená Luna vo Váhach vám radí, aby ste si sadli do tieňa stromov, alebo klimatizovanej kaviarne na kus reči s priateľmi. Keďže ste rodení filozofi, sledujte pritom, čo vlastne dávate svojim blízkym ľuďom a ako na nich pôsobíte. Niektorí ľudia sa totiž podceňujú, iní zas pravý opak. Niet nad harmonické vzťahy! Skúste byť častým spúšťačom dobrej nálady a pohody.

KOZOROŽEC

Nachystajte sa radšej na nepríjemné nástrahy dňa. Mesiac je v znamení Váh, ktorý s vami vytvára kvadratický uhol. Nenechajte sa rozptyľovať zlými správami. Zájdite si radšej na plaváreň či k rieke. Voda z vás vezme negatívnu energiu. Ak práve nemôžete ísť plávať, dajte si aspoň sprchu, pri ktorej si necháte o niečo dlhšie tiecť vodu aj na oblasť hlavy. Môžete si pritom predstavovať, ako všetko zlé odchádza do odtoku. Poďakujte pritom vode, že vám dobre poslúžila.

VODNÁR

Aj vy si asi vydýchnete, hoci teplo na mnohých miestach kulminuje. Zajtrajšia Luna vo Váhach vám praje. Učí nás, aby sme preferovali skôr harmonické jednanie pred hádkami. Od svojho partnera si môžeme brať to, čo potrebujeme, za podmienok, že mu tiež poskytneme dostatok lásky. Ideálne je, ak to vycítime dopredu, aby nás o to náš protipól nemusel požiadať. Povedzme si však úprimne, že je to práca na veľa mesiacov až rokov, pričom musia spolupracovať obe strany.

RYBY

Máte celkom príjemný deň. Luna sa už udomácnila vo vzdušnom znamení Váh, ktoré si s vašim znamením vyjde lepšie ako s Pannou, kde bola predtým. Slnko je vo vodnom Rakovi, nabíja vás pozitívnou energiou. Trochu môže pokrivkávať vaša snaha o chudnutie. Skúste si cvičiť pevnú vôľu autogénnym tréningom. Po zdravotnej stránke sa snažte jesť celozrnné pečivo a dostatok ovocia a zeleniny. Na trhu je teraz dostatok tej našej, ktorá je najvhodnejšia na konzumáciu.

DNES MÁ MENINY MARGITA

Pôvod mena z latinského Margarita, čo znamená perla.

Žena s veľmi ťažkou povahou, keďže sa zdá, že život vedie dvojakým spôsobom, alebo ho žije na dvoch stoličkách. Býva neustále nervózna, nedôveruje svojím schopnostiam. Ak niečo pokazí, alebo sa jej nevydarí, uteká pred zodpovednosťou. Margita potrebuje okolo seba mnoho ľudí, ktorí ju budú v živote podporovať, dodávať jej veľa sebavedomia, lebo inač táto žena nedosiahne žiaden úspech.

Zaujíma ju všetko, čo má súvis so životom, preto si zväčša volí povolania zamerané týmto smerom. Ak sa dokáže uplatniť v tomto obore, mohla by sa stať výbornou ošetrovateľkou, alebo pediatričkou. V spoločnosti má občas neprimerané chovanie. Jej vystupovanie zavše pripomína „slona, ktorý chce tancovať labutie jazero“, čiže je trochu neokrôchaná. Tiež by mala pred tým než niečo povie, veľmi dobre popremýšľať.

V láske je veľmi plachá. V partnerovi hľadá útočisko a pocit bezpečia. Je pôvabná a jej šarm má často pôvod v jej očiach plných nehy, z ktorých možno vyčítať zároveň prísľub veľkej, trochu vyplašenej lásky, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je zelená.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie