štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Keď budete mať pocit, že niekto stojí proti vám, využite vnútornú silu Marsu, nedovoľte, aby vám niekto iba tak skákal po hlave. Vo vzťahoch bude pri vás stáť Luna s Venušou, preto môžete počítať aj s tým, že nové známosti budú tie správne, priateľsky naladené a trvalejšieho charakteru. Využite svoju bystrosť pri riešení nejakých konfliktov. Určite to dokážete.

BÝK

Merkúr vám dopraje veľa empatie, schopnosti pomáhať iným riešiť nejaké problémy, ale neobetujte sa tomu celkom, majte na pamäti, že všetko vyriešiť nemôžete. Luna dopraje vašim citovým záležitostiam, i keby išlo o celkom nové známosti. Môžete prežiť pekné chvíle s láskou i so svojimi priateľmi. Nezabudnite na dýchanie zhlboka a isto pite viac vody ako obyčajne.

BLÍŽENCI

Vyššiu slobodu vám umožní Urán, no Saturn to bude trochu zväzovať zodpovednosťou. V nejednej záležitosti si však brilantne poradíte napriek tomu, že bývate skôr ticho ako hluční. Ak ste na dovolenke, užijete si milých prekvapení, spoznáte nových ľudí, uvidíte zaujímavosti, o ktorých ste predtým nemali poňatia. Pozor však na unáhlené zmeny, do ktorých vás potlačí Pluto.

RAK

Pozorne si premyslite, na čo miniete peniaze, či niekomu požičiate alebo či správne investujete. Jupiter nie je finančným obratom naklonený. Najlepšie by bolo odložiť svoje rozhodnutia na lepší čas. Urán podporí vašu samostatnosť, preto sa v náročných situáciách rozhodujte sami za seba. Možno by vám nechtiac zle poradil aj dobrý priateľ či rozhľadená kamarátka.

LEV

Správne sa nalaďte na príjemné okamihy s rodinou, ak pracujete, potom s kolegami, ktorí statočne zostali a neodišli na dovolenku, možno zostane čas i na využitie sily Marsu a poriadne si zašportujete či na vode alebo na súši. Venujte sa i duchovnému rozvoju, dobrá kniha vás môže podporiť, povzbudiť, ale aj oboznámiť so všeličím, čo ešte neviete. Hodí sa i hudba.

PANNA

Veľa prepálenej energie Slnka bude najlepšie spotrebovať v náročnej fyzickej aktivite. Vo výhode budú tí na dovolenke. Náročné kondičné plávanie, člnkovanie či iný šport budú vhod. Ak pracujete, nájdite si fyzickú aktivitu a zbavte sa toho, čo by vám mohlo uškodiť. Luna veľmi nepraje láske, preto sa kontrolujte a do svojej partnerky či partnera nerýpte.

VÁHY

Kde Venuša prinesie povznesenú náladu, skvelé nápady a zaujímavé myšlienky, tam Luna spôsobí chaos falošnými nádejami či poznámkami. Držte sa preto svojho stredu viac ako inokedy, viac sa riaďte intuíciou ako tým, čo budete niekde počuť, a určite si nič nedomýšľajte. Najlepšie bude venovať sa obľúbenému športu či inej záľube. Pomôže aj dobrá kniha.

ŠKORPIÓN

Nič vás neodradí od toho, čo si naplánujete. Blízkym dáte najavo, že si budete robiť všetko po svojom, no Saturn pripomenie, že aj zodpovedne. Luna pridá oporu partnerky a závan lásky, čo ocenia aj hľadači partnerského pokladu. Je čas i na malé bláznovstvá, tak sa začnite usmievať, doprajte si obľúbenú sladkosť alebo špeciálnu zmrzlinu.

STRELEC

Netreba sa tváriť naškrobene, ak bude mať pravdu niekto iný. Saturn vás upozorní na to, aby ste si radšej všetko vypočuli, až potom si robili vlastný názor. Niečo vás zaujme v rámci citov, no dajte pozor na to, aby ste neprestali rozlišovať, kto je kto. Ak máte prvé stretnutie s novou známosťou, viac pozorujte, nechajte nech hovorí ona alebo on, vytvoríte si správny obraz.

KOZOROŽEC

Odoláte nutkaniu robiť nevýhodné zmeny, ako bude podsúvať Pluto v opozícii, radšej sa sústredíte na vlastné plány, a tak si ani nevšimnete konflikty, spôsobené Marsom, vy si pôjdete vlastnou cestou, a dobre urobíte. Na stretnutí s priateľmi zažiarite dôvtipom a pozitívnou energiou, ktorou „nakazíte“ svoju spoločnosť, horšie bude doma, najmä pri podaní vysvetlenia.

VODNÁR

Využijete šarm Venuše a kdekoľvek vojdete, zažiarite ako slnko. Možno trochu skočíte na lep tendencii Pluta, mierne ovládať a manipulovať iných, ktorí vám len ťažko dokážu odporovať. Napriek všetkému, radosťou a sympatiami nakazíte všetkých, s ktorými budete mať dočinenia či v práci alebo na dovolenke. Večer si poriadne zatancujete so svojimi priateľmi.

RYBY

Udržíte sa vo svojom strede napriek rozhádanému Marsu či hysterickému Saturnu. Všade si dokážete vytvoriť oázu pokoja a svojou osobnosťou upútate iných natoľko, že sa vo väčšine prípadov aj prestanú hádať. Svojou jemnosťou si hocikoho oviniete okolo prsta a možno i presvedčíte či na dobrý obchod alebo na stretnutie možno aj pri sviečkach, jeden nikdy nevie…

DNES MÁ MENINY HENRICH

Pôvod mena z nemeckého HeInrich, čo znamená vládca domu.

Muž, ktorý je pomerne náladový. Vo všetkom je aktívny s rýchlymi reakciami. Pôsobí dojmom drsňáka, ktorého vnútro tvorí aktívna „sopka“. Preto jeho okolie neraz zažíva explóziu jeho zlosti. Napriek tomu pre svoju existenciu potrebuje množstvo priateľov.

Miluje život, rád si užíva a vychutnáva každý jeho dúšok. Je dostatočne silný na to, aby zvládal životné prehry. Často krát ich rieši hnevom a krikom. Vinníkom je samozrejme vždy niekto druhý, pretože on určite nepochybil.

Už v školských laviciach sa prejavuje ako tvrdohlavé dieťa, ktorému keď sa niečo nepáčilo, tak tomu jednoducho nevenoval pozornosť. Preto často nedosahuje ani vysoké vzdelanie. Zvyčajne uprednostňuje zamestnanie s manuálnou prácou. V láske býva majetnícky, ale rodina má pre neho veľký význam, ako informuje portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie