štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityŽeny, krásne ste také, akými vás urobila príroda, nebláznite!

Ženy, krásne ste také, akými vás urobila príroda, nebláznite!

Nemecká modelka a účastníčka rôznych reality šou Theresia Fischerová zaplatila 160 000 dolárov za predĺženie nôh. Pred operáciou bola 32-ročná Theresia vyššia ako priemerná žena v Spojenom kráľovstve. Napriek tomu, že už bola vyššia ako množstvo žien, keď mala 24, rozhodla sa podstúpiť operáciu, ktorá ju „natiahla“ na 186 cm.

Operácia, ktorú Theresia podstúpila na nátlak priateľa, jej okrem pár centimetrov výšky však priniesla aj vážne zdravotné problémy a teraz sa nevie dočkať, kedy sa tých želiez zbaví. Theresiu poznajú mnohí užívatelia sociálnych sietí, s ktorými zdieľa detaily svojho života.

Ako to funguje

Pri tejto operácii do kostí predkolenia vložia nastaviteľné teleskopické tyčí. Tie sa potom postupne predlžujú, aby tak predĺžili aj nohy. Theresia však spokojná byť nemôže. Stálo ju to priveľa a to vôbec nehovoríme o peniazoch, aj keď aj pre tie si asi viete predstaviť iné využitie. V roku 2022 Theresia pre rozhlasovú sieť MDR Jump povedala, že tento zákrok podstúpila na neustále žiadosti jej bývalého.

Instagram T. F.

Nebol to dobrý vzťah

„Theresia, vieš, že mám rád vysoké baby, týmto by si mohla na výške získať až 14 cm,“ povedal jej vraj vtedy s tým, že bez neho by bola ničím.

„A ak vám to povedia 20,30, 60, 70-krát, potom veríte, že bez neho nie ste ničím. Pritom predtým som to nikdy neriešila, bola som so svojim telom spokojná,“ pokračovala mladá žena a svoju „spoveď“ zakončila tvrdením, že ju mrzí, že súhlasila s operáciou, ktorú nepotrebovala.

Bez sebavedomia

Mala som 24 a bola som v hlbokej depresii. Konečne som chcela byť milovaná a mala som pocit, že to prišlo. V tom momente so mnou mohol robiť ktokoľvek, čo len chcel,“ spomína Fischerová na čas spred ôsmich rokov, počas ktorých ju sprevádzajú neznesiteľné bolesti.

Pripravila sa o zdravie

Po dvoch rokoch je na svete ďalší problém – Theresiino rozhodnutie malo škodlivý vplyv na jej zdravie. Trpí zápalom okostice – zápalom spojivového tkaniva obklopujúceho kosť. Ten sa prejavuje citlivosťou kostí, stuhnutosťou, horúčkou a zimnicou a tiež opuchom tkaniva okolo kosti.

Dočkala sa – kovových tyčí sa v júni zbavila. Napriek vážnym komplikáciám nepremysleného zákroku je Theresia aktívna na sociálnych sieťach, kde sa s fanúšikmi delí o zážitky z každodenného života.

Dnes už influencerka kovové tyče v nohách nemá / Zdroj: Instagram T. F.
Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie