štvrtok, 19 septembra, 2024
HomeKuriozityHOROSKOP A MENINY NA 11. AUGUSTA

HOROSKOP A MENINY NA 11. AUGUSTA

BARAN

Každý človek je originál a má svoje nezameniteľné vyššie Ja. Nezaškodí byť občas aspoň pár hodín osamote a počúvať svoje srdce. Hovorí k nám stále, len my ho nepočúvame. Obdobie Leva je náročné na tento vzácny orgán. Zároveň však, kde je citlivosť, tam sú aj silnejšie vnemy, ktoré nám pomáhajú byť lepším človekom. Oáza zelene, ktorá je v prírode, iste navodí vhodnú atmosféru, aby ste lepšie rozumeli impulzom vnútorného srdca.

BÝK

Máte kritickejší deň. Počas pôsobenia Slnka v znamení Leva, sa Býci nemusia práve najlepšie cítiť. Zaujímavý je však fakt, že sa tieto znamenia dávajú dosť často dokopy, ako priatelia či partneri. Ak im to klapne, zvládli jednu ťažkú lekciu života, zvanú krížom. Pohybujte sa teraz veľa v prírode! Ak nemáte záhradku, venujte sa kvetom na okne, alebo balkóne. Zem je váš živel. Zmieni pobyt Slnka v ohnivom Levovi. Uzemní vás a vy budete pokojnejší.

BLÍŽENCI

Luna je v Škorpiónovi. Podľa pohybu Mesiaca, ako ide jednotlivými znameniami, vy ho máte teraz v dome zdravia a práce. Preto sa venujte vylučovacím orgánom. Jedzte dostatok zeleniny a ovocia. Napomáhajú vyprázdneniu čriev. V práci i doma si upracte na stole a v skriniach. Platí malé kúzlo, že ak si človek dokáže povyhadzovať zbytočnosti okolo seba, ľahšie sa mu schudne. Navyše mu prídu ľahšie nové veci do života.

RAK

Úprimnosť je veľmi dôležitá. V tomto období si treba dať viac záležať na svojom verbálnom i neverbálnom prejave vo vzťahoch. Povrchnosť tu nie je na mieste, nevypláca sa. Prehodnoťte svoje vzťahy, nakoľko ste v nich pravdiví. Luna v Škorpiónovi nás nabáda, dokonca povzbudzuje, aby sme nabrali odvahu povedať nevypovedané, čo nás už dlho trápilo. Pripravte sa však, že vám aj druhá strana môže povedať podobné…

LEV

Súčasná konštelácia planét môže vyvolať u vás búrlivejší prejav emócií. Vaši blízki vás už poznajú a vedia, že dramatické výbuchy sú neškodným ventilom vášho vnímania reality. Čo však na to širšie okolie, ktoré vás nepozná? Nerobte sa väčšími čudákmi ako ste naozaj! Skúste sa uvoľniť prácou, ktorú máte radi alebo sa vyberte na koncert či výstavu. Umenie, a hlavne jeho obľúbený žáner, vám pomôže pozdvihnúť náladu!

PANNA

V tomto období naberáte sily ako sa patrí. Mesiac je v Škorpiónovi, ktorý je pod vládou Marsu i Pluta. Teraz budete chcieť iste toho veľa urobiť. Zosúlaďte si svoje energie a rozdeľte si sily, aby ste ich investovali práve tam, kde je to najviac potrebné. Hlava však bude možno chcieť niečo celkom iné, ako srdce. Ak sa dostanete do rovnováhy, dokážete toho teraz veľa na viacerých úrovniach života. Nalaďte sa preto pred prácou malou meditáciou.

VÁHY

Chcete na sebe niečo zmeniť? Možno máte skrytý strach alebo nevyspytateľnú náladu, ktorú je potrebné kontrolovať a nenechať bujnieť do depresie, či na druhej strane do agresivity. Pomáha manuálna práca, tvorba niečoho a u veriacich úprimné modlitby. Vo vašom prípade je dobré, ak sa zajtra budete venovať svojim hodnotám. Patria medzi nich nielen hmotné veci, ktoré máte radi, ale aj vaši blízki ľudia.

ŠKORPIÓN

Od včerajška máte priaznivejšie dni. Luna je u vás, tak nezaháľajte. Ak si v niečom neveríte a nevychádzajú vám plány tak, ako by ste chceli, nezačnite o sebe znovu pochybovať a vracať sa späť do minulosti. Urobte za ňou hrubú čiaru. Do vašich narodenín máte ešte čas všeličo zmeniť, len sa treba na seba pravdivo pozrieť. U vás je to dosť pravdepodobné, že to dokážete. Ste nároční na svojich blízkych, ale aj na seba.

STRELEC

Venujte sa denne pár minút sami sebe. Tento deň bude pre vás o to priaznivejší, o čo sa budete viac snažiť preklenúť jeho úskalia. Zajtra doobeda vstúpi Luna do vášho znamenia. Naberiete si tak dosť energie, aby ste statočne preklenuli obdobie výziev v láske, ktoré vám prináša opozičná Venuša v Blížencoch. Niektoré planéty vám však prajú, ako napríklad samotné Slnko. S optimistickým úsmevom zvládnete toho veľa!

KOZOROŽEC

Lunu máte v dome priateľov. V úzkom kruhu kamarátov sa môžete rozrečniť o obrazoch a predaji nehnuteľností. Tam vás budú uznávať. Inde sa držte skoro až formálneho rázu rozhovorov. V partnerských vzťahoch sa skúste naladiť na jemnejšiu strunu a odložiť svoj sarkastický humor bokom. Vezmite svojho blízkeho človeka na prechádzku a potešte sa vzájomnou prítomnosťou. Objatie a spoločne strávený čas je niekedy viac ako drahý dar.

VODNÁR

Držte sa zabehaných vecí. Môžete pociťovať napätie, ktoré vyvoláva kvadrát Luny na vaše znamenie. Neriskujte v medziľudských vzťahoch. Sami viete, že ste typom človeka, ktorý už len tou svojou originálnosťou a prejavom môže provokovať niektorých jedincov. Jedzte stravu bohatú na vlákninu a večer si zájdite na prechádzku. Vidieť v prírode západ Slnka je nezabudnuteľný zážitok. Poproste pritom archanjela Michaela, aby vás zbavil toho, čo vás trápi.

RYBY

Vstávajte s úsmevom na tvári. Luna vo vodnom Škorpiónovi je vhodná na spracovanie si svojich nahromadených emočných skúseností. Osloboďte sa od starého, pustite negatívne zážitky von zo seba a začnite vnímať život po novom. Nemusí to byť ťažké, hoci vy často beriete ohľad na druhých, čo je veľmi sympatické, ale netreba to preháňať. Mesiac je k vám však priaznivo naklonený, preto máte šancu prežiť tento deň, s pocitom mieru a lásky v srdci.

DNES MÁ MENINY ZUZANA

Ak nejakú Zuzanu poznáte, a ja verím že hej, nezabudnite jej zablahoželať.

Pôvod mena Zuzana je z hebrejského Šošannáh, čo znamená lotos.

Hoci sa to nezdá, ale Zuzany sa dokážu postaviť mnohým prekážkam a odolávať aj útokom nepriaznivého osudu. Vedia sa biť za svoju budúcnosť a niekoľkokrát v živote ukážu aj všetky svoje prednosti. No ich vôľa je kolísavá, nikdy nevydržia dlho udržať svoju pozornosť na jedno, uvádza portál kvety.sk.

Sú náladové, nestále, nervózne a vzťahovačné. Neznášajú kritiku, nevedia sa meniť podľa nárokov iných a nakoniec zostávajú opustené a osamelé. V láske priveľa dávajú a málo dostávajú, teda nie sú spokojné so svojimi partnermi. Preto sa často upnú na svoje deti a na kariéru, no každé odcudzenie a odmietnutie je pre nich veľkou záťažou. Ak sa však dostanú k dobrému mužovi, ktorý ocení ich povahu a citovosť, potom bude všetko v poriadku, rozvinú sa a každý nimi bude nadšený. Sami nikdy nič nedokážu, vždy musia mať pocit, že niekto im pomáha a stojí pri nich, nielen v dobrom, ale aj v zlom.

Typickou farbou tohto mena je fialová.

Zdroj: moneo.sk

Súvisiace články

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčítanejšie