štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Vnútorná sila Marsu vám umožní nadštandardné výkony nielen v náročnom športe. Možno sa vyberiete na niektorú horu a dosiahnete osobný rekord, no možno si len tak poviete, že treba urobiť niečo náročné, a aj to urobíte. Na dovolenke si doprajete náročný výlet s vyšším rizikom a vaši priatelia či vaša rodina vás zahrnú úprimným obdivom. Nezabudnite potom aj oddychovať.

BÝK

Budete potrebovať objatie, pocit, že niekam patríte, kde vás pochopia za každých okolností a všimnú si, ak sa necítite najlepšie. Venuša s Lunou vám spríjemnia i tie náročnejšie okamihy, najmä ak o niečom vážnom rozhodujete priamo v práci. Ak ste však na dovolenke, dostane sa vám nielen pochopenia, ale aj láskyplného objatia a porozumenia.

BLÍŽENCI

Merkúr bude vaším našepkávačom úžasných myšlienok a Venuša všetkému dodá správny charakter a príťažlivosť. Nebudete sa sťažovať na nedostatok inšpirácie, najmä ak ste aspoň trochu umelecká duša. Nechajte materiálne záležitosti bokom, venujte sa poézii, láske a kráse. Ocení to i vaša rodina a spoločnosť dobrých priateľov, ktorí nikdy nesklamú.

RAK

Venujte sa všetkému, čo vás poteší, naplní, inšpiruje. Veľmi nepracujte na riešení extra vážnych situácií, pretože sú aj iné aktivity, ktoré sú možno zaujímavejšie a inokedy ani nie je na ne čas. Využite samostatnosť Uránu a pozitíva Jupitera a urobte niečo výnimočné nielen pre seba, ale i pre svojich blízkych. Malé dobrodružstvo určite bude stáť zato. Najmä ak ste na dovolenke.

LEV

Hlúposti, ktoré stihne rozvíriť chaotická Luna, vyriešite ľahko. Berte ich predovšetkým s humorom, nie vážne. Možno sa i v práci udeje niečo nezvyčajné, no môže to byť aj následkom nedostatku pracovníkov alebo omeškanou zásielkou. V citovej oblasti sa sústreďte na to, aby ste nijako nekritizovali partnera či partnerku; napokon by sa to otočilo proti vám.

PANNA

Využijete všetky možnosti na to, aby ste niečo krásne vytvorili. Venuša vás bude k tomu priamo posúvať. Silu Marsa využite na to, aby ste vo všetkom obstáli a vaše okolie pochopilo, kto ste a prečo ste práve tu. Konajte samostatne a hravo. Nedovoľte iným, aby rozhodovali za vás alebo aby vás akýmkoľvek spôsobom obmedzovali vo vašej slobodnej vôli.

VÁHY

Nezaváhate, ak sa budete rozhodovať v dôležitej otázke. Aj Urán bude vašou oporou. Možno pôjde o citovú záležitosť, nuž dajte na to, čo vám poradí Venuša, rozhodne nekonajte proti sebe a nezodpovedne. Vymyslite pre svoje polovičky milé prekvapenie, buď v prírode alebo divadelné predstavenie na niektorom hrade, prepojte to so skvelou večerou.

ŠKORPIÓN

Ak vás bude chcieť niekto nahnevať, zasmejte sa, tým ho odzbrojíte. Hovorieva sa, že pánboh vám dal dve uši: jedným vpúšťate – druhým uchom vypúšťate najmä rôzne bludy a výmysly. Uvedomte si, že vzťah môže narušiť len vaša pochybnosť o partnerke či partnerovi, čo nie je normálne, ak máte stabilný vzťah a navzájom si dôverujete.

STRELEC

Nenechajte sa zmanipulovať Merkúrom a Plutom k zmenám, o ktoré nebudete javiť ani minimálny záujem. V práci by sa tak všeličo skomplikovalo, v súkromí by bola „tichá domácnosť“. Nájdite si niečo vám vlastné, čomu sa budete venovať a čo vám dodá viac tvorivej energie. Vhodný bude i šport, napríklad plávanie alebo plážový volejbal.

KOZOROŽEC

Možno vás Neptún navedie na niečo neobvyklé, skôr medzi nebom a zemou, z čoho máte trochu obavy, ale neviete tej túžbe odolať. Ako keď sa robí výcvik „byť stenou“ a odpovedať, aké to je. Možno máte iba príliš veľký rešpekt pred niečím neznámym, ale celkom normálnym, a tak bude chvíľu trvať než naberiete odvahu a vychutnáte si to veľké neznáme. A isto si to aj užijete.

VODNÁR

Proti všetkým intrigám Luny a chaosu Uránu vás oddane podrží sila Marsu a obrazotvornosť Venuše. Uvedomíte si v rôznych situáciách svoju hodnotu, v strese začnete tancovať alebo dýchať zhlboka, ale na sklamanie niektorých škodoradostných známych si so všetkým svojrázne poradíte. vášmu šarmu navyše nikto neodolá a dá sa povedať, že dosiahnete svoje.

RYBY

Budete mať čo robiť s chaotickým Uránom a zlostnou, ale príťažlivou Venušou. Niektoré záležitosti sa vyvinú trochu problematicky, ale nezaskočia vás. Získate nadhľad i v neprehľadnej situácii, no ak ste na dovolenke, nevšímajte si dotieravých ľudí, zrejme by mali nie celkom priateľské nápady. Môžete počítať s pomocou Pluta, v niečom prospeje i Neptún.

DNES MÁ MENINY DRAHOMÍR

Meno je slovanského pôvodu. Jeho význam je „komu je drahý mier“.

Muž, ktorý je cieľavedomý a svojou priebojnosťou to dotiahne veľmi ďaleko. Vie sa postarať o seba, ale aj o svojich blízkych. Narodený pod šťastnou hviezdou sa mu bude dariť v každom smere. Ak sa vám bude zdať, že životné prekážky sú až príliš veľké aby sa dali zvládnuť, tak práve pre neho sú mimoriadnou výzvou. Pre neho neexistujú hranice, ktoré by nedokázal prekonať. Svojou silnou vôľou a vytrvalosťou dosiahne všetko, čo si zaumieni.

Ale aj tento muž, má svoje slabiny. Sú nimi city, ktorými si nechá popliesť hlavu, ktorými sa nechá manipulovať. Preto, ak sa dostane do rúk nejakej „harpye“, nemusí to skončiť práve happy endom, ako uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je hnedá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie