štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Možno sa vo vzťahoch budete správať trochu výstredne, Venuša vám dodá príliš veľa sexappealu, Neptún s Merkúrom pridajú originálne myslenie a zvýšia vaše sebavedomie do pomerne vysokej miery, takže ak pracujete na zaujímavom článku alebo píšete skvelú knihu, bude sa vám dariť, rovnako aj v iných duševných činnostiach. Nádej na nový vzťah isto príde vhod osamelým Baranom.

BÝK

Odhoďte smútok a všetko nepríjemné, je čas dopriať si, zabaviť sa, potešiť svoju dušu (možno celkom neplánovaným kultúrnym podujatím akými bývajú koncerty v parkoch), a trochu snívajte o niečom krásnom. Potom vezmite pero a niečo napíšte alebo nakreslite – napríklad svoje pocity. Vážne konflikty neriešte, ony sa vyriešia aj samy, len potrebujú svoj čas.

BLÍŽENCI

Počítajte s inšpiráciou Venuše, ktorá vás rozsvieti, dodá viac šarmu a osobnej príťažlivosti, k tomu sa pridá aj Luna so svojou zasnenosťou a jemnosťou vďaka čomu budete okrasou svojich pracovných, ale aj rodinných „tímov“. Prejavíte sa ako zaujímavé bytosti s citom pre mieru a pochopenie odlišností. Uvedomte si svoju hodnotu a užite si slnka, radosti.

RAK

Na materiálne šťastie vám posvieti sám Jupiter, ale to neznamená, že máte bezhlavo kupovať zbytočnosti. Nemusíte ani extrémne šetriť, len premýšľajte o tom, čo chcete. Urán pripraví pár konfliktov, nevšímajte si ich. Ak do nich zasiahnete, zbytočne si pokazíte náladu a chuť do života. Prijmite inšpirácie Venuše a riaďte sa svojou vnútornou láskou, tým nič nepokazíte.

LEV

Svojou nezávislosťou dosiahnete vážnosť kolegov v práci, no mierne odcudzenie v rodine. Urán prispeje k samostatnosti, no mieru si musíte určiť vy sami. S financiami neplytvajte, ba veľmi nepožičiavajte tomu, kto vás už raz sklamal. Iba by ste stratili ilúzie, ale žiaľ, i peniaze. Uvedomte si svoje hodnoty, využite tvorivú fantáziu a skrášlite si život, kde sa dá.

PANNA

I keď vás bude Pluto pokúšať k celkom nevýhodným a nepriaznivým zmenám, odolajte. Všimnite si krásne inšpirácie Venuše, ktorá vás posunie k niečomu vyššiemu a lepšiemu. Možno prídete na to, čo má pre vás hodnotu a pôjdete za tým. V rodine sa neobetujte viac ako bude treba, a ak pracujete – ani tam nie. Využite svoje dobré vzťahy, vytvorte si spoločnú aktivitu.

VÁHY

Hoci vám Saturn zavŕta do života ako osa, Neptún vás graciózne otočí k tým ľuďom, ktorí stoja zato a dokážu sa s vami nielen dobre zabávať, ale aj pomôcť v čase núdze či neistoty. Dobre vám padne káva s priateľkou či s priateľom, porozprávate sa o všetko pálčivom, čo iba dusíte v sebe, a možno z toho posedenia vyplynie aj optimistické riešenie či správne východisko.

ŠKORPIÓN

Využite priazeň Jupitera a vynaliezavosť Neptúna a to kdekoľvek. Mohli by ste na niečom celkom dobre zarobiť, na inom zasa získať podporovateľov či spolupracovníkov. Premyslite si, čomu a ako sa budete venovať, lebo je to vzácny čas, ktorý netreba premárniť na hlúposti. Ak ste na dovolenke, doprajte si niečo výnimočné, možno aj s príchuťou jemného hazardu.

STRELEC

Napriek pekným vyhliadkam na dobré výsledky či splnenie programu, budete mať tendenciu všeličo si vyčítať, dokonca i celkom nezmyselne. Jupiter stojí pri vás, nehrozí, že by ste minuli viac, ako si môžete dovoliť, okrem toho je tu aj usmievavá Venuša so svojimi farebnými predstavami inšpirujúcimi obrazmi, využite to a vykročte zo svojho tieňa smerom k úspechu a porozumeniu.

KOZOROŽEC

Ak vzniknú nejaké problémy, narobíte si ich sami. Možno by ste sa mohli zamerať na tie priority, ktoré sú vám príjemné a neobmedzujú vaše rozhodnutia. Neptún vám ochotne pomôže nastoliť poriadok v tých vzťahoch, ktoré nabúra rozohnený Mars. Nekazte si náladu zaoberaním sa zbytočnými detailami, o ktoré i tak nikto nebude stáť. Počúvajte hudbu.

VODNÁR

Luna vám dodá temer „mesačný charakter“, ktorým dáte okoliu najavo, kto ste. Využijete svoje prednosti, kde sa to bude dať, a samozrejme, získate. Veď vy si dokážete poradiť aj so zle naladeným Jupiterom. Okrem toho sa vytancujete, zaspievate si, koľko budete potrebovať, a svojím vtipom pobavíte aj tých, ktorí budú smutní či celkom bez nálady. Tí vás ocenia najviac.

RYBY

Viac sa nasmejete, uvoľníte, najmä ak si doprajete kúsok niečoho „zakázaného“. Jupiter vás zastreší po každej stránke. Neptún s Merkúrom dodajú vašim vzťahom patričnú hĺbku a zistíte, že vás teší každý druh zábavy. Trochu sa otvoríte i svojim priateľom a oni pochopia, že ste tu za každých okolností pre nich, i keď potrebujete byť trochu v ústraní.

Zdroj: moneo.sk

DNES MÁ MENINY BOHUSLAV. POZNÁTE NEJAKÉHO? MILOVNÍCI FILMU URČITE.

Meno je slovanského pôvodu s významom bohu sláva.

Ak je niekto, komu sudičky dali do vienka ľahký život, tak je to práve tento muž. V profesionálnom živote sa mu bude dariť, bez akýchkoľvek prekážok. Občasné prekážky a problémy úspešne zvládne prekonať. A na konci každého cieľa ho bude čakať úspech a vysoké finančné ohodnotenie, ako uvádza portál kvety.sk.

Bohuslavovi sa bude dariť aj v citovej oblasti. Hľadať bude najmä ženu, ktorá nebude priahnuť po jeho bohatstve, ale ktorá mu bude silnou oporou a bude ho milovať. Túži hlavne po jednoduchosti, láske a nehe.

V priateľstve je to muž, na ktorého sa dá spoľahnúť a vždy si stojí za svojím rozhodnutím.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie