štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA DNES

HOROSKOP A MENINY NA DNES

BARAN

Nemali by ste sa vyhýbať láske, hlavne ak ste sami. Ideálna partnerská dvojica tu na tomto svete neexistuje. Nelietajte v oblakoch a nevracajte sa do minulosti veľmi často. Meditácie nad tým, čo by mohlo byť, keby ste šli iným smerom už nemajú význam. Ak pristanete na zemi, pochopíte, že ten pravý možno stojí neďaleko vás. Dobrá rada pre tých, ktorí ho ešte nenašli znie, skúsili zmeniť svoj pohľad na partnerstvo.

BÝK

Možno si teraz uvedomujete, že ste zas o mesiac starší. Mesiac je celý deň vo vašom znamení. Aj napriek negatívnemu vyžarovaniu Slnka v Levovi môžete prežiť príjemný deň, pokiaľ nebudete brať všetko veľmi subjektívne. Často je pravda tak v strede, hlavne v partnerskom spolužití. Ak vyžadujete pozornosť od manžela, dajte si otázku ako mu ju vraciate. Poznáte napríklad čo má a čo nemá rád?

BLÍŽENCI

Vzdušné znamenie sa vie povzniesť nad udalosťami, ktoré sa uberajú trochu iným smerom, ako sa predpokladalo. Buďte však ostražití, ak máte teraz nejaké vážne stretnutie a chcete veci dotiahnuť do konca. V tomto období sa to bude týkať hlavne súkromných záležitostí, ktorým nebudete možno hneď rozumieť, prečo sa vlastne dejú. Preto si dajte dosť času na rozmyslenie, pokým vyslovíte názor.

RAK

Urobte občas niečo priateľské. Podajte si napríklad ruku s vašim nepriateľom. Ak to nejde, lebo cítite, že by to neprijal, urobte to tak aspoň vo vašom srdci. Dobrá nálada by vás nemala opúšťať. Pozvite na návštevu priateľov. Nezabudnite hlavne na tých, ktorí sú osamelí. Nevadí, ak boli na vás v minulosti nepríjemní. Kto pracuje na svojej duchovnej stránke, bude aj v bežných veciach hľadať hlbší zmysel života.

LEV

Ak sa vám teraz udejú dobré veci, buďte radi! Je to odmena za vaše nezištné skutky. Pri nepríjemnostiach, ktoré by sa mohli vyskytnúť, nepodľahnite domýšľavosti, že to bol útok len na vašu osobu. Mohlo sa stať, že ste podľahli klamlivému zdaniu, nakoniec aj nepriaznivému vplyvu Luny v Býkovi. Nezabudnite, že toto znamenie je vaším karmickým učiteľom, spolu s Vodnárom i Škorpiónom. Prijmite ich a skúste im porozumieť.

PANNA

Zajtrajšia Luna v Býkovi je pre vás priaznivo postavená. Teraz sa môžete lepšie naladiť na jedincov, s ktorými prichádzate do styku. V partnerskom zväzku môžete byť vy tou zložkou, ktorá napraví minulé chyby a pripraví krásny večer pri sviečkach. Mali by byť dve: jedna vaša a tá druhá bude partnerova. V ich plameňoch zhoria nedorozumenia, ktoré však už potom netreba pripomínať. Ak ste sami, skúste pri dvoch sviečkach odpustiť svojim bývalým partnerom.

VÁHY

Hľadajte svoje miesto v lone prírody. Zem je naša liečiteľka, hoci na to často zabúdame. Je na čase to aspoň trochu zmeniť. V tomto letnom období je naše srdce dosť namáhané a telo ma problém s termoreguláciou. Možno teraz vyhľadávate viac skupinové aktivity ako inokedy. Ak si neviete vybrať, skúste si zájsť s priateľmi na jógu alebo si zaplávať. Pokiaľ nemáte teraz priateľov, možno práve na takých miestach niekoho spoznáte.

ŠKORPIÓN

Dajte si pozor, aby ste nevstávali ako sa vraví, hore zadkom. Luna je v opozičnom Býkovi, čo môže u vás vyvolať nervozitu. Konštelácia planét je taká, že vás môže teraz čakať konfrontácia s niekým, kto bude na vás naliehať, aby ste jednali bez rozmyslu. Ak by išlo o banalitu, nič sa nestane, ale za volantom vám neradím riskovať. Na cestách je zvýšená dovolenková premávka a terajšie počasie dáva tiež zabrať.

STRELEC

Pozor aby ste sa nepitvali v detailoch. Ak ste si naplánovali pekný deň s dobrou večerou, nezazlievajte vašim blízkym, ak na ňu prídu neskoršie. Môže sa stať, že niekto vaše kulinárske špeciality neocení, alebo jednoducho nebude jesť. Na druhej strane, ak budete vy poctení pozvaním na večeru, alebo ju dokonca uvarí partner, zahryznite si do jazyka, ak nebude jedlo celkom podľa vašej chuti.

KOZOROŽEC

Urobte si radosť. Lunu máte v piatom dome, čo je dom potešenia, hier a zábavy. Keďže skoro všetko príjemné niečo stojí, neľutujte peniaze, ktoré investujete do kultúry, alebo inak stráveného príjemného večera. Ak máte deti, uvedomte si, že už je fakticky mesiac prázdnin fuč. Dá sa toho ešte veľa stihnúť. Nezabudnite si urobiť momentky, aby ste mali počas dlhých zimných večerov na čo spomínať.

VODNÁR

Problémy sú na to, aby sa riešili! Takto každoročne vám vzťahy preveruje samotné Slnko. Tentoraz sa k nemu pridala aj Venuša. Opozícia hviezd i kvadráty nemusia vždy končiť nepríjemne, ak si predstavíte, že vám prinášajú zvýšenie vedomia, a tým aj šancu pozrieť sa na seba prostredníctvom iných. Preto pozorujte čo sa deje a vyvoďte z toho dôsledky. Nič nepodceňujte, ale na druhej strane sa ani nevzdávajte, ak narazíte na tvrdú realitu.

RYBY

Pekný deň sa črtá pre Ryby, len pozor na subjektívny pohľad na život. Mali by ste mať dostatok pozitívnej energie od zemskej Luny v Býkovi. Na cestách by ste mali byť opatrní, ale nie tak, aby ste sa zablokovali a nikde nejazdili. Ak to ide, možno vezmete na výlet svojich rodičov a deti. Ak sú starí rodičia ešte dosť mladí, možno vás práve oni odbremenia a pár dní postrážia vaše ratolesti. Vy sa potom môžete venovať len partnerovi.

DNES MÁ MENINY KRIŠTOF

Pôvod mena je z gréckeho Christophoros, čo znamená nesúci Krista.

Muž s týmto menom nepozná slovo „nuda“. Miluje život a všetko, čo mu život prináša. Láka ho všetko nepoznané a nekonvenčné. Rád rieši hádanky a pokúša sa prísť veciam na koreň. Na to, aby sa mohol realizovať potrebuje priestor a podporu svojich blízkych. Má v mnohých veciach jasno a ťažko ho presvedčiť, aby zmenil svoj názor. Ako ho obmäkčiť, alebo donútiť k prehodnoteniu je súťaživosť. Vždy chce byť prvým, či už v škole, alebo v pracovnej oblasti. Má rád, ak ho okolie obdivuje a chváli. Nedobre znáša prehru a neúspech, ak sa ním začne príliš dlho zaoberať, môže sa stať, že upadne. Je potrebné, aby mu jeho priatelia, alebo blízky nedovolili pridlho sa zaoberať daným nezdarom, uvádza portál kvety.sk.

V citovom živote býva vášnivý, náruživý a žiarlivý.

Typickou farbou tohto mena je modrá.

Osobnosť: Ten, čo nesie život.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie