štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Hviezdy vám preverujú dôležitý vzťah, a to vzťah k sebe samému. Iste vás čakajú v budúcnosti zmeny, preto nebuďte ľahostajní k výzvam, ktoré k vám prichádzajú. Uvedomte si, že sa treba niekedy prispôsobiť realite v spoločnosti. V tomto období si však viete povedať, čo máte na srdci, dokonca aj s humorom. Je to cenná devíza. Pomyslite si na to, keď budete prechádzať ťažšími skúškami.

BÝK

Ste zemské znamenie. Cítite skôr prakticky, ale to nie je na škodu. Obdobie posledných pár týždňov ste sa veľa dozvedeli o sebe ale aj o vašich blízkych. Skúste teraz odolávať tým, ktorí sú naoko vaši priatelia, ale vy cítite, že to tak úplne nie je. Niekedy sa vyplatí správať trochu tajomne, nenápadne, so špiónskym nádychom, ale nie naivne. Iným slovom, uzemnite sa do reality a jedným očkom buďte v strehu.

BLÍŽENCI

Luna v Baranovi vám praje, Mars i Jupiter u vás sa cítia dobre, len môžete čakať nejaké obmedzenia z minulosti. Pravdepodobne sa to bude týkať vášho domova, rodiny či rodičov. Pokiaľ nemáte niečo z minulosti nedoriešené, napríklad medzi súrodencami, skúste sa do toho pustiť. Pozor si dajte na komunikáciu, lebo je už Merkúr v Panne. Hovorte s ľuďmi pomalšie a skúste menej nervóznejšie gestikulovať.

RAK

Možno by ste sa najradšej teraz stiahli niekde do kúta. Možno vás niekto nahovára, aby ste niečo v svojom živote menili, a to proti vašej vôli. Nemusíte sa obávať, ak nechcete nič meniť. Je to vaša slobodná vôľa, ako budete žiť ďalej. Bez malého riskovania a opustenia starých vzorov správania však budete stagnovať na jednom mieste. Nebudete neskôr ľutovať? Urobte preto aspoň malý kompromis.

LEV

Prežívate obdobie, ktoré majú mnohí z vás radi, lebo keď je Slnko na návšteve u Levov, tí sa cítia ako na výslní. Možno práve teraz prídete na to, že sa dajú niektoré veci skĺbiť dokopy, lebo ste sa na ne pozreli z iného uhla pohľadu. Napríklad, človek, ktorý zamestnáva myseľ učením starne pomalšie. Na druhej strane, niektorí z vás sa začnú učiť žiť znovu v dvojici. Pomáha vám teraz Venuša, ktorá je u vás.

PANNA

Cítite, že to chce zmenu, ale treba počkať. Rozmýšľať však môžete, ale s konaním trochu počkajte. Nedávno vstúpil váš vládca Merkúr do vášho znamenia. Komunikačne zdatnejšie sa budú cítiť všetky Panny postupne, ale najprv to pocítia tie augustové. Niekto si potrebuje usporiadať myšlienky tým, že začne upratovať a vyhadzovať veci zo skríň a zásuviek. Pokiaľ cítite nervozitu či napätie, venujte hodinku či dve tejto užitočnej činnosti.

VÁHY

Vašou dôležitou karmickou záležitosťou sú vzťahy. Nebojte sa niečo zmeniť v spolužití. Nuda je veľkou škodnou vo vzťahu. Malé prekvapenie, či určité vzrušenie z nečakaných zmien, je korením života i vzťahu. Hlavne, ak ste dlho spolu. Nikto vám však neradí vyskúšať si neveru! Spoznávať však originálne osobnosti ako nových kamarátov, to obohatí život každého človeka.

ŠKORPIÓN

Ak máte po dovolenke, nesmúťte, aj v práci sa nájdu pozitívne veci. Pripravte sa, že sa tam asi niečo zaujímavé bude diať. U mnohých sa už ľady pohli. Ostatní si možno povedia, že veď už bolo načase! Pre spokojnosť so svojim fyzickým telom, skúste pozmeniť svoje každodenné zvyklosti, aby ste dosiahli zlepšenie zdravotného stavu. Ak chcete urobiť veľmi zásadné zmeny a mali ste už nejaké zdravotné problémy, poraďte sa s odborníkmi.

STRELEC

Berte život tak, ako prichádza. Všetko má svoj čas a pravidlá. Slnko v Levovi pôsobí na vás povzbudzujúco. V tomto znamení je i Venuša. Dajte si však pozor v ľúbostných záležitostiach. Nemýľte si kamarátstvo s priateľstvom. Hneď na začiatku si vymedzte mantinely odkiaľ pokiaľ bude kamarátstvo a kde už začína vážny vzťah. Predídete tak mnohým nedorozumeniam i sklamaniam. Merkúr je už v Panne, vážte slová pri rozhovoroch.

KOZOROŽEC

Na svoje okolie pôsobíte teraz magickejšie, majú pred vami aj rešpekt, ale netreba to zneužívať! Nakoniec by ste dostali prezývku diktátora. Pozor si dajte na hádky v rodine, ktoré môžu vzniknúť zo stretu záujmov jej členov. Rodinná nepohoda by sa mohla odraziť aj na vašom zdraví, či zdraví niekoho blízkeho. Veru, keď niekoho stratíme, až vtedy si uvedomíme, že sa nemôžeme ospravedlniť i objať.

VODNÁR

Dvakrát meraj a raz strihaj platí aj tento krát. Prežívate obdobie zmien a nečakaných udalostí v komunikácii s okolím, na cestách, v škole, a možno teraz i susedské vzťahy naberajú iné otáčky. Veru, dobrý sused je dar od boha. No a vy teda zvládate zmeny zo všetkých znamení zverokruhu najviac. Vystríhajte sa však nerozvážneho konania. Máte teraz kritické obdobie opozície Slnka i Venuše.

RYBY

Máte chuť na zmenu vo fungujúcom manželstve? Zmena je vítaná, ale skúste ju plánovať s partnerom. Škoda by bola pre malý flirtík stratiť dlhé roky spoločného života. Svojim spôsobom fungovanie a dobrý chod partnerstva je poriadna práca, ktorú si treba dobre zorganizovať! Nenechajte sa nahovoriť ani na špekulácie vo finančnej oblasti. Dajte sa do toho, až keď si všetko dobre preveríte.

DNES MAJÚ MENINY ANNA A HANA

Pôvod ich mien je z hebrejského Channá(h), čo znamená milosť, milá, milostná.

Je to žena s dobrým vystupovaním, ktorá pôsobí dojmom, že vlastní skrytú múdrosť. Nenechá sa ovplyvňovať, dokáže byť subjektívna a na všetko má svoj názor. Často býva žiadostivá, ba až nenásytná, všetko chce hneď a naraz.

Žena s týmto menom zbožňuje zhon. Úmor, či únava je skôr pre iných ako pre ňu. Štúdium bude pre ňu mierne chaotické, ale aj napriek tomu učenie zbožňuje. Klasické štúdium je pre ňu „passé“ dáva prednosť konkrétnosti alebo technike. Jej snom, je stať sa umelkyňou.

Silnou stránkou tohto mena je intuícia a predvídavosť. Slabosťou je nenásytná vlastnickosť a pýcha. Má rada iba to, čo patrí jej, a bolo by zločinom odmietnuť sa podrobiť jej vrtochom. Túži byť milovaná a potrebuje okolo seba mať poddaných. Tí ktorí keď jej podľahnú, sú stratení. Preto je potrebné naučiť sa jej odolávať a hlavne jej vrtochom. Je spoločenská, len keď sa jej chce. Priatelí sa iba s tými, čo sa jej páčia, ale ak sa dostanete do jej „partie“ budete mať v nej tú najvernejšiu priateľku, akú si viete predstaviť, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Osobnosť:  Tá, čo pozoruje a objavuje svet.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie