štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 7. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 7. AUGUSTA

BARAN

Vy máte energie dosť, len tá trpezlivosť vám často chýba. Neblahé skúsenosti, ktoré máte z nedávnej minulosti, si vezmite k srdcu. Neboli zbytočné. Dajte si teraz pozor, aby ste sa nechceli presadzovať vo všetkom a za každú cenu. Ak to prekonáte, vrátite sa svojej podstate. Práve vtedy sa vám začne viac dariť a ľahšie budú vaše plány uskutočniteľné. Čiže netreba tlačiť na pílu. Zajtra vás upokojí manuálna práca napríklad, práca v záhrade alebo v dielničke.

BÝK

Zvládli ste náročné obdobie, tešte sa na nasledujúce dni. Pripravte príjemné prekvapenie svojmu partnerovi. Ak žiadneho nemáte, iste sa nájde blízka osoba, ktorej môžete urobiť radosť. Viete, ako sa hovorí, ako chceš, aby sa ľudia správali k tebe, tak sa správaj ty k nim. Splňte tajné prianie svojmu dieťaťu, matke či urobte radosť kolegovi, za ktorého vezmete tú náročnú službu. Rovnováha v prírode existuje, vráti sa vám to.

BLÍŽENCI

Skúšky nervov sú na to, aby sa zvládli. Nepodľahnite náladovosti. Mohla by vás sprevádzať počas celého dňa. Mesiac tvorí nepríjemný kvadrát s vašim znamením. Neďaleko je aj váš patrón Merkúr. Na obed vám teda neodporúčam chodiť s niekým, kto rád veľa rozpráva, a možno aj rád poučuje, lebo by si vaše reakcie nedal za klobúk. To si píšte, že taký človek vám v tieto dni môže prísť do cesty.

RAK

Nekazte si deň negatívnym myslením. Hviezdy vám celkom prajú. Nikto vám však neradí, aby ste si sadli doma a čakali, kedy sa vám splnia vaše sny a túžby. Začnite s tým niečo robiť. Myslím konať na tom poli, kde je teraz nasmerované vaše srdce. Môžu to byť vysnívané cesty, nová láska alebo sa vrhnete do čítania kníh? Nezabúdajte pritom na svoju rodinu. Jej zázemie je pre vás veľmi dôležité.

LEV

Deň bude taký, aký si ho pripravíte. Niektorých z vás môže chytiť nostalgia z minulých čias. Treba ju prekonať a vy viete ako. Vaše znamenie vie vyčariť originálnu atmosféru, doma i na pracovisku. Pokiaľ vám niekto dá voľnú ruku pri niektorej spoločenskej udalosti, väčšinou urobí dobre, lebo nuda iste nebude. Leto je ideálne na spoločenské večierky pod holým nebom, žeby ste skúsili napríklad takúto oslavu vašich narodenín?

PANNA

Začínajú sa okolo vás diať veci. Vy však máte pocit, že ešte nie je ten správny čas, aby ste vyšli z ulity. Proti svojej intuícii nebrojte, konajte ako cítite. Doprajte si častejšie hodinku pravdy o sebe. Tie menej efektívne stránky osobnosti, ktoré vám niekto vyhodil na oči majú niečo pravdy v sebe. Pracujte na nich. V pondelok k vám vstúpila i Venuša. Je ešte plachá, postupne naberie smelosť. Riešte postupne svoje záležitosti lásky.

VÁHY

Človek má všetko v svojich rukách. Nadchádzajúce by s mali byť vo svojej koži. Svoju dobrú náladu prejavte aj takým spôsobom, že budete tolerantní voči iným. Napríklad, nie každý musí mať rád hudbu, ktorú vy radi počúvate. Ak si ju ešte dáte na „plné pecky“, čudujete sa, že sa to niektorým nepáči? Je obdobie leta, pite dosť tekutín a namiesto televízie pozerajte na prírodu a jej krásy.

ŠKORPIÓN

Každý deň sa môže udiať niečo pekné, len to musíme sami sebe dovoliť. Slnko je síce v kvadratickom postavení voči vám, ale práve to môže byť výzvou k tomu, aby ste boli bdelí a tešili sa zo života aj tak. Pokiaľ sa cítite osamelí, hľadajte niečo nové, možno nájdete. Venuša i Luna sú vám priaznivo naklonené. Ak máte z minulosti nepríjemné zážitky napríklad čo sa týka žiarlenia, uvedomte si, že aj to patrí do vzťahu dvoch ľudí, ako korenie do jedla.

STRELEC

Vy dokážete prekonať veľa, skúste prekonať i neblahý vplyv niektorých planét. Tento deň by mal byť pre vás pestrý a zábavný, pod podmienkou, že si nebudete sľubovať od vzťahu úplné spoločné naladenie. Venuša, bohyňa lásky je už v Panne, ktorá tvorí s vami nepríjemný aspekt. Berte to ako skúšku, ktorou ak prejdete, budete radi. Veď málokedy je tak, aby sme sa mali na všetkých frontoch najlepšie.

KOZOROŽEC

V minulosti ste možno mali svoj sen, uniknúť realite, a je to tu! Veď ani nemáte byť prečo zle naladení. Luna je v znamení Panny, dodáva vám citovú pohodu a vy chcete, aby boli aj ostatní ľudia šťastní, či nie? Pracovné veci, ktoré môžete urobiť, dokončite, aby vás cez nasledujúce náročnejšie dni nevyrušovala myšlienka na nedokončené veci. Skúste jesť menej sladkostí.

VODNÁR

Skúste sa pozrieť na človeka, ktorý vám je alebo bol blízky, jeho očami. V srdci veselého a družného Vodnára sa často skrýva prísny človek. Nečudo, veď aj vám vládne prísny Saturn, teda popri Uránovi, ktorý však má rád vzrušenie a rebelanstvo. Preto vám mnohí ľudia nerozumejú. Ži a nechaj žiť! Táto veta vám pomôže, ak vás bude opozičné Slnko na nebi trápiť a vy budete chcieť hľadať chyby u druhých, lebo sa aj vo vás bijú dvaja patróni.

RYBY

Opozícia Luny úraduje… Ak si beriete svoje starosti viac k srdcu ako je zdravé, skúste sa o tom porozprávať s partnerom. Háčik je v tom, že opačnému pohlaviu nemôžeme povedať úplne všetko, lebo nás v niektorých veciach nemôže pochopiť, lebo je ako sa hovorí, z inej planéty. Na to sú potom priateľky a posedenie pri kávičke. Dokonca teraz už i muži uznávajú, že to nie je klebetenie, ale terapia, ktorú oni vykonávajú pri pive.

DNES MÁ MENINY ŠTEFÁNIA

Pôvod mena z gréckeho Stephanos, čo znamená veniec víťaza.

Štefánie sú príjemné kamarátky, ale málokedy sa vedia správať podľa okolností, nevedia využívať svoj šarm a dlhšie im trvá, kým si v sebe vypestujú určitý spoločenský takt.

Sú to veselé povahy, ale až príliš hlučné, priveľmi zanietené, plné zbytočných veľkých plánov, či veľkých slov. U nich je vždy všetko veľké, všetko dôležité a na ľudí sa dívajú často povrchne. Nedajú si tú námahu, aby zistili, čo sa skrýva pod povrchom ich známych, stačí, ak im aspoň z času na čas podajú pomocnú ruku. Musia prežiť zopár sklamaní, aby si našli tú najlepšiu cestu životom. S láskou nemajú problém, vedia, čo na mužov platí a čo im vyhovuje, teda sú pre nich ľahkou obeťou. Len pozor na manželstvo, vyberajte si dôkladne, aby ste nepadli do pasce lepšieho protivníka, uvádza portál kvety.sk.

Typickou farbou tohto mena je žltá.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie