štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Okrem prirodzenej priebojnosti Marsu budete potrebovať veľa citovej opory. Luna vás nemusí potrápiť, no i tak nezabudnite na dostatočný príjem vody, veľa plávajte, rozprávajte sa s blízkymi, s partnerom alebo s partnerkou si vysvetlite to, o čom akosi nehovorievate. Luna všetko zjemní, pohladí svojim strieborným svitom. Večer si zapáľte sviečku a niečo pekné si želajte.

BÝK

Nielen Luna, ale aj kvadratúra Marsu vás vykoľají, a tak si preventívne dajte magnézium, aby ste predišli kŕčom alebo vnútornému napätiu. Budete potrebovať pozornosť, láskavé slová, ale hlavne pochopenie. Pluto tvrdí, že sa vám ho aj dostane. Ak budete mať chuť na koncert v niektorom parku, rozhodne choďte, hudba vám urobí dobre, pohladí dušu, uvoľní telo.

BLÍŽENCI

Jupiter nepodporí vaše nápady za vyššiu sumu, dá vám najavo, že opatrnosti nikdy nie je dosť. Urán narobí veľa kriku pre nič, no pridá sa k nemu aj Neptún, takže budete pohládzať narušené domáce vzťahy. Po tom, čo bude rušno, zatúžite po pokoji. Ak radi spievate mantry, dajte sa do toho. (Ale spievať si môžete čokoľvek, spev je sám osebe liekom).

RAK

V každom prípade sa môžete tešiť láskavosti Venuše, šarmu a príjemným stretnutiam s priateľmi a priateľkami, možno so známymi, Jupiter dohliadne na to, aby ste správnym spôsobom investovali svoje peniaze tam, kde to bude výhodné a popritom vás to aj poteší. Merkúr dodá vašim slovám silu a hlboký zmysel, a tak na konci budete sami so sebou veľmi spokojní.

LEV

Všetko, čo budete v rámci rodiny riešiť, pomôže dať do poriadku Merkúr a to správnou stratégiou a zaujímavou argumentáciou. Vylepší sa najmä váš citový život, k tomu významnou mierou prispeje i Venuša. Sústreďte sa na to, čo je pre vás dôležité ma čo naozaj chcete, a využite pomoc Pluta, aby ste to s úsmevom a bez rodinného „boja“ aj dosiahli. Ste predsa LEVI.

PANNA

S vnútornou harmóniou sa darí všetkému, teda i vám. Budete myslieť na láskyplné objatia, romantiku a ak sa spoľahnete na svoju Venušu, aj to takto bude. Potešíte malých i veľkých, oni vás odmenia nielen úsmevom, i krásnymi vyznaniami. Ak aj hľadáte nejakú známosť, lebo ste osamelí, poďte do toho, i Neptún prispeje svojou troškou k úspešnému stretnutiu.

VÁHY

Spočiatku to bude vyzerať všelijako, no Luna vás preberie, správne naladí na pekné vzťahy a ešte krajšie stretnutia, a tak sa budete tešiť možno i spomienkam, starým príbehom, humorným rozprávaniam možno s pivom, kávou alebo minerálkou a s domácimi koláčikmi. Môže to byť na chalupe alebo pri vode, prípadne u niekoho v záhrade. Ako sa dohodnete s partiou.

ŠKORPIÓN

I keby vás zachvátili nostalgické spomienky na niečo príjemné, uvedomte si, že čo práve nie je – onedlho môže byť. Je to viac-menej na vás. Venuša prípadne i Merkúr vám ukážu, čo všetko treba urobiť. Najmä si nenahovárajte, že sa niečo nedá alebo závisí na niekom nepodstatnom. Podstatní ste tu vy a vaše plány. Podstatní sú i vaši blízki a priatelia. Nevzdávajte sa toho, po čom túžite.

STRELEC

Dobrý vplyv Merkúra na vašu komunikáciu prispeje k zlepšeniu vašich vzťahov zvlášť tam, kde ste si nedávno niečo pobabrali. Spoznáte, že taká Luna dokáže robiť zázraky, ak ju na chvíľu zoberiete vážne. Vytvorí vám romantiku i tam, kde sa to zdá nemožné. Prestaňte teda iba snívať o večeri pri sviečkach v krásnom prostredí, začnite na tom rovno pracovať.

KOZOROŽEC

Možno budete mať trochu smoly v niektorom domácom vzťahu, možno vás nepochopí niektoré dieťa alebo niektorý rodič. O to viac šancí bude mať vaša partnerka či partner, čo pripraví romantická Luna, a neskôr Venuša s Neptúnom. Môžete si užiť úžasné chvíle s milovanou osobou, poriadne a od srdca sa spolu porozprávať, vysvetliť si niektoré temer zabudnuté nejasnosti…

VODNÁR

Budete mať chuť tvorivo pracovať, realizovať sa v rámci umenia, svojich záľub, no prospeje vám i kondičné plávanie, pretože váš nervový systém i chrbtica to potrebuje. Okrem toho vás zaujmú priatelia a priateľky, s ktorými máte rovnaké záujmy a vymyslíte si spôsob, ako sa spoločne zabaviť, poriadne sa uvoľniť a tiež prísť na nové myšlienky. Ak ste hudobne založení, isto si zatancujete a zaspievate.

RYBY

Budete si vedomí svojej vnútornej sily, Mars jej pridá tak akurát. Dosiahnete svoje, i keby ste nikde nič nepovedali. Svojou vnútornou krásou zaujmete i bez slov. Luna vám pridá svoj striebristý závoj, nuž si vás mnohí všimnú. Budete myslieť vo veršoch, nezabudnite si ich niekam zapísať, lebo ich ľahko môžete stratiť, a to by bola škoda. Na všetko choďte s láskou.

DNES MÁ MENINY DANIEL

Pôvod tohto mena je z hebrejského Dáníel, čo znamená boh rozsúdil, boh je sudca.

Je typ pokojného muža, ktorý s ľahkosťou zvláda ťažké životné situácie, bez akéhokoľvek nervového vypätia. Nerád zaťažuje svoje okolie problémami, ktorých sa nakoniec zbaví bez toho, aby zanechali na ňom nejaké následky.

Ľudí, ktorí ho nepoznajú prekvapí svojou vyrovnanosťou a stále dobrou náladou. Má hlboký zmysel pre priateľstvo, občas sa okoliu môže zdať, že ho uprednostňuje pred láskou, ako uvádza portál kvety.sk.

V zamestnaní sa uchytí všade tam, kde bude mať možnosť prejaviť svoju tvorivosť a precíznosť.

Úspechy nedosahuje vďaka šťastiu, ale svojím nadaním.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Osobnosť: Ten, čo sa usmieva.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie