štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 31. JÚLA

HOROSKOP A MENINY NA 31. JÚLA

BARAN

Rozladí vás Luna, zrejme svojimi klamstvami, no Urán sa chrabro postaví na vašu stranu a Mars vám dodá dostatok odvahy na to, aby ste si vybojovali to, na čom vám bude eminentne záležať. Skontrolujte si aj tie vzťahy, ktoré sú pre vás dôležité, no ak i budete mať námietky, zdržte sa, je možné, že bude všetko inak, ako sa to bude javiť na prvý pohľad.

BÝK

Okolo obeda vás trochu zdeptá Neptún – nesprávnym odhadom niektorého vzťahu, no jemná Luna dá okamžite všetko do poriadku. Snažte sa potiahnuť svoje záležitosti o kus dopredu, ale nerobte to nasilu ani za každú cenu. Dôležití ste vy, vaše zásady, vaša vnútorná harmónia. Uvedomte si, že na tom, čo chcú od vás iní, ktorí nejako neustále na vás tlačia, vôbec nezáleží.

BLÍŽENCI

Hoci vám Saturn mierne pošliape sebadôveru, nevzdávajte sa, snažte sa nestratiť vnútornú rovnováhu. Ak sa chystáte na náročné finančné obraty, isto oceníte ochranu Jupitera, no ak sa venujete športu alebo vás čaká drina na chalupe, bude sa hodiť energia Marsu, ktorá vás solídne podrží. V citovej oblasti prežijete krásne chvíle s milovanou osobou, ak ste sami, niekoho stretnete.

RAK

Po krásnom predpoludní s kreativitou Venuše a odvahou prekonávať prekážky vás občas dostane kvadratúra Pluta, bude bez problémov poukazovať na možné zmeny, ktoré vás vôbec nepotešia ani sa vám do nich nebude chcieť. Držte sa svojich tvorivých a zmysluplných aktivít, radšej sa vyhnite chaosu, neistote či krokom, ktoré by nebolo možné odvolať.

LEV

Budete sa veľmi snažiť o dosiahnutie dobrých výsledkov, no niekde nastanú komplikácie. Mars bude na vašej strane, no Jupiter nebude najlepšie naladený, hoci sa bude zdať opak. Využite silu svojej intuície, počúvajte ju dôsledne, potom sa nemusíte obávať zásadnej chyby. Navyše, budete mať tendenciu za všetko sa obviňovať, dokonca i zato, čo spôsobili iní.

PANNA

Vašu tvorivosť silne podporí Venuša, dosiahnete zaujímavé výsledky, vytvoríte niečo ozaj pekné. Kritik Saturn vám však zrazí hrebienok a akosi nedovolí, aby ste mali radosť a nespochybňovali svoju prácu, ochotu pomôcť či obetovať sa pre iných. Vyvarujte sa skeptických úvah, nevedú nikam. Najlepšie urobíte, ak sa zameriate na svoj rodinný život a prekvapíte blízkych.

VÁHY

Nech ste kdekoľvek máte zelenú na všetky náročné transakcie, vážnejšie nákupy či dôležité jednania. Optimizmus Slnka vytvorí úžasnú energiu, s ktorou sa i hory prenášajú. Dajte čas, aby Jupiter riadne preveril vaše obchody, a potom sa do nich už len pustite. Doprajte si oddych, plávajte, športujte, večer si pustite hudbu, chvíľu meditujte, čítajte si knihu.

ŠKORPIÓN

Nevedno prečo Venuša a Saturn spôsobia, že vás zabolí duša. Liečba isto nebude možná tabletkami či injekciami, bude potrebné vzoprieť sa neistote, rozptýliť pochybnosti a s partnerkou či s partnerom ťahať za jeden povraz. Prácu si rozložte tak, aby vám zostal čas i pre rodinu, lásku, príjemné posedenie s priateľmi. Poteší vás i zaujímavé letné kultúrne podujatie.

STRELEC

Bude z vás sálať optimizmus a sila Slnka. Vôbec nič si nebudete robiť z trápnych pokusov Luny rozhádzať vás, naopak, pôjdete si svojou cestou, za svojimi cieľmi a s úsmevom sa vyhnete tým, ktorí by vás chceli odchytiť a odviesť vašu pozornosť niekde inde. Budete skvelou oporou svojej polovici, dokonca vymyslíte pekný program na večer, a aj ho uvediete do života.

KOZOROŽEC

S intrigujúcim Pluto si ľahko poradia Merkúr s Uránom. Jeden oživí vaše presviedčanie schopnosti, druhý sa postará o samostatnosť a slobodomyseľnosť. Nie, nenecháte sa nikým a ničím manipulovať. V citovej oblasti váš mierne „zmanipuluje“ partner či partnerka, ale to vám bude príjemné, nuž sotva budete proti. Nezabudnite piť dostatočné množstvo vody.

VODNÁR

Ak sa chystáte urobiť pár zásadných zmien, dajte sa do toho. Mars vám dodá vnútornú silu, Saturn vytrvalosť a neoblomnosť. Ocenia to najmä športové typy, ak niekde súťažia, alebo sú na sústredení, kde sa vyžaduje koncentrácia a výkon. Zvládnete i veľmi náročné situácie, no neskôr myslite i na poriadnu relaxáciu. Vhodný bude kúpeľ s prímesou levanduľovej soli.

RYBY

Luna vás nad ránom potrápi, ale nič to, pripravte sa na úžasné „tvorivé dielne“. Znesiete mnoho, o to sa postará Mars, no veľa aj získate a mnoho sa naučíte. Či ste v práci alebo na dovolenke, bude sa vám dariť, dokonca sa zoznámite so zaujímavou spoločnosťou, v ktorej nájdete aj skutočných priateľov. Nezabudnite si podvečer pustiť peknú hudbu, a chvíľu meditujte.

DNES MÁ MENINY IGNÁC

Pôvod mena je z latinského Egnatius, čo znamená neskôr narodený.

Činy tohto muža bývajú často nepredvídateľné. Pre jeho priateľov a blízkych je to metúce, keďže ho poznajú ako osobu, ktorá s nimi jedná otvorene. Môže za to rozpoltenosť jeho osoby a každá polovica má svoje životné priority. Táto rozpoltenosť sa zväčša prejavuje v blízkosti neznámych ľudí.

Býva tvrdohlavý a zaťatý, ťažko znáša kritiku, preto sa často uráža. Ak mu niekto v živote ublíži, či už slovne, alebo fyzicky nikdy mu to nezabudne a môže sa pripraviť na to, že sa mu to časom vráti.

Celý život má na sebe privysoké nároky. Aj v láske je náročný a nikdy sa neuspokojí s polovičnou výhrou. Do všetkého sa púšťa často krát, bez toho aby si to riadne premyslel a zvážil. Vyhľadáva nebezpečenstvo a láka ho všetko nepoznané, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je svetlomodrá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie